Hvem er Mark Goldbridge hvis reaksjon under livestream gikk viral, Wiki, Age, Viral Video

Mark Goldbrindge, den populære Manchester United-fansen, har grepet søkelyset med sin reaksjon på Liverpools 7. mål da det viral over sosiale medier. Bli kjent med hvem som er Mark Goldbridge i detalj og hele historien om den virale gråtereaksjonen.

Liverpool slo Manchester United i den engelske Premier League i går kveld og slo dem med en rekordmargin på 7 – 0 på Anfield. Det er et av de pinligste nederlagene i Uniteds lange historie som får forente fans til å gjemme seg i en hule for å trolling de mottar online.

Å slå Barcelona i Europa League og vinne Carabao Cup fikk United-fansen til å tro at de kunne komme over streken mot det slitende Liverpool-laget denne sesongen. Men alle drømmene om å slå Liverpool på Anfield ble knust da United slapp inn 7 uten å score et eneste mål. Det var en natt å glemme for United-trofaste inkludert Mark Goldbridge.

Hvem er Mark Goldbridge

Mark Goldbridge, hvis virkelige navn er Brent Di Cesare, er en kjent YouTuber som driver Manchester United-baserte fankanal The United Stand. Han har også flere andre kanaler på YouTube med en anstendig tilhengerskare som That's Football, That's Entertainment og Mark Goldbridge.

Hovedkanalen The United Stand 1.61 millioner abonnenter med mange millioner visninger. Han er en massiv forent fanboy som følger og reagerer på alt som skjer i og rundt klubben. Innholdet hans på YouTube handler mest om united og fotball.

Skjermbilde av Hvem er Mark Goldbridge

Mark er 44 år gammel født i Nottingham og bor i Solihull. Fødselsdatoen hans er 7. april 1979, og han ga også tjenester som politibetjent før starten på YouTube-karrieren. Han startet sin streamingreise på YouTube og andre plattformer i 2014.

Blant Goldbridges fire YouTube-kanaler er «The United Stand», som har Manchester United-innhold, «Mark Goldbridge That's Football», som har generelt fotballinnhold og seere. En YouTube-kanal med tittelen "Mark Goldbridge That's Entertainment" inneholder klipp fra nylige direktesendinger, mens en kanal kalt "Mark Goldbridge" har mer personlig innhold som matlagingsvideoer, vlogger og generell chatting.

Han har også jobbet med talkSport hvor han pleide å gjøre et show sent på kvelden for plattformen. Alle disse årene var hovedtemaet hans Manchester United, ettersom favorittklubben hans har sett en enorm undergang etter så mange glorifiserte år under Sir Alex Ferguson.

Mark Goldbridges reaksjon på Liverpool som slo United 7-0

Manchester var selvsikre på å gå inn i kampen da de var ubeseiret i sine ti siste kamper der de slo FC Barcelona og vant Carabao Cup og beseiret Newcastle United. Noen United-fans var også sikre på at laget deres vil slå Liverpool enkelt og få en etterlengtet seier på Anfield.

Men tabellen ble snudd på hodet da Liverpool ga en juling som vil bli husket for alltid av de forente troende. I første omgang scoret Liverpool bare én gang da tidligere United Linked Cody Gakpo nettet i 43. minutt av kampen. I andre omgang føltes det som om United glemte hvordan man spiller fotball da Liverpool scoret seks mål på 45 minutter.

Manchester-spillere var over alt og slapp inn et mål nesten ved hvert Liverpool-angrep. Det var vanskelig å se dem slått slik for alle fansen, inkludert Mark Goldbridge som bokstavelig talt gråt mens de hadde en direktesending. Han gjemmer seg bak stolen da Liverpool scoret sitt 7. mål for kampen og kunne ikke tro hva som skjedde.

Etter at Firmino sørget for 7-0 til Liverpool like før pause, var han en ødelagt mann. Han ropte jeg kan ikke tro det mange ganger og traff gulvet i rommet i avsky. Han sa: "De skulle alltid gå inn for å drepe ... Å, i helvete. Jeg er borte. Jeg er ferdig. Nei! Nei! NEI! Å for guds skyld! Nei! Nei! Nei!

Her er hele videoen av Mark Goldbridges fullstendige reaksjon på Liverpool-kampen.

Du kan også være interessert i å vite Hvem er Elliot Gindi

konklusjonen

Nå vet du sikkert hvem som er Mark Goldbridge som ropte og gråt under direktesendingen da Liverpool scoret det 7. målet mot Manchester United. Det er alt vi har av denne når vi sier farvel for nå.