Кодови на One Shot јули 2023 година - Откупете корисни бесплати

Се распрашувате за најновите One Shot Codes? Да, тогаш сте дошле на вистинското место за да знаете сè за нив. Алфанумеричките комбинации популарно познати како кодови за One Shot Roblox ќе ви донесат неколку возбудливи награди кои ќе ви помогнат да го подобрите целокупното искуство во игра.

One Shot е една од најновите игри на платформата Roblox развиена од Tempest Media. Играта им овозможува на играчите да истражуваат отворен свет како лик од познатото аниме One Punch Man. Инвеститорот неодамна издаде ажурирање со големи подобрувања.

Во ова искуство на Roblox, кога за прв пат ќе започнете, добивате случајна моќност. Мора да ја искористите таа моќ за да го истражите градот, да се борите со непријателите и да ги завршите задачите за да се зајакнете и да заработите јени. Можете исто така да добиете посебни способности кои ви даваат навистина силни моќи да ги користите во борби или за истражување.

Што се One Shot кодови

Овде ќе ви претставиме One Shot Roblox вики за работните кодови во кои ќе научите за наградите што можете да ги добиете и како да ги користите во играта. Откупот на нив може да ви помогне да стекнете многу бесплатни добивки како што се јени, вртења итн.

Како и другите развивачи на игри на Roblox, Tempest Media дава откупни кодови. Овие шифри имаат букви и бројки и можат да бидат со која било должина. Цифрите во кодот обично се однесуваат на нешто во играта, како ново ажурирање или посебно достигнување.

Користејќи го кодот во оваа игра, можете да добиете многу корисни подобрувања и ставки што можат да ве натераат да напредувате побрзо. Овие награди ви се даваат бесплатно додека ја играте играта. Ако ја играте играта и сакате да добивате специјални ставки без да плаќате или да губите време, сега имате можност да го сторите тоа со користење на код за откуп.

Гејмерите сакаат да добиваат бесплатни работи, па затоа бараат бесплатни на интернет. Но, не мора да пребарувате на друго место бидејќи нашата веб-страница ги има сите најнови кодови за оваа игра и другите игри на Roblox. Исто така, обележете ја веб-локацијата за да добиете лесен пристап.

Roblox One Shot Codes 2023 јули

Списокот подолу ги содржи сите работни кодови за оваа конкретна игра заедно со информации за награди.

Список со активни кодови

 • !code TheBigRebalance – Откупете го кодот за бесплатни награди

Список со истечени шифри

 • !code Mobile – Откупете го кодот за вртења и јени
 • !code Alien – Откупете го кодот за вртења и јени
 • !code RirukoiTheGoat2 – Откупете го кодот за вртења и јени
 • !шифра ThanksFor7.5k – врти и јени
 • !code NewUpdate – награди
 • !code Samurai – награди
 • !code OneShotFansWhenCodeDelayedBy1Second – награди
 • !code MetalBat – 35 вртења и 500 илјади јени
 • !шифра Мелих – 12 вртења и 150 илјади јени
 • !шифра MetalBatSoon – 400 илјади јени и 26 вртења
 • !код TheDeepIsCalling
 • !шифра Наскоро – 450 илјади јени и 30 вртења
 • !шифра Blablibloubla – 350 илјади јени и 24 вртења
 • !code Aegnored -200 илјади јени и 15 вртења
 • !code Gappy – 450k јени и 30 вртења со способност
 • !шифра 1250LIKES – 300 илјади јени и 25 вртења
 • !шифра iDrinkPepsi24/7 – 300 илјади јени
 • !шифра Sub2Infernasu123 – 50 вртења
 • !код TheDemonTime – 30 вртења
 • !шифра RamonRanom123 – 300 илјади јени
 • !шифра Рамазан2
 • !шифра Рамазан
 • !код OneShot
 • !шифра ОСЛОБОДУВАЊЕ

Како да ги откупите кодовите во еден истрел Roblox

Како да ги откупите кодовите во еден истрел Roblox

Следниве чекори ќе ви помогнат да ги откупите активните кодови за оваа игра.

Чекор 1

За да го започнете процесот на откуп, отворете го One Shot Roblox на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, отворете го полето за разговор со кликнување/допирање на копчето достапно лево од екранот. Можете исто така да го отворите полето за разговор со притискање на „/“ на вашата тастатура.

Чекор 3

Сега напишете код за откупување во полето за текст или копирајте од нашата листа и залепете го во полето за разговор.

Чекор 4

За да го завршите процесот, притиснете го копчето Enter за да ги добиете наградите што се нудат.

Вообичаено, програмерите поставуваат временско ограничување на важноста на алфанумеричките кодови, а кога ќе се достигне тоа ограничување, шифрите истекуваат, па нивното откупување во тој временски период е задолжително. Дополнително, не функционира ако е достигнато максималното ограничување за откуп.

Проверете го и најновото Без наслов Blue Lock кодови за игри

Конечната пресуда

Ако сакате да добивате бесплатни ставки и работи за користење во играта, наједноставниот начин е да користите кодови за откуп. One Shot Codes 2023 може да ви даде одлична можност да освоите многу јени и да вртите без да платите ништо. Засега толку, засега ќе се збогуваме.

Оставете коментар