Origen, coneixements i antecedents del Meme Camavinga

Si sou un aficionat al futbol que el segueix amb regularitat, entendreu el context més ràpidament i potser us heu trobat amb el Meme Camavinga. Aquest meme està cridant molta atenció juntament amb els m'agrada a diverses plataformes de xarxes socials, especialment a Twitter.

Eduardo Camavinga és un jugador del Reial Madrid que hauria d'haver estat expulsat després d'haver comès una incidència precipitada a Anthony Martial del Sevilla, que va ser expulsat a causa d'una lesió. Els aficionats de l'oposició no estaven gens satisfets amb la decisió, ja que ell estava en groc.

Va ser un gran partit en el context de guanyar la lliga per al Madrid, ja que ara estan més a prop d'aconseguir el títol de Lliga amb 15 punts d'avantatge al capdavant. Va ser novament l'espectacle de Karim Benzema qui va marcar el gol de la victòria de la Reial en els últims minuts del partit.

Camavinga Meme

Al llarg de la temporada hem vist persones que van trucar als àrbitres de la lliga amb esbiaixisme, ja que ha pres decisions a favor del Madrid en moments crucials que podrien haver canviat la complexió de la lliga. Per tant, les xarxes socials estan inundades de memes de Camavinga i trucades de Vardrid.

El partit entre el Sevilla i el Reial Madrid va ser un altre partit on hem vist una remuntada èpica del Reial Madrid. Han permès 2-0 i han aconseguit remuntar amb la brillantor de Benzema i Vinicius Junior però la decisió dels àrbitres ha deixat mal regust.

Tots els aficionats dels clubs, que no siguin el Madrid, es van combinar per escoltar els àrbitres i els àrbitres assistents de vídeo (VAR) com un madrileny que qualifica la Lliga de trucada. La majoria dels mems mostraven el president del Reial Florentino Pérez com el controlador dels responsables del VAR.

Què és Camavinga Meme

L'incident va passar la jornada 32, quan dos dels equips més importants de la Lliga es van enfrontar cara a cara i va ser un partit de gran apostes, ja que la Reial necessitava una victòria per aconseguir el títol de Lliga i augmentar la diferència fins als 15 punts.

Al descans, la Reial va ser 2 gols amb el Sevilla per mitjà d'Ivan Rakitic i Eric Lamela. El Sevilla va dominar la primera part i el real semblava desorganitzat. El migcampista Camavinga ha rebut una targeta groga per haver comet una falta a un jugador sevillà.

La segona part comença amb un gol del Reial marcat pel brasiler Rodrygo seguit de dos gols més, un al minut 82 de Nacho i el 3r de l'elegant Benzema al minut 90. Mentrestant, Camavinga ha evitat una segona targeta groga i potencial vermella que podria haver canviat el partit a favor del Sevilla.

Captura de pantalla de Camavinga Meme

Els àrbitres han decidit no posar-li groc ni vermell i el VAR tampoc ha intervingut després que les visuals mostressin una falta clara sobre Anthony Martial que corria amb la pilota en un contraatac. La falta va aturar el contraatac i va lesionar Anthony que després va ser substituït per Rafa Mir.

Història de Camavinga Meme

L'origen del meme va ser un usuari de Twitter que va publicar per primera vegada un clip de la falta amb el títol "Vardrid en el seu millor moment. Salvat de baixar de 12 a 11 homes”. La declaració del 12 a 11 culpa sarcàsticament als àrbitres de ser el 12è jugador de cada partit.

Després van seguir un gran nombre de tuits amb edicions i paròdies úniques. Un altre usuari de Twitter va publicar una foto del president de Madrid, Pérez, a la sala del VAR subtitulant "Vardrid va renovar la seva subscripció de nou".

Vardrid Meme

Els memes van circular per nombroses plataformes de xarxes socials durant diversos dies i la gent va començar a llançar els seus comentaris per fer-los més populars. El futbol és l'esport més vist del món i cada club té la seva base de fans que està disposada a atacar qualsevol situació com aquesta si fa mal als seus equips.