Што е тест за запознавање со насмевка TikTok од Ktestone – како да го преземете, врска на веб-страница

Има нов вирален тест на платформата за споделување видеа TikTok што го привлече вниманието овие денови популарен како Тест за запознавање со насмевка од Ktestone. За да знаете сè за тоа што е тест за запознавање со насмевка TikTok, вклучително и како да го направите тоа, само прочитајте ја целата статија.

Одвреме-навреме има тест или квиз на TikTok што го привлекува вниманието на корисниците и ги натера да учествуваат. Во последно време видовме дека многу тестови станаа вирални на оваа платформа како на пр Тест за невиност, Тест за возраста на слухот, и неколку други.

Сега новиот квиз направен од Кореец стана вирален наречен тест за запознавање со насмевка на Ktestone. Во овој тест, на учесниците им се поставуваат неколку прашања за состанувањето и како резултат на тоа, ќе ви каже за вашиот стил на состанување со насмевки лик.

Што е тест за запознавање со насмевка TikTok

Се чини дека луѓето сакаат да полагаат квизови поврзани со нивната личност и љубовен живот. Со 16 смешковци во различни бои кои симболизираат 16 различни личности, новиот тест за запознавање со смешковци Ktestone стана новиот омилен квиз што треба да го направат многу луѓе во моментов.

Тоа во основа ви кажува каков вид на личност за запознавање сте врз основа на одговорите што ги давате. Ќе има 12 прашања за одговор на корисниците и штом ќе завршите со нив, ќе генерира резултат кој со објаснување ќе ви каже кој смајли сте.

Неговата популарност се зголемува од ден на ден на TikTok со многу корисници кои се обидуваат и го споделуваат резултатот со привлечни натписи. Многу од видеата што ги споделуваат корисниците имаат пристојна гледаност и се вирални на платформата деновиве.  

Квизот е достапен на веб-страницата ktestone и само треба да отидете таму за да откриете каква личност сте за запознавање. Содржината на веб-страницата е спомната на корејски јазик и ако не ја разбирате, прво треба да ја преведете страницата.

Во случај да не знаете како да ја преведете оваа веб-страница, тогаш следете ги наведените упатства дадени подолу.

Како да се преведе страницата на тестот за запознавање со насмевка на Ktestone?

Постојат неколку начини за преведување на веб-страници, а Google исто така ви дава можност да ја преведете страницата ако содржината не е на вашиот стандарден јазик.

  • Google ја толкува веб-страницата за вас според јазикот што го користите и ве прашува дали сакате да ја преведете или не. Изберете англиски кога таа порака ќе ни се појави на вашиот екран
  • Можете исто така да преведете страница со кликнување на левото копче на глувчето или тастатурата и избирање на опцијата преведи на англиски
  • Ќе забележите симбол на Google со буквата „G“ во полето за пребарување, што ја покажува URL-то. Со кликнување на него, можете да изберете англиски.

Како да го полагате тестот за запознавање со насмевка на TikTok

Како да го полагате тестот за запознавање со насмевка на TikTok

Следниве упатства ќе ве водат во правењето на овој вирусен тест.

  • Најпрво, посетете го ктестон веб-страница за почеток
  • Ако не го знаете корејскиот јазик, тогаш преведете ја страницата на англиски користејќи еден од методите споменати погоре
  • Потоа, на почетната страница, допрете/кликнете на опцијата „Оди да направам тест“ за да продолжите понатаму
  • Сега 12 прашања ќе се појават на вашиот екран едно по едно, одговорете на сите со опциите поврзани со вашата личност
  • Откако ќе завршите, на екранот ќе се појави страницата со резултати
  • Сега кога ќе го одредите резултатот, направете слика од екранот на страницата со резултати за да ја објавите подоцна на вашата сметка на TikTok

Вака можете да го преземете овој квиз и да учествувате во овој вирусен натпревар.

Можеби и вие сакате да читате Што е филтер за огледало

Завршни зборови

Објаснивме што е тест за запознавање со насмевка TikTok од ktestone и како би можеле да учествувате во него. Се надеваме дека ги добивте сите детали за тестот што го баравте овде. Тоа е сè за овој пост, споделете ги вашите размислувања за него користејќи ја опцијата за коментари.

Оставете коментар