Ballon d'Or 2022 ranking-voittajalista, parhaat pelaajat miehet ja naiset

Mietitkö kuka voitti France Football Ballon d'Or -palkinnon ja ketkä ovat 10 parhaan pelaajan listalla? Sitten olet oikeassa paikassa tietääksesi kaiken. Olemme täällä täyden Ballon d'Or 2022 -listan kanssa ja keskustelemme myös siitä, mitä tapahtui eilisillan palkintoseremoniassa.

Ballon d'Or -seremonia pidettiin eilen illalla, kun Real Madridin ja Ranskan pelaaja Karim Benzema voitti jalkapallon suurimman palkinnon. Hänellä oli fantastinen kausi Real Madridin voittaneen mestarien ja Laligan kanssa.

Naisten Ballon d'Or -palkinnon sai Barcelonan kapteeni ja hyökkääjä Alexia Putellas. Hän on nyt voittanut tämän arvostetun palkinnon peräkkäin tekemällä historiaa. Kukaan ennen häntä ei ole voittanut kahta peräkkäistä naisten jalkapallossa, hän kuului Barcelonan joukkueeseen, joka voitti Laligan ja hävisi UCL-finaalissa.

Ballon d'Or 2022 -sijoitukset

Joka vuosi tästä palkinnosta käydään niin paljon keskustelua, ja kaikki kannattavat suosikkipelaajiaan voittaakseen sen. Mutta tänä vuonna kaikille faneille oli selvää, miksi Karim voitti miesten France Football Ballon d'Orin. Hän on ollut tuottelias viime vuosina Madridissa johtamassa linjaa ja tehnyt suuria maaleja.

34-vuotias ranskalainen hyökkääjä teki Real Madridille 44 maalia, mukaan lukien joitakin merkittäviä, jotka kääntävät tasatilanteen Mestarien liigassa. Tämä on Real Madridin ja Ranskan hyökkääjän Karim Benzeman uran ensimmäinen parhaan pelaajan palkinto.

Hän oli viime kaudella Espanjan liigan ja UEFA:n Mestarien liigan paras maalintekijä. Hänelle ansaittu palkinto upean kauden jälkeen. Kuten Alexia Putellas, joka teki tärkeitä maaleja ja kääntyi myös useaan otteeseen ennätyskaudella viime vuonna.

Yllättävin asia, mitä tänä vuonna tapahtui, on se, että Lionel Messi tai Cristiano Ronaldo eivät päässeet kolmen parhaan joukkoon. Bayern Münchenin Sadio Mane sijoittui toiseksi ja Manchester Cityn Kevin De Bruyne kolmanneksi Ballon d'Or Top 3 -listalla.

Ballon d'Or 2022 -sijoitukset – palkinnon voittajat

Seuraavat tiedot paljastavat palkinnon voittajat eilisillan tapahtumasta Ranskassa.

• Barcelona Gavi julkistettiin Kopa Trophy 2022 -voittajaksi (palkinto on parhaalle nuorelle pelaajalle)
  • Real Madridin Thibaut Courtois palkittiin Yashin Trophylla (Palkinto on parhaalle maalivahtille)
  • Robert Lewandowski voitti Gerd Muller -palkinnon peräkkäisenä vuonna (palkinto on maailman paras hyökkääjä)
  • Manchester City voitti Vuoden seuran palkinnon (palkinto on maailman parhaalle joukkueelle)
  • Sadio Mane tunnustettiin ensimmäisellä Sokrates-palkinnolla (palkinto pelaajien solidaarisuuden eleistä)

Miesten Ballon d'Or 2022 -sijoitukset – 25 parasta pelaajaa

• =25. Darwin Nunez (Liverpool ja Uruguay)
  • =25. Christopher Nkunku (RB Leipzig ja Ranska)
  • =25. Joao Cancelo (Manchester City ja Portugali)
  • =25. Antonio Rudiger (Real Madrid ja Saksa)
  • =25. Mike Maignan (AC Milan ja Ranska)
  • =25. Joshua Kimmich (Bayern München ja Saksa)
  • =22. Bernardo Silva (Manchester City ja Portugali)
  • =22. Phil Foden (Manchester City ja Englanti)
  • =22. Trent Alexander-Arnold (Liverpool ja Englanti)
  • 21. Harry Kane (Tottenham ja Englanti)
  • 20. Cristiano Ronaldo (Manchester United ja Portugali)
  • =17. Luis Diaz (Liverpool ja Kolumbia)
  • =17. Casemiro (Manchester United ja Brasilia)
  • 16. Virgil van Dijk (Liverpool ja Hollanti)
  • =14. Rafael Leao (AC Milan ja Portugali)
  • =14. Fabinho (Liverpool ja Brasilia)
  • 13. Sebastien Haller (Borussia Dortmund ja Norsunluurannikko)
  • 12. Riyad Mahrez (Manchester City ja Algeria)
  • 11. Son Heung-min (Tottenham ja Etelä-Korea)
  • 10. Erling Haaland (Manchester City ja Norja)
  • 9. Luka Modric (Real Madrid ja Kroatia)
  • 8. Vinicius Junior (Real Madrid ja Brasilia)
  • 7. Thibaut Courtis (Real Madrid ja Belgia)
  • 6. Kylian Mbappe (PSG ja Ranska)
  • 5. Mohamed Salah (Liverpool ja Egypti)
  • 4. Robert Lewandowski (Barcelona ja Puola)
  • 3. Kevin De Bruyne (Manchester City ja Belgia)
  • 2. Sadio Mane (Bayern München ja Senegal)
  • 1. Karim Benzema (Real Madrid ja Ranska)

Naisten Ballon d'Or 2022 -sijoitukset – Top 20

• 20. Kadidiatou Diani (Paris Saint-Germain)
  • 19. Fridolina Rolfo (Barcelona)
  • 18. Trinity Rodman (Washington Spirit)