Camavinga Meme Orixe, Insights & Background

Se es un afeccionado ao fútbol que o segue con regularidade, entenderás o contexto máis rápido e quizais te atopes co Meme de Camavinga. Este meme está a chamar moita atención xunto cos Gústame en varias plataformas de redes sociais, especialmente en Twitter.

Eduardo Camavinga é un xogador do Real Madrid que debería ser expulsado despois de cometer un duro reto contra o Sevilla Anthony Martial, que foi expulsado debido a unha lesión. A afección contraria non estaba nada satisfeita coa decisión xa que estaba nunha amarela.

Foi un gran partido no contexto de gañar a liga para o Madrid, xa que agora está máis preto de conseguir o título da Liga con 15 puntos de vantaxe na parte superior. Foi de novo o espectáculo de Karim Benzema quen marcou o gol da vitoria da Real nos últimos minutos do encontro.

Camavinga Meme

Vimos ao longo da tempada a xente que chamaba parcialmente aos árbitros da liga ao Real, xa que tomou decisións a favor do Madrid en momentos cruciais que podían cambiar a complexión da liga. Polo tanto, as redes sociais están inundadas de memes de Camavinga e chamadas de Vardrid.

O partido entre o Sevilla e o Real Madrid foi outro partido no que vimos unha remontada épica do Real Madrid. Perdían 2-0 e conseguiron remontar coa brillantez de Benzema e Vinicius Junior pero a decisión dos árbitros deixou mal sabor de boca.

Todos os afeccionados dos clubs, excepto o Madrid, uníronse para trolear aos árbitros e aos árbitros asistentes de vídeo (VAR) como un madrileño que cualifica a liga de amañada. A maioría dos memes mostraban ao presidente do Real Florentino Pérez como controlador dos responsables do VAR.

Que é Camavinga Meme

O suceso ocorreu na xornada 32, cando dous dos equipos máis importantes da liga se enfrontaron cara a cara e foi un partido de gran aposta xa que a Real necesitaba unha vitoria para conseguir o título de Liga e aumentar a diferenza ata os 15 puntos.

Ao descanso, a Real estaba a 2 goles xa que o Sevilla marcou por medio de Ivan Rakitic e Eric Lamela. O Sevilla dominou a primeira metade e a Real parecía desorganizada. O centrocampista Camavinga recibiu un cartón amarelo por cometer unha falta sobre un xogador sevillano.

A segunda metade comeza cun gol da Real marcado polo brasileiro Rodrygo seguido de dous tantos máis, un no minuto 82 de Nacho e o 3o do elegante Benzema no minuto 90. Mentres tanto, Camavinga evitou un segundo cartón amarelo e potencial vermello que puido cambiar o partido a favor do Sevilla.

Captura de pantalla de Camavinga Meme

Os árbitros decidiron non darlle amarela nin vermella e o VAR tampouco interveu despois de que as visuais mostrasen unha clara falta sobre Anthony Martial que corría co balón nun contragolpe. A falta detivo o contragolpe e lesionou a Anthony que foi substituído despois por Rafa Mir.

Historia de Camavinga Meme

A orixe do meme foi un usuario de Twitter que publicou por primeira vez un clip da falta coa lenda "Vardrid no seu mellor momento. Salvado de baixar de 12 a 11 Men”. A declaración do 12 a 11 culpa sarcásticamente aos árbitros de ser o xogador número 12 en todos os partidos.

Despois seguiron un gran número de chíos con edicións e parodias únicas. Outro usuario de Twitter publicou unha foto do presidente de Madrid, Pérez, na sala do VAR subtitulando "Vardrid volveu renovar a súa subscrición".