Што е филтер за веѓи TikTok, како да се користи ефектот на мапирање веѓи

Друг филтер на TikTok ги поставува трендовите овие денови наречени „Филтер за веѓи TikTok“. Овде можете да разберете што е филтер за веѓи TikTok и како да го користите бидејќи ќе ви кажеме сè за ефектот на лице што го привлече вниманието на корисниците.

Употребата на филтри е неизмерно зголемена овие денови, а некои од нив станаа вирални на социјалните платформи. Пред неколку дена, Филтерот Lego AI на TikTok беше во трендовите генерирајќи милиони прегледи, а сега сето тоа е филтер за мапирање на веѓите што акумулира илјадници прегледи.

За девојките кои имаат совршени веѓи се многу важни и резултатите што ги покажува овој филтер добиваат позитивни критики на социјалните мрежи. TikTok е исполнет со видеа со помош на овој ефект во кои ќе видите девојки како ги покажуваат веѓите со натписи за филтерот.

Содржина

Што е филтер за веѓи TikTok

Филтерот за мапирање на веѓите на TikTok е ефект кој помага да се најде најдобрата положба за вашите веѓи. Наречен е така затоа што мапира каде треба да бидат вашите веѓи. Направен е од корисник на TikTok по име Грејс М Чои. Филтерот користи нешто наречено златен пресек и го скенира вашето лице за да ја открие совршената форма за вашите веѓи.

Слика од екранот на Што е филтер за веѓи TikTok

Филтерот за мапирање на веѓите TikTok ви помага да сфатите како да ги обликувате веѓите за да изгледаат подобро. Ги користи идеите за симетрија на лицето и златниот пресек, кои се начини да направите работите да изгледаат избалансирано и пријатно. Оваа алатка ви дава персонализиран совет и ви покажува како да го добиете изгледот на веѓите што отсекогаш сте го посакувале.

Филтерот става линии на вашето лице за да ви покаже каде треба да започнуваат веѓите, каде треба да биде највисоката точка и каде треба да завршат. Овие линии се претпоставува дека се многу точни. Ако имате проблеми со вашите веѓи да изгледаат добро, можете да го користите овој филтер за да ви помогне да го сфатите тоа.

„Го создадов овој филтер за да ви помогнам да ги нацртате вашите совршени веѓи според златниот пресек“. Ова е она што создавачот на филтерот има да го каже за овој ефект на мапирање. Од друга страна, многу други жени кои го користат го препорачуваат и на други.

@gracemchoi

Нов филтер кој ќе ви помогне да го нацртате вашиот совршен #златен сооднос # веѓи ! ✍🏻🤨——————————— #веѓи #веѓи туторијал #предизвик за веѓи #веѓа

♬ оригинален звук – gracemchoi

Како да најдете филтер за веѓи TikTok и како да го користите

Значи, ако сакате да го користите овој неверојатен филтер за кој сите зборуваат и сакате да бидете дел од трендот, тогаш само следете ги упатствата дадени подолу за да ја постигнете целта.

  • Прво, отворете ја апликацијата TikTok
  • Потоа одете во табулаторот Откријте
  • Сега пребарувајте го филтерот за мапирање веѓи во картичката „Пребарај“ и ќе видите многу видеа на екранот користејќи го овој конкретен ефект на мапирање
  • Изберете кое било видео и допрете го
  • Сега над името на креаторот, ќе ја видите иконата за ефект – Веѓи. Значи, кликнете/допрете на неа
  • Потоа ќе бидете префрлени на страницата за филтрирање со иконата со молив за очи и веѓи. Допрете на „Пробајте го овој ефект“.
  • Ефектот сега е подготвен за употреба, затоа земете го моливот за веѓи и искористете го за да ги нацртате вашите веѓи следејќи ги линиите

Вака можете да го филтрирате TikTok за веѓите и да креирате сопствена содржина. Запомнете дека додека користите, важно е да ја држите главата исправена и да гледате напред за да може правилно да ги мапира вашите веѓи. Ако ја вртите главата или се движите многу, ова може да ги искриви линиите и да не ви даде прецизно мапирање на веѓите.

Можеби ќе бидете заинтересирани да научите за Како да добиете филтер за вештачка интелигенција за аниме на TikTok

Заклучок

Сигурно, сега научивте што е филтер за веѓи TikTok и како да го користите. Филтерот моментално е еден од виралните на TikTok и дава резултати што ги сакаат многу корисници. Тоа е сè што имаме за овој, бидејќи сега се потпишуваме.

Оставете коментар