Кодови на Fruit Battlegrounds јули 2023 година - Добијте корисни награди

Дали сакате да ги знаете најновите кодови на Fruit Battlegrounds? Да, тогаш дојдовте на најдоброто место бидејќи ги имаме за вас новите кодови за Fruit Battlegrounds Roblox. Заедно со нив ќе научите и некои важни детали поврзани со играта и постапката за добивање откуп.

The Fruit Battlegrounds е игра Roblox развиена од POP O. Тоа е гејмерско искуство инспирирано од познатата манга и аниме серија One Piece. Главната цел е да станете најголемиот воин победувајќи ги непријателите и другите играчи.

Можете да се борите со вашите пријатели и со други играчи за да ги зграпчите наградите. Ќе се обидете да отклучите нови плодови за да ги искористите за да станете најдобриот борец. Авантурата Roblox доаѓа со интензивна игра и ја играат огромен број корисници на Roblox.

Кои се Roblox Fruit Battlegrounds Codes 2023 година

Во оваа објава ќе претставиме вики на Fruit Battlegrounds Codes во кое ќе се запознаете со работните кодови за оваа фасцинантна игра. Има некои практични работи во играта за откупување, како што се голем број скапоцени камења и други бесплатни понуди.

Откупувањето на овие кодови може да биде корисно на неколку начини бидејќи играчот може да ги засили редовите во арената полна со жестоки непријатели и плодови за собирање. Ова можеби е најлесниот начин за стекнување ставки и ресурси од продавницата во апликации што ја нуди развивачот на играта.

Развивачот на играта ги објавува овие алфанумерички кодови преку Твитер профилот на играта наречен ЗакССЈ. Следете ја сметката за да ги добиете сите новости поврзани со оваа авантура на Roblox и да ги стекнете бесплатните што создавачот има тенденција да ги подарува на големи настани или достигнувања.

Нема ништо подобро од добивање на многу бесплатни награди кога сте редовен играч на играта. Ова е она што го добивате со овие кодови за откуп откако ќе ги откупите. Ја подобрува вашата игра на повеќе начини и можете да ги подобрите вештините на вашиот карактер со добрите што ги добивате.

Fruit Battlegrounds Codes 2023 (јули)

Следната листа ги содржи сите работни кодови на Fruit Battlegrounds заедно со добрите поврзани со нив.

Список со активни кодови

 • FULL360! - Откупете го кодот за 600 скапоцени камења (нови!)
 • 350 HAPPY - Откупете го кодот за 1,000 скапоцени камења
 • HYPETIME! – 500 скапоцени камења
 • TECHNOBOX – 900 скапоцени камења
 • PULLINGSTRINGZ – 900 скапоцени камења
 • ЖАЛО! – 600 скапоцени камења
 • 340 НИКОГАШ! – 800 скапоцени камења
 • 330 WEUP! – 600 скапоцени камења
 • 320THXМОЦИ! – 850 скапоцени камења
 • ХИПЕФИКС! – 400 скапоцени камења
 • 310 ОДРЖУВАЊЕ – 500 скапоцени камења
 • KINGJUNGL3 – 500 скапоцени камења
 • 4TTRACTI0N – 220 скапоцени камења
 • SKYH1GH! – 240 скапоцени камења
 • 300KWOW – 800 скапоцени камења
 • OMG100M – 1500 скапоцени камења
 • 2HAPPY290 – бесплатни награди
 • TOOKRAZY280 – бесплатни награди
 • 270TOOINSANE – 400 скапоцени камења
 • LIGHTNINGHYPE – бесплатни награди
 • KRAZYGASSED – бесплатни награди
 • 260 BELIEVE – бесплатни награди
 • GETKRAZYY! - бесплатни награди
 • 250 QUARTER – бесплатни награди
 • 240 GASSED – бесплатни скапоцени камења
 • TOOHAPPYBRO – бесплатни скапоцени камења
 • БЛАГОДАРНОСТ – бесплатни скапоцени камења
 • 230GANGG – бесплатни скапоцени камења
 • ПРЕЦЕНТЕН – бесплатни скапоцени камења
 • BRO220K – бесплатни скапоцени камења
 • LIT210 – бесплатни скапоцени камења
 • YESSIRBIG200! – 1,000 скапоцени камења
 • НЕВЕРСТОП – 400 скапоцени камења
 • СЕ ПРОДОЛЖУВА! – 350 скапоцени камења
 • DUBMINER – 300 скапоцени камења
 • CANTSTOP – 300 скапоцени камења
 • SHUTDOWNLUCK – 400 скапоцени камења
 • СМЕШЕН БРОЈ – 400 скапоцени камења

Список со истечени шифри

 • 190 KWOWBRUH
 • GOCRAZY180
 • 170 KKRAZY
 • FREECASHBRO
 • KRAZYSUPPORT
 • 160 WOW
 • ДРАКОМАСТА
 • KAIDOBEAST
 • ГОКРАЗИ150
 • 140 ПОВТОРНО
 • ITJUSTDONTSTOP
 • RAININGGEMS!
 • GEARFOOOOURTH
 • ДОЛГО ЧЕКАН
 • LETSGOO130K
 • АЖУРИРАЈТЕ ВРЕМЕЕЕ
 • GOLDENDAYZ
 • ПАВГОКРАЗИ
 • 120 KTHX
 • ИНДАЗОН
 • ПОСЛЕДНО ИСКЛУЧУВАЊЕ НАПРАВНО
 • 110KYEE
 • WINTERDAYZ
 • COMEONMARCOOO
 • 100KWEDIDIT
 • ДАМН90К
 • 80KAHHHH
 • THXFOR70K
 • БЕСПЛАТЕН леб!
 • 60КЛЕТСГОООО
 • ИЗВИНИ4 ИСКЛУЧУВАЊЕ
 • МАГМАЛЕТСГОО
 • 50 KINSANE
 • 40KDAMN
 • 35KWOWBRO
 • 30 KLOVEY ВИЕ
 • FATSTACKZ
 • 25 KINSANE!!
 • 20 ЛУДИ
 • 15 ЗНАЕЊЕ
 • THXFOR10K
 • 7KTEAM
 • 5KSQUAD
 • 4KGANGO
 • 3KTHXBRO
 • WUPDATEORNAH
 • 2KLETSGOOO
 • PRESENT4YOU
 • 1KLIKESGANG

Како да ги откупите кодовите во Fruit Battlegrounds

Како да ги откупите кодовите во Fruit Battlegrounds

Доколку сте заинтересирани да ги откупите гореспоменатите бесплати, тогаш следете ја постапката чекор-по-чекор дадена подолу. Само извршете ги инструкциите за да ги соберете сите бесплатни работи поврзани со секоја од нив.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го Fruit Battlegrounds на вашиот уред користејќи ја веб-страницата на Roblox или нејзината апликација.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, допрете/кликнете на копчето Твитер што се наоѓа на страната на екранот.

Чекор 3

Сега ќе се отвори нов прозорец, тука внесете го кодот во препорачаното поле за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето.

Чекор 4

Конечно, допрете/кликнете на копчето Откупи за да го завршите процесот на откупување и да ги соберете бесплатните работи прикачени на секоја од нив.

Секој код ќе работи само одреден временски период поставен од неговиот создавач, а ќе престане да работи по истекот на периодот. Кога кодот ќе го достигне својот максимален број на откупувања, тој престанува да работи, па откупете го што е можно поскоро.

Можеби ќе сакате да знаете и за новото Супер голф кодови

Заклучок

Кодовите на Fruit Battlegrounds 2023 нудат многу корисни бесплатни понуди, а вие едноставно треба да ги откупите користејќи ги горенаведените чекори. Ова го завршува овој пост. Со задоволство ќе одговориме на сите дополнителни прашања што можеби ги имате во делот за коментари.

Оставете коментар