Кодови за симулатор за лак, февруари 2023 година - Добијте добри награди

Дали сте ги барале најновите шифри за симулатор за лак? Потоа дојдовте на вистинското место бидејќи ќе ги обезбедиме сите нови кодови за Bow Simulator Roblox. Играчите ќе можат да откупат некои корисни бесплатни пари, како што се монети, скапоцени камења и многу повеќе.

Bow Simulator е добро позната игра Roblox развиена од Simple Dev за оваа платформа. Мора да станете моќен стрелец за да успеете во оваа игра. Играчите можат да вежбаат користење на различни лакови и да играат неколку режими каде што ќе ја пренесат борбата со своите непријатели.

Оваа игра Roblox бара од вас да ја докажете вашата точност со пукање цели и отклучување слатки миленичиња. Додека патувате низ светот, миленичињата ќе ви бидат голема помош. Дополнително, играчите можат да заработат монети што можат да ги користат за да купат посилни лакови. Вашата цел е да станете најдобриот стрелец на стрелците во овој виртуелен свет.

🏹🎯 Вики со кодови за симулатор на лак

Во оваа статија, ќе ги претставиме сите работни кодови на Bow Simulator кои можат бесплатно да ви ги добијат ставките и ресурсите во играта. Ќе се запознаете со наградите што можете да ги добиете со нивно откупување заедно со процедурата што го објаснува методот на откуп што треба да го примените за да ги отклучите бесплатните.

Кодот за откупување е комбинација од алфа-нумерички цифри поставени и обезбедени од развивачот на оваа игра. Ова може да ви обезбеди широк спектар на содржини во играта, кои може да се движат од валута во играта до нови и моќни лакови.

Користејќи ги овие кодови во играта, можете да стекнете способности и да стекнете засилувања што можат да ги зајакнат вашите вештини. Со овие добрини, ќе можете побрзо да се искачите на ниво и да напредувате со брзо темпо. Играчите можат да добијат многу корисни ресурси и предмети без да потрошат ништо, што е одлична зделка.

Можете да ги обележите нашите страница и редовно враќајте се на него бидејќи ќе ве информираме за новите кодови за оваа авантура на Roblox и другите игри на Roblox.

Кодови на симулатор за лак 2023 февруари

Следниве се сите работни кодови за играта Roblox со детали за тоа што се нуди.

Список со активни кодови

 • ShinyCoins – Откупете го кодот за монети од 1k
 • GemPacked – Откупете го кодот за 750 скапоцени камења
 • TM951 – 150 скапоцени камења и 150 монети
 • лакови – 150 скапоцени камења и 150 монети
 • RockDevs – 300 монети и 300 скапоцени камења
 • ModeDeveloper – 150 скапоцени камења и 150 монети
 • Волшебник - 300 монети и 300 скапоцени камења
 • LocalOptimus – 200 монети и 200 скапоцени камења
 • Хрватска – 150 скапоцени камења и 150 монети
 • Хрватска – 150 скапоцени камења и 150 монети
 • robloxcodes – 150 скапоцени камења и 150 монети
 • Rockandgreen – 200 монети и 200 скапоцени камења
 • BasicallyDoTheWork – 150 скапоцени камења и 150 монети
 • стрели – 150 скапоцени камења и 150 монети
 • Ослободување – 150 монети и 250 скапоцени камења
 • CroatianPlays – 150 скапоцени камења и 150 монети
 • s3lecretcode – 150 монети и 150 скапоцени камења

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечени кодови за оваа апликација за игри Roblox

Како да ги откупите кодовите во Bow Simulator Roblox

Како да ги откупите кодовите во Bow Simulator

Следните чекори ќе ве научат како да ги откупите кодовите за одредената игра Roblox.

Чекор 1

Отворете го Roblox Bow Simulator на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на иконата Twitter на десната страна од екранот.

Чекор 3

Сега на вашиот екран ќе се појави поле за откуп, напишете код во полето за текст или можете исто така да ја користите командата copy-paste за да ја ставите таму.

Чекор 4

Конечно, кликнете/допрете го копчето Enter за да ги добиете бесплатните поврзани со нив.

Бидејќи програмерите имаат ограничена важност на алфанумеричките кодови, тие мора да се откупат во тој прозорец. Понатаму, не функционира откако ќе се достигне максималната граница за откуп. Втората причина зошто кодот нема да работи е тоа што е дозволено само едно откупување по сметка, а вие веќе сте го откупиле.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите новото Кодови на Aiblox

Заклучок

Со Bow Simulator Codes Codes, можете целосно да ја засилите вашата игра и да добиете корисни ставки во играта што ќе ја подобрат вашата игра. Ако ја следите горната процедура, ќе можете да ги откупите и да уживате во вашите бесплатни награди.

Оставете коментар