CBSE 10-ти резултат од 2022 година Термин 1

CBSE 10-ти резултат 2022 Термин 1: Водич

CBSE 10-ти резултат 2022 Терминот 1 ќе биде објавен наскоро бидејќи многу медиумски извештаи сугерираат дека ќе биде објавен до крајот на јануари, а резултатите ќе бидат достапни преку официјалната веб-страница на CBSE. Студентите со нетрпение ги очекуваат резултатите по појавувањето на испитите во последните месеци од 2021 година. Централниот одбор…

Прочитај повеќе