Llista de guanyadors del rànquing de la Pilota d'Or 2022, millors jugadors homes i dones

Et preguntes qui va guanyar el premi de la Pilota d'Or de France Football i qui formen la llista dels 10 millors jugadors? Aleshores ets al lloc adequat per saber-ho tot. Estem aquí amb el rànquing complet de la Pilota d'Or 2022 i també parlarem del que va passar a la cerimònia de lliurament de premis d'ahir a la nit.

La cerimònia d'entrega de la Pilota d'Or es va celebrar ahir a la nit mentre el món va ser testimoni del jugador del Reial Madrid i de França Karim Benzema guanyar el premi més important del futbol. Va fer una temporada fantàstica amb el Reial Madrid guanyant campions i Laliga.

La Pilota d'Or femenina va ser atorgada a la capitana i davantera del Barcelona Alexia Putellas. Ara ha guanyat aquest prestigiós guardó fent història. Ningú abans que ella n'ha guanyat dos seguits en futbol femení, va formar part de l'equip barceloní que va guanyar Laliga i va perdre a la final de la UCL.

Rànquing de la Pilota d'Or 2022

Cada any hi ha tant de debat sobre aquest premi i tothom busca que els seus jugadors preferits el guanyin. Però aquest any era obvi per a tots els aficionats per què Karim va guanyar la Pilota d'Or France Football masculí. Ha estat prolífic en els últims anys amb el Madrid liderant la línia i fent grans gols.

El davanter francès, de 34 anys, va marcar 44 gols amb el Reial Madrid, incloent-hi alguns d'importants que li van convertir l'empat a la Lliga campiona. És el primer premi al millor jugador del Reial Madrid i el davanter francès Karim Benzema de la seva carrera.

Va ser el màxim golejador de la lliga espanyola i de la UEFA Champions League la temporada passada. Un premi molt merescut per a ell després de la fantàstica temporada que va fer. Com és el cas d'Alexia Putellas, que va marcar alguns gols importants i també es va convertir en proveïdora moltes vegades durant la temporada de rècord de l'any passat.

El més sorprenent que ha passat aquest any és que ni Lionel Messi ni Cristiano Ronaldo van quedar entre els tres primers. Sadio Mane del Bayern de Munic va quedar segon i Kevin De Bruyne del Manchester City va quedar tercer en el Top 3 de la Pilota d'Or.

Rànquings de la Pilota d'Or 2022 – Guanyadors

Els detalls següents revelaran els guanyadors del premi de l'esdeveniment d'ahir a França.

• Barcelona Gavi va ser anunciat com el guanyador del Trofeu Kopa 2022 (el premi és al millor jugador jove)
  • Thibaut Courtois del Reial Madrid va rebre el Trofeu Yashin (el premi és al millor porter)
  • Robert Lewandowski va guanyar el premi Gerd Muller per un any consecutiu (el premi és per al millor davanter del món)
  • El Manchester City va guanyar el premi al Club de l'Any (el premi és al millor equip del món)
  • Sadio Mane va ser reconegut amb el primer Premi Sòcrates (El Premi per honrar els gestos de solidaritat dels jugadors)

Rànquing de la Pilota d'Or masculí 2022: els 25 millors jugadors

• =25. Darwin Núñez (Liverpool i Uruguai)
  • =25. Christopher Nkunku (RB Leipzig i França)
  • =25. Joao Cancelo (Manchester City i Portugal)
  • =25. Antonio Rudiger (Reial Madrid i Alemanya)
  • =25. Mike Maignan (AC Milan i França)
  • =25. Joshua Kimmich (Bayern de Munic i Alemanya)
  • =22. Bernardo Silva (Manchester City i Portugal)
  • =22. Phil Foden (Manchester City i Anglaterra)
  • =22. Trent Alexander-Arnold (Liverpool i Anglaterra)
  • 21. Harry Kane (Tottenham i Anglaterra)
  • 20. Cristiano Ronaldo (Manchester United i Portugal)
  • =17. Luis Díaz (Liverpool i Colòmbia)
  • =17. Casemiro (Manchester United i Brasil)
  • 16. Virgil van Dijk (Liverpool i Països Baixos)
  • =14. Rafael Leao (AC Milan i Portugal)
  • =14. Fabinho (Liverpool i Brasil)
  • 13. Sebastien Haller (Borussia Dortmund i Costa d'Ivori)
  • 12. Riyad Mahrez (Manchester City i Algèria)
  • 11. Son Heung-min (Tottenham i Corea del Sud)
  • 10. Erling Haaland (Manchester City i Noruega)
  • 9. Luka Modric (Reial Madrid i Croàcia)
  • 8. Vinicius Junior (Reial Madrid i Brasil)
  • 7. Thibaut Courtis (Reial Madrid i Bèlgica)
  • 6. Kylian Mbappe (PSG i França)
  • 5. Mohamed Salah (Liverpool i Egipte)
  • 4. Robert Lewandowski (Barcelona i Polònia)
  • 3. Kevin De Bruyne (Manchester City i Bèlgica)
  • 2. Sadio Mane (Bayern de Munic i Senegal)
  • 1. Karim Benzema (Reial Madrid i França)

Rànquing Femení de la Pilota d'Or 2022 - Top 20

• 20. Kadidiatou Diani (París Saint-Germain)
  • 19. Fridolina Rolfo (Barcelona)
  • 18. Trinity Rodman (Washington Spirit)