Нови кодови за супер голф октомври 2023 година - Добијте неверојатни награди

Дали сте ги барале новообјавените Super Golf Codes? Потоа слетавте на вистинското место бидејќи собравме нови кодови за Super Golf Roblox. Има многу корисни погодности за откупување, како што се ковчези, капи и разни други предмети.

Super Golf е многу сакана игра Roblox за обожаватели на голф, создадена од развивач наречен Nosniy Games. Голем број корисници на платформата ја играат оваа игра и имаат позитивни критики за неа. Играта нуди возбудливо искуство со голф.

Оваа игра Roblox вклучува играчи кои контролираат топка и се обидуваат да ја внесат во дупката со што е можно помалку потези. Штом играчите ќе завршат 18 дупки, резултатите се бројат и победува лицето со најмалку удари. Навигацијата по лудите распореди на секоја дупка претставува најголем предизвик.

Кои се шифрите за супер голф на Roblox

Во оваа статија, ќе ја претставиме комплетната колекција на кодови за Super Golf Твитер објавени од развивачот на оваа игра. Ќе ги споменеме работните шифри за оваа игра заедно со информациите за бесплатните поврзани со нив.

Кодот е комбинација од алфа и нумерички броеви обезбедени од развивачот на играта. Играчите треба да го извршат процесот на откупување за да ги добијат приложените награди. Наградите може да бидат сите ресурси и ставки во играта што ги гледате во продавницата во апликации.

Слика од екранот на кодовите за супер голф

Со овие кодови, можете да стекнете способности во играта и да заработите некои засилувања што можат да ги подобрат вашите вештини. Ќе се израмните брзо и ќе ги поразите играчите кои ви се спротивставуваат како резултат на добрите што ги добивате. Овде можете да добиете некои вредни предмети и ресурси без да потрошите ништо.

Во повеќето случаи, треба да потрошите пари или да достигнете одредено ниво за да ги отклучите наградите. Секогаш кога се достапни нови кодови за оваа авантура и други игри на Roblox, ние ќе ве информираме. Препорачуваме да ги обележите нашите страница и секојдневно проверување.

Roblox Super Golf Codes 2023 октомври

Следната листа ги содржи сите работни кодови заедно со наградите поврзани со нив.

Список со активни кодови

 • SG3YEARS – Кожа за торта (НОВО)
 • SG3YEARS2 – Шапка со свеќи од трета година (НОВО)
 • КАНЕДИИН – Градите на градите
 • 2 Ажурирања 1 МЕСЕЦ - Гради
 • NEWGAMEMODESYAY – Градите на градите
 • NOUPDATESORRY1 – Градите со пиксели
 • NOUPDATESORRY2 – Потрага градите
 • NOUPDATESORRY3 – Емералд градите
 • ПРОЛЕТ 2023 - Откупете за јајце Фаберже
 • PLSNUKE - Откупи за навивачки гради
 • ТРГУВАЊЕ – Откупете го кодот за кожни гради
 • НОВОСТИ!!! – Откупете го кодот за ковчег со капа
 • СКИЦА - Откупете го кодот за топка за скица
 • TENPOLE - Откупете го кодот за градите на шапките
 • RBB3 – Откупете го кодот за кожа на градите
 • 200k_likes_omg – Откупете го кодот за градите на капа
 • SPOOKYTIME – Откупете го кодот за Skin Chest
 • 2NDBDAYCAKE – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • 2NDBDAYCANDLE – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • DIMENSIONMAP – Откупете го кодот за кожа на градите
 • ЛЕТО 2022 - Откупете го кодот за ковчег со капа
 • THX_FOR_100M – Откупете го кодот за 100 милиони хало
 • SPRINGSEASON2022 – Откупете го кодот за бесплатна награда
 • ГАМЕМОДИ - Откупете го кодот за ковчег со капа
 • 150k_likes! – Откупете го кодот за Effect Chest
 • FIXRANDOMSPAWNS - Откупете го кодот за оневозможување на случајни мрести само за вас
 • REWRITE – Откупете го кодот за Skin Chest
 • СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ! – Откупете го кодот за Skin Chest
 • BIGTHINGSCOMING - Откупете го кодот за ковчег со капа
 • ДОБРЕДОЈДОВТЕ – Откупете го кодот за тврда капа
 • ОБЈЕКТ – Откупете го кодот за ковчег со капа
 • СРЕЌЕН РОДЕНДЕН 1 - Откупете го кодот за кора од торта
 • HAPPYBIRTHDAY2 - Откупете го кодот за шапката со свеќа од годината
 • GROVE - Откупете го кодот за градите со топка
 • bloxy – Откупете го кодот за шапката Bloxy Wings
 • denis – Откупете го кодот за шапката Sir Meow
 • KADEN – Откупете го кодот за мачкината кожа
 • FLAMINGO – Откупете го кодот за Cleetus Skin

Список со истечени шифри

 • HAPPYNEWYEARS2020 – Топче со јаглен
 • СРЕЌНИ БОЖИЌИ – Снегулка навиваат
 • ИЗНЕНАДУВАЊЕ – Бесплатни монети
 • прогонуван – бесплатни скапоцени камења
 • SPOOKY – Бесплатна награда
 • тони монети – 250 монети
 • слободна кожа – Топчести гради
 • БЕСПЛАТНИ - 50 скапоцени камења
 • ОСЛОБОДУВАЊЕ – 250 монети

Како да ги откупите кодовите во Super Golf 2022 година

Како да ги откупите кодовите во Super Golf 2022 година

Следната постапка ќе ве води во откупот на активните кодови. Само следете ги и извршете ги упатствата дадени во чекорите за да ги соберете бесплатните награди што се нудат.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го Super Golf на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница ако сте корисник на компјутер.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана на уредот, пронајдете го копчето Twitter што се наоѓа на дното на екранот.

Чекор 3

Потоа допрете/кликнете на неа за да го отворите прозорецот за откуп.

Чекор 4

Сега внесете го кодот во препорачаното поле за текст или користете ја командата за копирање-залепување за да ја ставите во полето.

Чекор 5

На крај, допрете/кликнете на копчето Enter за да го завршите процесот и да ги земете бесплатните.

Креаторот на кодот ќе постави одреден временски период во кој кодот ќе работи, а после тоа време ќе престане да функционира. Исто така, откако кодот е откупен до максималниот број пати, тој престанува да работи, па откупете го што е можно поскоро.

Можеби ќе сакате да го проверите новото Вики кодови за аниме приказна

Завршни зборови

Нема ништо подобро од добрите што можат да ја подобрат вашата игра во потполност, а тоа е она што го има за вас Super Golf Codes 2023. Користејќи ја горната процедура, можете да ги откупите и да ги искористите бесплатните награди.

Оставете коментар