[🔥 🔵 Ажурирање] Blox Fruits Codes 2022 – најнови и работни

[ Од тука е инспириран и причината за неговата слава.

Овде, во оваа забавна игра, ќе треба да најдете и јадете ѓаволски плодови. Откако ќе ги јадете, ќе ви даде уникатни моќи кои можете да ги поврзете со светот на One Piece. Оваа извонредна игра видела многу играчи и нејзините постојани ажурирања ја прават титула што не смее да се пропушти.

Ова е причината зошто ние сме денес тука со некои дополнителни изненадувања за вас. Односно, ви ги донесуваме шифрите на Blox Fruits што можете да ги користите во 2022 година и да уживате во некои дополнителни моќи и да истражите некои дополнителни бонуси и способности кои инаку се тешко заработени или воопшто не се достапни.

[🔥 🔵 Ажурирање] Blox Fruits

Слика на [🔥 🔵 ажурирање] кодови на blox овошје

Овој наслов е една од најпопуларните и ажурирани игри на Roblox. Ќе видите гејмери ​​како вас кои се активни овде и уживаат во извонредната игра. Моќите што овие плодови можат да ви ги дадат се неспоредливи и можете да ги користите на многу начини во играта за дополнително да го подобрите вашето искуство.

Во оваа поморска авантура, имате една одлична цел да пронајдете и консумирате овошје за да ја добиете крајната моќ да го продолжите вашиот потфат во непознатиот свет. Но, она што ги прави бараните плодови е тоа што тие се создаваат со секое рестартирање на серверот, но исчезнуваат ако не се берат.

Значи, ова значи дека тие се многу, но не се толку лесно да се најдат како што изгледа. Кога ви се потребни за да ги подобрите вашите способности и да продолжите напред во играта, тоа што не ги наоѓате може да биде тешко. Значи мора да има некој начин нели? Се разбира, постојат. Еден таков метод е нивно купување, но не сите сакаме да потрошиме многу пари. За такви луѓе, постои друга опција.

[🔥 🔵 Ажурирање] Кодови на Blox Fruits

Официјалниот производител на играта објавува кодови. Секој код што го добивате овде има посебна способност и ви дава единствена награда. Ова може да бидат пари, плодови на побарувачката или какви било други предмети што инаку не се бесплатни.

Ова значи дека можете да ги добиете сите овие премиум артикли и работи бесплатно само со користење на кодовите за откупување објавени од креаторите официјално. Значи, ако сакате бесплатни овошја, валута Roblox, засилување на искуството XP, шифри за поврат на Stat, известувач за овошје, шанса за паѓање, 2X мајсторство или дури и мастер сервери меѓу другото, сите ќе ги добиете овде.

Гејмер робот знае дека го сакаш овој наслов и тие се тука да го удвојат вашето искуство. Ова ќе го натера корисникот дека ги имате сите потребни ресурси за да ги истражувате морињата. Но, не смеете да одложувате додека ги користите овие кодови. Бидејќи доаѓаат со рок на траење, користете ги пред да немаат никаква корист. Затоа, побрзајте и упатете се кон следниот дел каде што ги собравме сите за вас.

[🔥 🔵 ажурирање] Blox Fruits Codes 2022 година

Во овој дел, ќе ги споделиме за вас целосно работните и моментално активни кодови од [🔥 🔵 ажурирање] океанската авантура на Blox Fruits. Тие доаѓаат од официјалните рачки на социјалните медиуми на Eclipses, како што се YouTube, Twitter, Discord, Facebook и други официјални извори.

[🔥 🔵 ажурирање] Blox Fruits CodesНагради
EXP_5BЗа 2x XP
RESET_5BРесетирајте ја вашата статистика
3БПСЕТИЗа 30 минути 2x искуство (EXP)
KittGamingОткупете за 2x XP
Enyu_is_ProЗа 2x XP
Sub2Fer999За 2x XP
JCWKЗа 2x XP
магичен автобусЗа 2x XP
СтаркодехеоЗа 2x XP
БлуксиЗа 2x XP
fudd10_v2За 2 долари Бели
1MLIKES_RESETЗа ресетирање на статистика
UPD16За 20 минути 2x искуство
FUDD10За бесплатни 1 $ пари
ГОЛЕМИ ВЕСТИЗа титула во играта
ГОЛЕМАТАЗа 20 минути 2x искуство
SUB2GAMERROBOT_RESET1За бесплатно ресетирање на статистиката
SUB2GAMERROBOT_EXP1За 30 минути 2x искуство со XP Boost
StrawHatMaineЗа 20 минути 2x Experience XP Boost
Sub2OfficialNoobie20 минути 2x искуство со XP Boost
SUB2NOOBMASTER12315 минути 2x искуство со XP Boost
Под2Вујко КизаруДобијте поврат на статистика
Аксиоре20 минути 2x искуство со XP Boost
Тантаи Игри на среќа15 минути 2x искуство со XP Boost
СТРАВХАТМЕИН15 минути 2x искуство xp Boost

Како да ги откупите шифрите за овошје Roblox на Blox

За кој било код, само користете ги чекорите дадени подолу и откупете го веднаш.

Чекор 1

Отворете го Roblox на мобилен или компјутер.

Чекор 2

Стартувајте го [🔥 🔵 АЖУРИРАЈ] Blox Fruits.

Чекор 3

Од лобито Игра, упатете се до иконата на Twitter на екранот.

Чекор 4

Со кликнување на ова копче ќе се појави полето за текст за откупување код на екранот на играта.

Чекор 5

Копирајте кој било од активните кодови од табелата дадена погоре.

Чекор 6

Притиснете Redeem и уживајте во бесплатното.

Дојдете овде Roblox Slashing Simulator Codes април 2022 година.

Заклучок

Затоа, тука ги донесовме информациите поврзани со [🔥 🔵] Blox Fruits, вклучувајќи ги работните и најновите кодови за 2022 година. Користете ги и добијте бесплатен засилување на играта сега.

Оставете коментар