Шифри за симулатор на армијата зомби јули 2023 година - Добијте корисни бесплати

Дали ги барате новите кодови за симулатор на армијата зомби? Потоа го посетивте вистинското место бидејќи ќе ви претставиме збирка на работни кодови за Zombie Army Simulator Roblox. Има пристоен број на бесплатни понуди што можете да ги добиете откако ќе ги откупите како creptiez, gravycatman, напивки итн.

Zombie Army Simulator е фасцинантна игра Roblox за љубителите на зомби развиена од DarkGaming. Во играта се работи за битки со миленичиња и зомби апокалипса. За прв пат беше објавен во мај 2022 година и беше една од популарните игри на платформата Roblox.

Во оваа игра, ќе отворате капсули за да ослободите зомби. Можете исто така да заработите повисоки рангови, да истражувате различни светови и да се борите со различни непријатели кои ќе го предизвикаат вашиот тим. Ќе се борите против средновековните витези, сајбер-војниците, земјоделците и други видови непријатели. Целта е да станете најсилниот водач на зомби досега.

Кои се шифрите за симулатор на армијата зомби

Во ова Вики со кодови за симулатор на армијата на зомби, ќе ги најдете сите работни кодови и информациите поврзани со наградите поврзани со нив. Исто така, ќе го опишеме процесот на нивно користење во играта за да ви помогнеме да ги стекнете бесплатните без никакви проблеми.

За да ги прослави достигнувањата, специјалните прилики и ажурирањата на играта, развивачот DarkGaming споделува шифри што може да се користат за добивање бесплатни ставки. Развивачот на играта често додава нови надградби, што значи дека моментално има многу шифри достапни за играчите да ги користат и да собираат бесплатни пари.

Најпопуларниот начин за добивање предмети и ресурси во играта е со користење на код обезбеден од развивачот. Тоа е најлесниот метод каде што едноставно ја внесувате шифрата во наведената област и со еден допир ги добивате сите награди поврзани со тој код.

Може да добиете бесплатни ставки што го прават вашиот карактер посилен и ресурси за купување работи од продавницата во играта. Ако сакате да ги подобрите вашите вештини за играње и да ја направите играта повозбудлива, дефинитивно треба да ја искористите оваа можност.

Roblox Zombie Army Simulator Codes 2023 јули

Еве список што ги содржи сите активни кодови за оваа игра заедно со детали за тоа што се нуди.

Список со активни кодови

 • 40 kfavs - Откупете го кодот за напивка за среќа
 • 20 klikes – Откупете го кодот за две напивки за черепи
 • 7mvis – Откупете го кодот за две напивки за черепи
 • 14 клика – две напивки за черепи
 • 2mvis – две напивки за черепот
 • 1M – напивка за среќа
 • Creptiez – creptiez
 • Сос – гравец
 • 500kvis – две напивки за мозокот
 • 6kfavs – две мозочни напивки
 • 2000 лајкови - напивка за среќа
 • ЏЕФ - зомби ЏефБлокс
 • 1kfavs – бесплатни награди
 • 500 лајкови – напивки за черепи
 • ОСЛОБОДУВАЊЕ – бесплатни награди

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечени кодови за оваа игра на Roblox

Како да ги откупите кодовите во симулатор на армијата зомби

Како да ги откупите кодовите во симулатор на армијата зомби

Следното упатство дадено во чекорите ќе ве води во откупувањето на активните кодови за оваа игра

Чекор 1

Прво, отворете го Zombie Army Simulator на вашиот уред.

Чекор 2

Кога играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Твитер достапно на страната на екранот.

Чекор 3

Сега ќе видите како се појавува прозорец за откуп на екранот на вашиот уред, внесете активен код во препорачаното поле за текст или користете ја командата за копирање-залепување за да ја ставите таму.

Чекор 4

На крај, кликнете/допрете на копчето Користете за да го завршите процесот и да ги соберете понудените гратис.

Запомнете, шифрите обезбедени од развивачот важат само за ограничено време, затоа не заборавајте да ги користите брзо. Исто така, имајте на ум дека штом кодот е искористен одреден број пати, тој повеќе не може да се откупи.

Можеби ќе бидете заинтересирани да проверите Roadman Одисеја кодови

Заклучок

Со Zombie Army Simulator Codes 2023, можеби ќе можете да ги добиете сите предмети и ресурси што долго време ги сакате во вашиот шкафче. Едноставно следете ги горенаведените чекори за да ги добиете. Ова го заклучува постот. Ве молиме слободно споделете ги вашите размислувања во делот за коментари.

Оставете коментар