Што е филтерот Mr Clean на TikTok, како да се користи ефектот

Mr Clean филтерот е најновиот тренд на TikTok кој го привлекува вниманието на платформата. филтерот е користен во над два милиони видеа и гледачите имаат различни критики за тоа. Дознајте што е филтерот Mr Clean на TikTok детално и научете како да го користите филтерот.

Некои луѓе не се задоволни со употребата на овој дигитален ефект кој користи вештачка интелигенција за да го трансформира лицето на лицето во Mr clean кој е популарна маскота. Овој дигитален ефект NSFW (Небезбеден за работа) го користат многу создавачи на содржини во хумористични и смешни видеа.

Многу корисници на TikTok се вознемирени бидејќи на апликацијата сè уште се гледаат несоодветни содржини, иако луѓето се повеќе и повеќе се фрустрирани од тоа. Некои корисници споделуваат изменети верзии на филтрите за да им покажат на другите колку содржината може да биде вознемирувачка. Значи, зошто тие го нарекуваат несоодветно и за што е целата врева овде се сите сознанија што треба да ги знаете за овој филтер.

Што е Mr Clean филтерот на TikTok и зошто предизвика загриженост на платформата

Филтерот TikTok Mr Clean неодамна стекна огромна слава со многу луѓе кои го пробуваат. Филтерот е NSFW 777 на TikTok, исто така популарен како Омилен филтер Mr Clean. Филтерот на TikTok прикажува две слики од Mr. Clean и корисниците треба да изберат една со движење на главата лево или десно. Неизбраната слика потоа се претвора во префрлување на Правило 34 p*rnography.

Слика од екранот на Што е филтерот Mr Clean на TikTok

Никој не знае кој ги создава овие филтри на социјалните мрежи кои прикажуваат приватни слики, но се чини дека платформата ги отстранува бидејќи некои корисници рекоа дека се забранети. Реакциите на видеата на TikTok покажуваат колку се изненадени и шокирани корисниците кога ќе откријат несоодветна содржина во филтерот.

Видеата што го користат овој конкретен филтер се прегледани милиони пати и повеќето корисници го користат хаштагот #MyFavoriteMrClean за да ги споделат своите видеа. Трендот на користење на овој дигитален ефект, исто така, наиде на огромна реакција. Коментарите на овие објави покажуваат дека луѓето се лути на видот на содржината што се користи во овој филтер.

Еден корисник рече „се жалам што го пробав овој филтер. Зошто го отворив ова видео“. Друг коментираше „ОМГ бр. Го сакав г-дин Клин како дете. Ова уништи сè“. Исто така, еден корисник сугерираше дека платформата го забранила филтерот „Изгледа како да е забранет. Не можам повеќе да го најдам. Мило ми е што TikTok го отстрани“.

Како да го користите Mr Clean филтерот на TikTok

Како да го користите Mr Clean филтерот на TikTok

Ако сакате да создадете соодветна содржина на филтер Mr Clean без да ја вклучите содржината за возрасни, тогаш следете ги упатствата подолу.

  • Стартувајте ја апликацијата TikTok на вашиот уред
  • За да направите ново видео, допрете го симболот „+“ во долниот лев агол на екранот
  • За да го најдете овој филтер во галеријата со ефекти, можете или да поминете налево или да допрете на лентата за пребарување на врвот. Побарајте го „Mr. Clean“ филтер со внесување во лентата за пребарување.
  • Откако ќе го најдете, само допрете на него за да го примените дигиталниот ефект на вашето видео
  • Сега снимајте видео и почекајте ефектот да се примени на вашето лице
  • Потоа додадете други работи ако сакате како музика, текст итн
  • Конечно, споделете го видеото со допирање на копчето Објави достапно таму

Ви препорачуваме да не го користите NSFW Mr Clean филтерот кој бара од корисникот да кимне со главата кон една слика, а потоа да прикаже содржина за возрасни на неизбраната слика бидејќи многу луѓе ја оценуваат како несоодветна. Има и разговори за TikTok да ја забрани содржината врз основа на користење на тој филтер.

Вие исто така може да бидете заинтересирани за учење Кој е предизвикот за Chroming на TikTok

Заклучок

Сигурно знаете дека го добивте одговорот за тоа што е Mr Clean филтерот на TikTok бидејќи ги дадовме сите информации во врска со трендот. Исто така, објаснивме како да го примениме овој чист ефект на Mr на видеата на TikTok. Тоа е се за овој сега за сега се збогуваме.

Оставете коментар