Шифри за симулатор на армијата на мравките март 2023 година - Добијте корисни награди

Дали ги барате најновите кодови на Ant Army Simulator? Да, тогаш сте на вистинското место да знаете сè за нив. Сите нови кодови за Ant Army Roblox се наведени подолу заедно со информации за наградите што се нудат и детали за играта.

Ant Army Simulator е искуство на Roblox засновано на градење тим од мравки и нивно користење за ваша корист. Играта е развиена од Golira Games за оваа платформа и првпат беше објавена во август 2021 година.

Има многу работи во играта што може да ги уништат тимовите од мравки. Погрижете се вашите бубачки да се соберат и да бидат испратени по разни предмети што ќе се соберат за вас. Со продавање на вашите предмети, ќе заработите монети што можете да ги користите за да купите јајца што може да содржат моќни мравки. За да доминирате во светот во играта, мора да изградите силна армија од мравки.

Вики со шифри за симулатори на армијата на мравките на Roblox

Овде ќе ги запознаете сите работни кодови за Ant Army Simulator Roblox 2023 објавен од развивачот на играта и како да ги користите. Играчот може да откупи бројни практични гратис што може да ги користи додека игра, како што се скапоцени камења, монети и многу други подобрувања.

Алфанумеричка комбинација на цифри сочинува код за откуп. Тие се објавени од развивачите за да им дадат на играчите бесплатен пристап до предмети и ресурси во игрите. Откупот на овие кодови може да им овозможи на играчите да добијат оружје, облека, ресурси и многу повеќе.

Можно е да ги користите добрите во играта за да го подобрите вашето ниво и да го прилагодите вашиот профил. Некои од предметите може да се користат кога се борите против непријателите во овој симулациски свет. Понатаму, може да се користи за развој на силни мравки, што е една од главните цели на оваа игра.

За кодови за други игри достапни на оваа платформа, проверете ја нашата Бесплатни откупи кодови страница редовно. Погрижете се да го означите за лесен пристап. Секој ден, нашиот тим обезбедува информации за шифрите на играта Roblox преку оваа страница.

Шифри за симулатор на армијата на мравките, март 2023 година

Следната листа ги содржи сите активни кодови за оваа авантура на Roblox кои можат да ви добијат неколку бесплатни награди.

Список со активни кодови

 • WINTEREVENT – Откупете го кодот за 2x засилување монети и скапоцени камења, 50 илјади монети и скапоцени камења
 • 800 ПОСЕТИ! – Откупете го кодот за 2x скапоцени камења за 60 минути
 • 6500 ОМИЛЕНИ! – Откупете го кодот за 2x скапоцени камења за 60 минути
 • 1500 лајкови! - Откупете го кодот за 2x монети за 60 минути
 • 1 ЛАЈК! - Откупете го кодот за 2x монети за 60 минути
 • ПОД2ГОЛИРАГИМИ! - Откупете го кодот за 2x монети и 2x скапоцени камења за 60 минути

Список со истечени шифри

 • HALLOWEEN2021 – за 2x монети и 2x скапоцени камења за 60 минути
 • 100 KVISITS – за 2x скапоцени камења за 60 минути
 • 400 ЛАЈК – за 2x монети за 60 мин
 • 100 ЛАЈК – за 1,000 монети и 1,000 скапоцени камења
 • 250 ЛАЈК – за 250 скапоцени камења

Како да ги откупите кодовите во Ant Army Simulator

Како да ги откупите кодовите во Ant Army Simulator

Еве како играчите можат да собираат награди користејќи ги активните кодови.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го Ant Army Simulator на вашиот мобилен уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Кога играта е целосно вчитана, пронајдете го копчето Твитер на страната на екранот и кликнете/допрете на него за да продолжите понатаму.

Чекор 3

Прозорецот за откуп ќе се појави на екранот на уредот, овде напишете шифра во полето за текст означено како „Внеси кодови овде…“ или користете ја командата за копирање-залепување за да ја ставите во полето.

Чекор 4

Кликнете/допрете на копчето Enter и добрите ќе бидат примени.

Ограничен временски период е дозволен за користење на оваа шифра, по што ќе истече. Покрај тоа, постои ограничување колку пати може да се откупи алфанумеричкиот код. За да го искористите максимумот од нив, затоа е препорачливо да ги користите веднаш.

Можеби ќе ве интересира да проверите Кодови за кликање на меурчиња за џвакање

Крајна Линија

Сигурно можете да добиете корисни бесплатни работи со најновите кодови за симулатор на армијата на мравките 2023 што ви ги претставивме. Користејќи ја постапката спомената погоре, откупете ги и користете ги за време на играта. Ова е за овој. Слободно коментирајте на објавата доколку имате какви било прашања или размислувања.

Оставете коментар