Camavinga Meme Oorsprong, Insigte en Agtergrond

As jy 'n sokkeraanhanger is wat dit gereeld volg, sal jy die konteks vinniger verstaan ​​en dalk op die Camavinga Meme afgekom het. Hierdie meme kry baie aandag saam met laaiks op verskeie sosiale netwerkplatforms, veral op Twitter.

Eduardo Camavinga is 'n Real Madrid-speler wat afgestuur moes gewees het nadat hy 'n oorhaastige uitdaging gepleeg het teen Sevilla se Anthony Martial wat weens 'n besering weggeneem is. Die opposisie-ondersteuners was glad nie tevrede met die besluit nie aangesien hy op een geel was.

Dit was 'n groot wedstryd in die konteks van die wen van die liga vir Madrid, want hulle is nou nader daaraan om die La Liga-titel te beklink met 15 punte voor aan die bopunt. Dit was weer die Karim Benzema-skou wat die wendoel vir Real in die laaste paar minute van die wedstryd aangeteken het.

Camavinga Meme

Ons het deur die seisoen gesien hoe mense die skeidsregters van die liga Real bevooroordeeld noem, aangesien hulle besluite ten gunste van Madrid geneem het in kritieke tye wat die gelaatskleur van die liga kon verander het. Daarom word sosiale media oorstroom met Camavinga-memes en Vardrid-oproepe.

Die wedstryd tussen Sevilla en Real Madrid was nog 'n wedstryd waar ons 'n epiese terugkeer van Real Madrid gesien het. Hulle was 2-0 onder en het daarin geslaag om terug te kom met die briljantheid van Benzema en Vinicius Junior, maar die beslissing van die skeidsregters het 'n slegte smaak gelaat.

Al die ondersteuners van die klubs behalwe Madrid het gekombineer om die skeidsregters en video-assistent-skeidsregter-beamptes (VAR) te trol as 'n pro-Madrid wat die liga bedrog noem. Die meeste memes het die president van Real Florentino Perez as die kontroleerder van die VAR-amptenare gewys.

Wat is Camavinga Meme

Die voorval het op wedstryddag 32 gebeur toe twee van die grootste spanne in die liga kop aan kop gegaan het en dit was 'n wedstryd van hoë insette aangesien Real 'n oorwinning nodig gehad het om die Liga-titel te verseker en die gaping na 15 punte te vergroot.

Met die rustyd was Real 2 doele toe Sevilla deur Ivan Rakitic en Eric Lamela aangeteken het. Sevilla het die eerste helfte oorheers en real het ongeorganiseerd gelyk. Die middelveldspeler Camavinga het 'n geelkaart gekry wat 'n oortreding op 'n Sevilliaanse speler begaan het.

Die tweede helfte begin met 'n Real-doel aangeteken deur die Brasiliaan Rodrygo, gevolg deur nog twee doele een in die 82ste minuut van Nacho en 3de van die deftige Benzema in die 90ste minuut. Camavinga het intussen ’n tweede geel en potensiële rooi kaart vermy wat die wedstryd in die guns van Sevilla kon verander het.

Skermskoot van Camavinga Meme

Die skeidsregters het besluit om hom nie 'n geel of rooi te gee nie en VAR het ook nie ingegryp nie nadat beeldmateriaal 'n duidelike oortreding gewys het op Anthony Martial wat in 'n teenaanval met die bal gehardloop het. Die fout het die teenaanval gestop en Anthony beseer wat toe deur Rafa Mir vervang is.

Geskiedenis van Camavinga Meme

Die oorsprong van die meme was 'n Twitter-gebruiker wat die eerste keer 'n snit van die oortreding geplaas het met die opskrif “Vardrid op sy beste. Gered om van 12 na 11 mans af te klim”. Die 12 tot 11-stelling blameer die skeidsregters sarkasties om die 12de speler in elke wedstryd te wees.

Toe het 'n groot aantal twiets gevolg met unieke wysigings en parodieë. Nog 'n Twitter-gebruiker het 'n foto van Madrid se president, Perez, in die VAR-kamer geplaas met die opskrif "Vardrid het hul intekening weer hernu".