Најновото ажурирање 17 Blox Fruits Codes

Roblox Blox Fruits направи многу промени во најновото ажурирање 17, Дел 1 и додаде повеќе возбудливи карактеристики во играта. Денес ќе се фокусираме и ќе ги наведеме Ажурирање 17 Blox Fruits Codes кои ви помагаат да стекнете многу награди и подароци.

Новото ажурирање Blox Fruits додаде функции како ново овошје, ново будење, нов остров, ново оружје и многу повеќе. Новите подобрувања во графиката ќе овозможат поинтригантно искуство за играње и достапни се најновите ставки во играта за играчите.

Тоа е гејмерска авантура развиена од Go Play Eclipses за Roblox Metaverse. Доаѓа со неверојатни приказни каде играчите стануваат мајстори на мечувалци или моќни корисници на овошје Blox. Играчите треба да се тренираат за да станат силни и да се борат против многу конкурентни непријатели.

Ажурирајте 17 кодови на Blox Fruits

Во оваа статија, ќе наведеме откупливи секвенци за кодирање кои работат 100%. Можете да ги користите за да добиете многу награди како што се титули, засилувања за монети и разни покорисни ставки. Ако имате среќа, тогаш можете да ги набавите и вашите омилени предмети.

Вашата цел во оваа игра е да станете најсилниот играч и овие награди можат да ви помогнат да станете најмоќниот, давајќи ви можност да ги освоите најдобрите елементи во играта. Различните засилувања можат да ги зголемат и вашите борбени способности.

Франшизата Roblox Blox Fruits обезбедува шифри постојано и ги ажурира редовно бидејќи многу од нив ќе истечат и нема да работат откако ќе го достигнат максималниот откуп. Ако не знаете како да ги користите и кои се шифрите, внимателно прочитајте го делот подолу.

Ажурирање на 17 Blox Fruits Codes 2022 година

Ажурирање на 17 Blox Fruits Codes 2022 година

Значи, тука е списокот на работни секвенци за кодирање што играчот може да ги користи и да стекне многу одлични подароци.

 • За 30 минути 2x искуство: 3BVISITS
 • За рефундирање на статистиката: Sub2UncleKizaru
 • За 15 минути 2x искуство: TantaiGaming
 • За да добиете 1 долар: Фад10
 • За 15 минути 2x искуство: Sub2NoobMaster123
 • За 20 минути 2x искуство: Axiore
 • За 15 минути 2x искуство: Sub2Daigrock
 • За наслов Во играта: Bignews
 • За 30 минути 2x искуство: Sub2GAMERROBOT_EXP1
 • За ресетирање на статистиката: SubGAMERROBOT_RESET1
 • За 15 минути 2x искуство: StrawHatMaine
 • За 20 минути 2x искуство: Sub2OfficialNoobie
 • За да добиете 2 долари: Fudd10_V2
 • За 20 минути 2x искуство: Bluxxy

Ова се шифрите кои работат и достапни за користење за играчите. Следните шифри се истечени и ги наведуваме за да ве известиме и да заштедиме време во случај да не знаете за нив

Истечени кодови

 • UDP14
 • КОНТРОЛА
 • Ажурирање11
 • БЕСКИ РЕСЕТИРАЊЕ
 • 1 милијарди
 • POINTSRESET
 • ShutDownFix2
 • Ажурирање10

Значи, ова се оние со истечен рок, затоа не трошете го вашето време обидувајќи се да ги откупите.

Секвенците за кодирање што може да се откупат ќе ви дадат можност да добиете некои од најдобрите ставки достапни за употреба во оваа гејмерска авантура. Затоа, во делот подолу, ја дефинираме постапката за откупување на ажурирањето 17 Blox Fruits Code 2022.

Како да ги откупите кодовите за овошје Blox

Процесот на откуп е многу едноставен и лесен, затоа, ако сте играч на оваа гејмерска авантура, мора да го испробате ова и да освоите возбудливи награди.

Стартување на играта

Прво, отворете ја играта на вашите уреди за да го започнете процесот.

Стекнување кодови

Сега допрете на опцијата Твитер достапна на левата страна на екранот. Копирајте-залепете или напишете ги активните кодови што ги набројуваме погоре во полето за откуп достапно на екранот.

Откупување кодови

Има копче Пробај, па за да продолжите, допрете го и наградите сега ќе бидат испратени на вашата сметка за игри и ќе бидат достапни за користење.

Ова е начинот на кој можете да го примените процесот на откуп користејќи ги уредите што ги репродуцирате. Па, зошто да трошите пари за купување предмети во играта кога имате можност да ги добиете бесплатно.  

За да знаете и користите повеќе секвенци за кодирање како оваа, само следете ги официјалните сметки на социјалните мрежи на оваа гејмерска авантура. Играчите можат да се приклучат на серверот Blox Fruits Discord и да откупат многу кодови кои постојано се нудат за членовите.

Каналот на YouTube Gamer Robot е исто така платформа која дава ажурирања за секвенците на кодирање на оваа игра за да можете да го следите овој канал и да ги откупите најновите кодови понудени од ова фантастично искуство за играње.

Ако сакате да прочитате повеќе приказни за игри, тогаш проверете Garena Free Fire Redeem Codes 2021 денес Сервер во Сингапур

Завршни зборови

Па, ако сте обожавател на оваа популарна игра и сакате да стекнете многу корисни додатоци за да ги подобрите вашите вештини и способности за играње, тогаш откупете ги шифрите за ажурирање 17 Blox Fruits и уживајте во попријатно искуство.

Оставете коментар