Работните промотивни кодови на Pokémon Go јануари 2024 година Добијте корисни награди

Ги барате најновите промотивни кодови на Working Pokémon Go? Тогаш сте дошле на вистинското место бидејќи ќе ви претставиме збирка кодови за Pokemon Go. Колекцијата ќе ви помогне да откупите некои од најдобрите ставки и ресурси во играта.

Pokemon Go е една од најпопуларните игри кои припаѓаат на масовната листа на игри под познатата франшиза Pokemon. Оваа игра можете да ја играте на уредите со iOS и Android, како и на некои од популарните конзоли за игри како што се Nintendo, GBA итн.

Највозбудливата карактеристика на гејмерската авантура е тоа што користи мобилна GPS технологија за лоцирање, фаќање, тренирање и борба со виртуелни суштества кои даваат чувство на игра на локација во реалниот свет. Заедно со него, можете да уживате во многу други неверојатни карактеристики како што се зголемена реалност и графика со врвен квалитет.

Работни промо кодови на Pokémon Go

Во оваа статија, ќе претставиме список со промотивни кодови на Pokémon Go 2023-2024 што може да се користат за да се откупат некои корисни добрите. Кодовите се објавени од развивачот на играта и во овој случај, Niantic е тој кој ги споделува преку социјалните платформи.   

На веб-страницата на Niantic, се споменува „Niantic нуди ограничена понуда на кодови за еднократна употреба во врска со специјални настани или спонзорирани партнерства“. Значи, редовно издава промотивни кодови и бесплатни награди прикачени на нив.

Слика од екранот на работните промо кодови на Pokémon Go

Играчите ќе можат да ја креираат сметката на играта и да ги приспособат своите аватари, а потоа аватарот ќе се прикаже на мапа врз основа на географската локација на играчот со помош на зголемена реалност. Бесплатите можат да помогнат во сите аспекти на играта со обезбедување на стоката.

Продавницата во апликации доаѓа со огромна колекција на предмети, ликови, облека и многу повеќе. Можете да ги користите работите додека играте и да уживате во искуството максимално. Кодовите за откуп може да ви помогнат да ги добиете овие работи бесплатно.

Работни промо кодови на Pokémon Go 2024 година (јануари)

Еве ги сите Pokémon Go кодови со наградите прикачени на нив. Содржи и Pokemon Go кодови кои не истекуваат во 2023 година.

Список со активни кодови

 • Жал ни е во моментов нема активни кодови за оваа игра

Список со истечени шифри

 • L9Y6T82UW4EVSE9 - За откупување на јакната и маската на Verizon за вашиот аватар
 • KUAXZBJUTP3B7 — За откупување на кошулата и капа на Samsung за вашиот аватар
 • 7AZGHWU6DWV84 - За да добиете 1x Темјан, 30x Поке-топчиња
 • 53HHNL3RTLXMPYFP - За да добиете 10 Pokeballs, 10 Pinap-бобинки, 1 Темјан
 • SWHPH9Z4EMZN7 - Да се ​​здобијат со 30 Pokeballs, 1 Темјан, 1 среќно јајце
 • E9K4SY77F5623 – Да се ​​здобијат со 10 Pokeballs
 • GANJ0UAG0882
 • WRGUZRVKRR2M3
 • Z8REKWYWWTY4W
 • VD6X4TT4FKJ6B
 • NEK3R9HTR8TMK
 • CVH8FHDPDC8QF
 • QAVH6MXRZ3XU3
 • 947F4SY9LHBS7
 • PW48KZ9G4PVNX
 • B8GEFBYECTREC
 • 8TXBLRC24MQC3
 • 6J67JEDMQF8D6
 • G7DW52LCKFTVW
 • 4YW5Z4EB6RV8U
 • VVRBFQV7S4BQP
 • P7Y2G5M3SJF44
 • DESQFCLP4CDPP
 • NSNATBHDNNTDU
 • R3YJVKBDH5RUH
 • WRGUZRVKRR2M3
 • TTYKCVDLP7K5CM
 • 53HHNL3RTLXMPYFP
 • E9K4SY77F5623
 • KG6EWDZRBK49KAY8
 • 2P3N6WKW
 • 5PTHMZ3AZM5QC
 • 6W2QRHMM9W2R9
 • 6ZXTNRFY
 • 8E2OFJYC
 • 9FC4SN7K5DAJ6
 • DJTLEKBK2G5EK
 • DYEZ7HBXCRUZ6EP
 • DYEZ7HBXCRUZ6EP
 • EMRK2EZWLVSSZDC5
 • GXSD5CJ556NHG
 • H7APT5ZTLM45GZV
 • ХЕЛППОКЕМОН
 • K8G9DFV4X7L3W
 • LRQEV2VZ59UDA
 • MDWC4SNGUFXS2SW9
 • P2XEAW56TSLUXH3
 • SWHPH9Z4EMZN7
 • TRFJVYZVVV8R4
 • UWJ4PFY623R5X

Како да ги откупите кодовите во Pokémon Go на Android

Како да ги откупите кодовите во Pokémon Go на Android

Овде ќе обезбедите чекор-по-чекор процедура за откупување на шифрите за да ги соберете наградите што се нудат. Затоа, само следете ги упатствата дадени подолу и уживајте во бесплатните доколку сте корисник на Android.

Чекор 1

Прво, стартувајте ја апликацијата за игри на вашиот уред со Android.

Чекор 2

Сега допрете го копчето Pokeball достапно на екранот.

Чекор 3

Овде изберете ја иконата Shop и скролувајте надолу додека не ја видите опцијата Promos.

Чекор 4

Допрете на таа опција, а потоа на опцијата Откупи и внесете активен промотивен купон или користете ја опцијата за копирање-лепење за да ја ставите во полето.

Чекор 5

И на крај, ако кодот за откупување работи, наградите ќе бидат автоматски примени.

Како да ги откупите Pokémon GO кодовите на iOS

Како да ги откупите Pokémon GO кодовите на iOS
 1. Прво, посетете ја веб-страницата на Niantic
 2. Одете во промотивниот дел достапен во менито
 3. Најавете се со идентификацијата за игри што ја користите за играње на оваа конкретна авантура
 4. Сега внесете активен број на купон или користете ја функцијата за копирање-лепење за да ги ставите во полето еден по еден
 5. На крајот, притиснете ја опцијата за откуп за да го завршите процесот на откуп и да ја стартувате апликацијата за игри и одете во делот за инвентар за да ги добиете наградите.

Кодот не работи кога ќе достигне максимални откупувања, така што од суштинско значење е да ги откупите навреме и што е можно побрзо. Запомнете дека секој код е валиден на одредено време, затоа, откупете го што е можно поскоро.

Проверете исто така Rage Mage кодови

Завршни зборови

Па, во моментов нема Working Pokémon Go Promo Codes 2024, но секогаш кога развивачот ќе објави нови, ние ќе ги ажурираме на оваа страница. Затоа редовно посетувајте ја нашата веб-страница за повеќе кодови и обележувајте ја за да можете лесно да пристапите до неа.

Оставете коментар