Светски нулти кодови декември 2023 година - Побарајте неверојатни награди

Сите работни Светски нулти кодови може да се проверат на оваа страница. Новите кодови за World Zero Roblox ќе ви дадат неколку возбудливи бесплатни можности за работа и подобрување на вашата севкупна игра. Бесплатите ќе обезбедат некои клучни засилувања што ќе ви помогнат во вашето патување во оваа игра.

World Zero е привлечно искуство на Roblox развиено од World // Zero. Тоа е MMORPG каде играчите можат да создадат лик и да го истражуваат отворениот свет. Првпат беше објавен во септември 2019 година и оттогаш има над 306 милиони посети на платформата.

Во искуството со Roblox, можете да изберете една од трите часови за почетници кога ќе ја започнете играта. Како што продолжувате да играте, можете да отклучите повеќе часови. Ќе мора да се борите со големите непријатели наречени газди и да одите во различни зандани. Можете исто така да добиете миленичиња и да ги направите посилни за да ви помогнат во борбите.

Кои се Светските нулти кодови

Овде ќе го претставиме викито World // Zero codes во кое ќе ги обезбедиме сите информации во врска со откупните кодови што работат. Од играчите се бара да ги откупат за да ги добијат наградите и за да ви олесниме, ќе го објасниме и целиот процес.

Бесплатните шифри за откуп се специјални комбинации на букви и бројки дадени од развивачот на играта. Кога ги користите овие кодови, можете да добиете многу бесплатни работи во играта како предмети и ресурси. Тоа е како таен код за подарок што отклучува работи поврзани со играта за да уживате.

Можно е да се откупи која било ставка во играта користејќи ги овие алфанумерички комбинации. Со нивно откупување се отклучуваат скриени знаци, нивоа, валута или други плодни ставки кои вообичаено е тешко да се добијат во оваа игра.

Посетете ги нашите бесплатни кодови за откупување страница често за откривање кодови за различни игри на платформата. Добра идеја е да го зачувате како обележувач за да можете брзо да го најдете секогаш кога ви треба. Нашиот тим редовно ја ажурира страницата со информации за кодот специјално за Roblox.

Roblox World Zero Codes 2023 декември

Следната листа ги содржи сите шифри што можете да ги користите за да ги откупите бесплатните, заедно со информациите за наградите.

Список со активни кодови

 • PLAYMENU – 150 кристали
 • ЖЕТВА – 15 наградни билети
 • 675 KLIKES – 150 кристали

Список со истечени шифри

 • WORLD10 – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • WEEKLYBUG – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • 675KLIKES – Откупете го кодот за 150 кристали
 • TIKI – Откупете го кодот за шапка со факел
 • PETREVAMP – 50 бонбони за домашни миленици
 • 625 KLIKES – 100 кристали
 • PRIDE – Виножито нијанси
 • НЕДЕЛЕН КВЕСТ – 200 кристали
 • 600 KLIKES – 100 кристали
 • CRYSTALSPLEASE – 1k Кристали
 • ПЕПЕРМИНТ – 10 празнични бонбони
 • ЊУЛИФ – 150 кристали
 • HAPPYNEWYEAR – бесплатни награди
 • PRESENTPLS – празничен предмет
 • МЛАДОКРЈАЧ – 5 награден билет
 • JOLLY – 5 награден билет
 • Празнично – 5 награден билет
 • HYPEWORLD8 – 50 кристали
 • ПРАЗНИК2021 – 150 кристали
 • 400 KLIKES – Кристали
 • 150MILPARTYY – Кристали
 • FAVMILLION - Кристали
 • 100MILPARTY – Скапоцени камења
 • АПРИЛФУЛС – Рок милениче
 • Сина - бесплатна кошула

Како да ги откупите кодовите во World Zero Roblox

Како да ги откупите кодовите во World Zero Roblox

Проверете ги упатствата дадени овде за да ги откупите бесплатните со помош на шифрите.

Чекор 1

За да започнете, отворете го Roblox World Zero на вашиот уред

Чекор 2

Кога играта целосно ќе се вчита, притиснете го копчето за јазиче на тастатурата.

Чекор 3

Потоа кликнете/допрете на опцијата Промо.

Чекор 4

Полето за откуп ќе се појави на вашиот екран, внесете код во полето за текст или копирајте од нашата листа и ставете го во полето за текст.

Чекор 5

За да завршите, кликнете/допрете на копчето Откупи за да го завршите процесот на откупување и наградите ќе ги добиете.

Ве молиме откупете ги кодовите на програмерите што е можно поскоро бидејќи тие истекуваат по некое време. Исто така, штом алфанумеричките комбинации ќе ги достигнат своите максимални откупувања, тие повеќе нема да важат. Имајте предвид дека само еднаш кодот може да се откупи со помош на одредена сметка.

Можеби ќе сакате да го проверите најновото Брукхејвен кодови

Заклучок

Оваа игра на Roblox ќе ви овозможи возбудливо време и ако сакате да го подобрите тоа искуство, не заборавајте да ги користите World Zero Codes 2023. Со откупување на овие кодови, ќе добивате вредни предмети бесплатно што може да ја направат вашата игра уште попријатна.

Оставете коментар