Project Slayers Codes 2023 август – Добијте ги најдобрите работи во играта

Денес ќе претставиме збирка на Project Slayers Codes 2023 што може да ги искористите за да откупите куп практични предмети и ресурси за оваа игра на Roblox. Новите кодови за Project Slayer Roblox имаат некои корисни добрини поврзани со нив, како што се вртења, ресетирање трка, ресетирање на дишење и многу повеќе.

Project Slayers е популарна игра инспирирана од добро познатата аниме серија Demon Slayer. Тоа е авантура на Roblox во која играчите ќе истражуваат мистериозен свет полн со тајни и награди за играчите. Главната цел е да станете најсилниот убиец.

Во оваа игра, играчот има две опции за избор, прво можете да го изберете вашиот карактер да биде човек и да се борите против чудовишта за да го спасите човештвото. Втората опција е дека можете да бидете негативец со избирање на темната страна и да ги уништите луѓето со кои растете.

Кои се Project Slayers Codes 2023

Ако ги барате новите кодови на Project Slayers 2023, тогаш не одете никаде бидејќи донесовме компилација во која ќе ги најдете работните. Исто така, ќе го научите начинот на нивно откупување, така што ќе ги добиете сите бесплатни работи без никакви проблеми.

Неговата најдобра карактеристика е тоа што ви дозволува да станете херој и да ги спасите вашите луѓе, а вие исто така можете да бидете негативец и да уништите сè. Со откупен код, можете да го зголемите нивото на вашиот карактер и да ги подобрите вашите способности, што е корисно за двете улоги.  

Речиси секоја игра нуди награди за завршување на мисии и нивоа, како што е случајот со играта Roblox, но со кодовите, можете да добиете некои ставки во играта бесплатно. Можете да го користите збирот на награди додека ја играте играта.

Кодовите можат да отклучат единечни награди или повеќекратни награди, само треба да ги откупите за да ги добиете. Програмерите на игри често објавуваат кодови како подароци за благодарност до нивните играчи, главно преку нивните сметки на социјалните медиуми.

Roblox Project Slayers Codes август 2023 година

Следната листа ги има сите работни шифри на Project Slayers 2023 заедно со бесплатните прикачени на нив.

Список со активни кодови

 • Во моментов, нема работни кодови за оваа игра

Список со истечени шифри

 • ThanksFor200 MilVisitsBreathingReset – Откупете го кодот за ресетирање на дишењето
 • Roblox@ItAgain – Откупете го кодот за 20 дневни вртења, пет демонски вртења и 100 вртења на кланот
 • ProjectShutdown – 15 дневни вртења, 100 вртења од клан и 20 вртења со демон
 • ProjectShutdownRace – ресетирање на трката
 • Roblox@ItAgainRaceReset – ресетирање на трката
 • Roblox@ItAgainBreathingReset – ресетирање на дишењето
 • Нов 500 kLikes Code! – десет демонска уметност, 25 вртења од клан и три дневни вртења
 • Ви благодариме за 200 мили посети на трката Ресетирање! – ресетирање на трката
 • ThanksFor200milVisitsRace – ресетирање на трката
 • Нов 500 kLikes Code! – десет демонска уметност, 25 вртења од клан и три дневни вртења
 • Ви благодариме за 200 мили посети на трката Ресетирање! – ресетирање на трката
 • ProjectShutdownBreathing – ресетирање на дишењето
 • ThanksFor500kVotes – 10 дневни вртења, 75 вртења од клан и 20 вртења со демон
 • Среќна Нова година! – 50 вртења од клан, десет вртења со демонска уметност и пет дневни вртења
 • 2023 BreathingReset – ресетирање на дишењето
 • Happy UpdateYears! – ресетирање на трката
 • Среќен Божиќ 2022 – награда
 • MerryChristmas2022RaceReset – награда
 • Среќен Божиќ 2022 BreathingReset – награда
 • Upd@ate1B1gCodE
 • IncreasedDropsBreathReset
 • IncreasedDropRaceReset
 • 400 Клајкови
 • 400 Klikesracreset
 • 400 Klikes reseting breathing
 • Мини ажурирање3
 • MiniUpdate3racersetet
 • Miniupdate3reathingreset
 • 350 Куп гласови!
 • 350Купгласови!Дишење
 • последен код? lol
 • уште едно друго исклучување
 • 300 кликнувања!
 • shutdownnumb2
 • исклучи!
 • мини ажурирање
 • мини ажурирано
 • soryagainguys:V
 • 200 + upvotestysm
 • извинете за друго исклучување
 • 100 илјади + лајсиглол
 • биле резервна копија
 • Доаѓање таму!
 • Извинете за исклучувањата!
 • КОНЕЧНО ОБЈАВИ ВРЕМЕ!

Како да ги откупите кодовите во Project Slayers (Ажурирање 1)

Како да ги откупите кодовите во Project Slayers

Можете да го користите кодот за откупување следејќи ги упатствата дадени во чекорите подолу за да ги добиете наградите.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го Project Slayers на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Сега влезете во режим на игра и притиснете го копчето „М“ на тастатурата за да го отворите Менито.

Чекор 3

Овде кликнете/допрете ја иконата Книга достапна на екранот.

Чекор 4

Потоа скролувајте надолу до дното на Менито и пронајдете го текстуалното поле Код

Чекор 5

Во полето за текст, внесете ги активните кодови еден по еден во полето или можете да ја користите и командата copy-paste.

Чекор 6

На крајот, кликнете/допрете го копчето Испрати код за да добиете откупи и бесплатните ќе бидат собрани.

Важно е да се напомене дека кодовите имаат временско ограничување, што значи дека ќе истечат откако ќе истече временскиот рок. Понатаму, кодовите не работат откако ќе се достигне нивниот максимален број на откупи.

Можеби ќе ве интересира да проверите Кодови за аниме авантури 2023 година

Заклучок

Project Slayers Codes 2023 ќе ви овозможат бесплатно да откупите некои корисни ставки во играта. Сè што треба да се направи е да се примени процесот на откуп споменат погоре. Откако ќе ја завршиме оваа статија, ќе го цениме секој коментар што може да го имате за него.

Оставете коментар