Camavinga Meme Opprinnelse, innsikt og bakgrunn

Hvis du er en fotballfan som følger den jevnlig, vil du forstå konteksten raskere og kanskje ha kommet over Camavinga Meme. Dette memet får mye oppmerksomhet sammen med likes på ulike sosiale nettverksplattformer, spesielt på Twitter.

Eduardo Camavinga er en Real Madrid-spiller som burde blitt utvist etter å ha begått en utslett utfordring på Sevillas Anthony Martial som ble tatt av på grunn av skade. Opposisjonsfansen var ikke fornøyd med avgjørelsen i det hele tatt, da han var på en gul.

Det var en stor kamp i sammenheng med å vinne ligaen for Madrid, da de nå er nærmere å vinne La Liga-tittelen med 15 poeng foran på toppen. Det var igjen Karim Benzema-showet som scoret vinnermålet for Real i de siste minuttene av kampen.

Camavinga Meme

Vi har gjennom sesongen sett folk som har kalt ligaens dommere for partiske da de har tatt avgjørelser til fordel for Madrid i avgjørende tider som kunne endret ligaens hudfarge. Derfor flommer sosiale medier over av Camavinga-memer og Vardrid-anrop.

Kampen mellom Sevilla og Real Madrid var nok en kamp hvor vi har sett et episk comeback fra Real Madrid. De lå under 2-0 og klarte å komme tilbake med glansen til Benzema og Vinicius Junior, men dommeravgjørelsen etterlot en dårlig smak.

Alle fansen til andre klubber enn Madrid kom sammen for å trolle dommerne og videoassistentdommer (VAR) funksjonærer som en pro-Madrid som kalte ligaen rigget. De fleste memene viste presidenten til Real Florentino Perez som kontroller for VAR-tjenestemenn.

Hva er Camavinga Meme

Hendelsen skjedde på kampdag 32 da to av de største lagene i ligaen gikk mot hverandre og det var en kamp med høy innsats da Real trengte en seier for å sikre ligatittelen og øke gapet til 15 poeng.

Ved pause var Real 2 mål da Sevilla scoret gjennom Ivan Rakitic og Eric Lamela. Sevilla dominerte første omgang og real så uorganisert ut. Midtbanespilleren Camavinga fikk gult kort etter å ha begått en feil på en Sevillian-spiller.

Andre omgang begynner med et Real-mål scoret av brasilianeren Rodrygo etterfulgt av ytterligere to mål, ett i det 82. minutt fra Nacho og det tredje fra den stilige Benzema i det 3. minutt. I mellomtiden unngikk Camavinga et andre gult og potensielt rødt kort som kunne ha endret kampen til fordel for Sevilla.

Skjermbilde av Camavinga Meme

Dommerne bestemte seg for ikke å gi ham gult eller rødt, og VAR grep heller ikke inn etter at visuals viste det en klar feil på Anthony Martial som løp med ballen i en kontring. Feilen stoppet kontringen og skadet Anthony som deretter ble erstattet av Rafa Mir.

Historien til Camavinga Meme

Opprinnelsen til memet var en Twitter-bruker som først la ut et klipp av feilen med teksten «Vardrid på sitt beste. Reddet fra å gå ned fra 12 til 11 menn”. Utsagnet 12 til 11 gir sarkastisk skylden på dommerne for å være den 12. spilleren i hver kamp.

Deretter fulgte et enormt antall tweets med unike redigeringer og parodier. En annen Twitter-bruker la ut et bilde av Madrids president, Perez, i VAR-rommet med teksten «Vardrid fornyet abonnementet igjen».