Camavinga Meme Oprindelse, indsigt og baggrund

Hvis du er en fodboldfan, der følger det regelmæssigt, vil du hurtigere forstå konteksten og måske være stødt på Camavinga Meme. Denne meme får meget opmærksomhed sammen med likes på forskellige sociale netværksplatforme, især på Twitter.

Eduardo Camavinga er en Real Madrid-spiller, der skulle have været udvist efter at have begået en overilet udfordring på Sevillas Anthony Martial, der blev taget ud på grund af en skade. Oppositionens fans var slet ikke tilfredse med beslutningen, da han var på en gul.

Det var en stor kamp i forbindelse med at vinde ligaen for Madrid, da de nu er tættere på at vinde La Liga-titlen med 15 point foran i toppen. Det var igen Karim Benzema-showet, der scorede sejrsmålet for Real i kampens sidste minutter.

Camavinga Meme

Vi har gennem hele sæsonen set folk kalde dommere i ligaen Real for partiske, da de har truffet beslutninger til fordel for Madrid i afgørende tider, som kunne have ændret ligaens teint. Derfor flyder de sociale medier over med Camavinga-memes og Vardrid-opkald.

Kampen mellem Sevilla og Real Madrid var endnu en kamp, ​​hvor vi har set et episk comeback fra Real Madrid. De var nede med 2-0 og formåede at komme tilbage med Benzemas og Vinicius Juniors glans, men dommernes afgørelse efterlod en dårlig smag.

Alle fans fra andre klubber end Madrid gik sammen om at trolde dommerne og videoassistentdommere (VAR) embedsmænd som en pro-Madrid, der kaldte ligaen for manipuleret. De fleste af memerne viste præsidenten for Real Florentino Perez som controlleren for VAR-embedsmændene.

Hvad er Camavinga Meme

Hændelsen skete på kampdag 32, da to af de største hold i ligaen gik på kryds og tværs, og det var en kamp med høje indsatser, da Real havde brug for en sejr for at sikre ligatitlen og øge afstanden til 15 point.

Ved pausen var Real 2 mål, da Sevilla scorede gennem Ivan Rakitic og Eric Lamela. Sevilla dominerede første halvleg og real så uorganiseret ud. Midtbanespilleren Camavinga modtog et gult kort, da han begik en fejl på en sevilliansk spiller.

Anden halvleg begynder med et Real-mål scoret af brasilianeren Rodrygo efterfulgt af yderligere to mål, et i det 82. minut fra Nacho og det tredje fra den fornemme Benzema i det 3. minut. I mellemtiden undgik Camavinga et andet gult og potentielt rødt kort, der kunne have ændret kampen til fordel for Sevilla.

Skærmbillede af Camavinga Meme

Dommerne besluttede ikke at give ham et gult eller rødt, og VAR greb heller ikke ind, efter visuals viste det en klar fejl på Anthony Martial, der løb med bolden i et kontraangreb. Overtrædelsen stoppede kontraangrebet og skadede Anthony, som derefter blev erstattet af Rafa Mir.

Historien om Camavinga Meme

Oprindelsen til meme var en Twitter-bruger, der først postede et klip af fejlen med overskriften "Vardrid når det er bedst. Reddet fra at komme ned fra 12 til 11 mand”. Udsagnet 12 til 11 bebrejder sarkastisk dommerne at være den 12. spiller i hver kamp.

Derefter fulgte et massivt antal tweets med unikke redigeringer og parodier. En anden Twitter-bruger postede et billede af Madrids præsident, Perez, i VAR-rummet med teksten "Vardrid fornyede deres abonnement igen".