Главни кодови за симулатор за удирање јануари 2023 година – Земи практични бесплатни

Дали ги барате новите шифри за симулатор за удирање? тогаш сте го посетиле вистинското место за да ги знаете најновите кодови за Master Punching Simulator Roblox. Само тие за да добијат некои од најдобрите ставки во играта и засилувања како двојно зголемување на скапоцените камења, едно среќно засилување итн.

Master Punching е популарно искуство на Roblox во кое ќе можете да ги удрите сите работи кои се поставени пред вас. Развиена е од Block Star Studios за платформата Roblox и ја играат добар број корисници на редовна основа.

Во оваа гејмерска авантура, играчот мора да ги удира работите за да ја отклучи валутата што може понатаму да ја користи за да купи миленичиња. Потоа можете да отклучите нови светови и да ги истражувате со домашни миленици. Домашно милениче ќе ви помогне неизмерно во вашето патување за истражување на светот и да станете најдобриот удар.

Кои се шифрите на Master Punching Simulator

Ќе ги обезбедиме сите работни кодови на Master Punching Simulator 2023 заедно со информациите во врска со добрите за откупување. Исто така, ќе дознаете како да ги откупите кодовите во оваа игра на Roblox, така што стекнувањето на бесплатните ќе ви биде лесно.

Со бесплатните награди што ги добивате во играта, можете брзо да напредувате во играта со добивање на бројни засилувања и ставки. Овие алфанумерички кодови редовно ги дистрибуира развивачот Block Star Studios преку нивните официјални сметки на социјалните медиуми.

Добивањето миленичиња и максимизирањето на способностите на вашиот карактер е од клучно значење за доминација на топ листите на таблата на водачи. Кодовите што ќе ги откупите за оваа игра може да ви помогнат да ја постигнете таа цел. Ќе можете да стекнете дополнителни способности и засилувања откако ќе ги откупите.

Постои функција за купување во апликација и продавница поврзана со игрите на Roblox каде што можете да најдете различни производи и ресурси. Користењето на код за откуп ви овозможува да добивате работи бесплатно од продавницата во апликации. Покрај тоа, тоа е најлесниот начин да се добијат добрите во оваа игра.

Roblox Master Punching Simulator Codes 2023 јануари

Еве вики за кодови на Master Punching Simulator во кое ќе ги најдете сите работни со поврзани информации за бесплатни награди.

Список со активни кодови

 • 200KMEMBERS – Откупете го кодот за бесплатни засилувања
 • 190KMEMBERS – Откупете го кодот бесплатно засилување
 • 2.5 MVISITS – бесплатно засилување
 • HAPPYNEWYEAR – бесплатно засилување
 • СРЕЌЕН БОЖИК – бесплатни засилувања
 • SORRYFORLATEUPD – бесплатни засилувања
 • 100KMEMBERS – три од секое засилување
 • 10KFAVORITES – три од секое засилување
 • 1MVISITS – три од секое засилување
 • 2KMEMBERSDC – три од секое засилување
 • 300 KVISITS – три од секое засилување
 • 25KMEMBERS – три од секое засилување
 • 10KMEMBERS – три од секое засилување
 • 45KVISITS – двојно зголемување на моќноста
 • 5KMEMBERS – двојно зголемување на скапоцен камен
 • 300 ЛАЈК – едно среќно засилување
 • 200 LIKES – двојно зголемување на скапоцените камења
 • LETSFIGHT – двојно засилување на моќноста
 • 20KVISITS – двојно зголемување на скапоцените камења
 • STARSTUDIOS – 100 скапоцени камења
 • ОСЛОБОДУВАЊЕ – 80 скапоцени камења
 • БЕСПЛАТНО БОСТ – едно двојно засилување на моќноста
 • FREEPET – едно новодојдено милениче

Список со истечени шифри

 • СРЕЌЕН ДЕН НА ВЕШТЕРКИТЕ
 • SPOOKYUPDATE

Како да ги откупите кодовите во Master Punching Simulator

Како да ги откупите кодовите во Master Punching Simulator

Следниве чекори ќе ве водат во откупувањето и стекнувањето на поволностите што се нудат.

Чекор 1

Прво, отворете го Master Punching Simulator на вашиот уред користејќи ја веб-страницата на Roblox или нејзината апликација.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, допрете/кликнете на копчето Твитер од страната на екранот.

Чекор 3

Сега ќе се појави прозорецот за откупување, овде внесете код во полето за текст од горната листа или користете ја командата copy-paste за да ја ставите таму.  

Чекор 4

Потоа допрете/кликнете на копчето Откупи за да го завршите откупот и поврзаните награди ќе ги добиете.

Важно е да запомните дека овие кодови важат ограничено време и нема да работат откако ќе истечат, затоа откупете ги што е можно поскоро. Кодовите стануваат неупотребливи откако ќе бидат откупени и до максимум.

Вие исто така може да бидете заинтересирани да проверите Вики со шифри за симулатор на Tapper

Заклучок

Master Punching Simulator Codes 2023 ќе ви донесе врвни награди. Едноставно се работи за откупување на гратисите за да ги добиете. Постапката погоре може да се следи за да добиете откуп. Ако имате други прашања, користете го полето за коментари за да ги споделите со нас.

Оставете коментар