Camavinga Memeen jatorria, ikuspegiak eta aurrekariak

Erregularki jarraitzen duen futbol zalea bazara, testuingurua azkarrago ulertuko duzu eta baliteke Camavinga Memearekin topo egitea. Meme honek arreta handia jasotzen ari da sare sozialetako hainbat plataformatan, batez ere Twitterren, atseginekin batera.

Eduardo Camavinga Real Madrileko jokalaria da, eta kanporatua izan beharko luke Anthony Martial Sevillako Anthony Martial, lesionatuta zegoen Sevillako jokalariari. Oposizioko zaleak ez ziren batere gustura hartu erabakiarekin, hori bat zegoelako.

Partida handia izan zen Madrilgo liga irabazteko testuinguruan, orain Ligako titulua lortzetik gertuago baitaude goian 15 puntura. Karim Benzema ikuskizuna izan zen berriz ere partidaren azken minutuetan Realaren garaipenaren gola sartu zuena.

Camavinga Meme

Denboraldi osoan zehar ikusi dugu jendea Ligako epaileei deitzen dietela Reala alboratuta, Madrilen aldeko erabakiak hartu baititu ligaren itxura alda dezaketen une erabakigarrietan. Hori dela eta, sare sozialak Camavinga memeez eta Vardriden deiez gainezka daude.

Sevilla eta Real Madrilen arteko partida beste partida bat izan zen, non Real Madrilen itzulera epiko bat ikusi genuen. 2-0ekoa izan zen eta Benzemaren eta Vinicius Juniorren distira itzultzea lortu zuten baina epaileen erabakiak zapore txarra utzi zuen.

Madril ez diren klubetako zale guztiak epaileak eta bideo-arbitraje laguntzaileak (VAR) funtzionarioak trukatzeko elkartu ziren, Madrilen aldekoak Liga trukatua zela eta. Meme gehienek Florentino Perez Realeko presidentea VARko arduradunen kontrolatzaile gisa erakusten zuten.

Zer da Camavinga Meme

Gertaera 32. jardunaldian gertatu zen Ligako bi talde handienetakoak buruz buru aritu zirenean eta apustu handiko partida izan zen Realak garaipena behar zuelako Ligako titulua lortzeko eta aldea 15 puntura igotzeko.

Atsedenaldian, Realak 2 gol sartu zituen Sevillak Ivan Rakitic eta Eric Lamelaren bitartez sartu baitzituen. Sevilla nagusitu zen lehen zatian eta errealak desordenatuta zirudien. Camavinga erdilariak txartel horia jaso du jokalari sevillar bati falta bat eginez.

Bigarren zatia Rodrygo brasildarrak Realeko gol batekin hasten da eta ondoren beste bi gol sartu ditu Nachoren 82. minutuan eta 3. Benzema klasikoaren 90. minutuan. Bitartean, Camavingak Sevillaren aldeko partida alda zezakeen bigarren txartel horia eta balizko gorria saihestu zuen.

Camavinga Meme-ren pantaila-argazkia

Epaileek horia edo gorria ez ematea erabaki zuten eta VAR-ek ere ez zuen esku hartu ikusmenek kontraeraso batean baloiarekin korrika zihoan Anthony Martialengandik falta argia erakutsi ostean. Faltak kontraerasoa gelditu zuen eta Anthony min hartu zuen orduan Rafa Mirrek ordezkatu zuen.

Camavinga Meme-ren historia

Memearen jatorria "Vardrid bere onenean" izenburuarekin hutsegitearen klip bat argitaratu zuen Twitter erabiltzaile bat izan zen. 12 Gizonetatik 11ra jaistea salbatua”. 12 eta 11ko adierazpenak sarkastikoki leporatzen die epaileei partida guztietan 12. jokalaria izatea.

Ondoren, txio ugari jarraitu ziren edizio eta parodia bereziekin. Twitterreko beste erabiltzaile batek Perez Madrilgo presidentearen argazki bat argitaratu zuen VAR aretoan "Vardrid-ek harpidetza berriro berritu zuen" izenburuarekin.