MLBB Откупете го кодот денес (февруари) 2023 година - Добијте корисни награди

Дали сте во потрага по најновите Mobile Legends: Bang Bang за откупување кодови? Тогаш ќе бидете среќни да ја посетите оваа страница бидејќи имаме список на MLBB Redeem Code денес. Со нивно откупување, можете да добиете неколку практични бесплатни подароци што можат да го направат вашето искуство во играта попријатно.

Mobile Legends Bang Bang популарно познат како MLBB е една од најиграните игри низ целиот свет. Се наоѓа во елитната листа на игри кои достигнале граница од 1 милијарда преземања. MLBB е развиен од Moonton и е достапен на Android и iOS платформи.

Во гејмерската авантура, ќе доживеете мултиплеер онлајн битка арена и ќе се обидете да бидете врвен херој. Херој е лик што може да се избере со уникатни способности и особини што секој играч може да ги контролира. Херојот е класифициран како тенк, стрелец, атентатор, борец, волшебник или поддршка во зависност од нивната улога.

MLBB Откупете го кодот денес

Во овој пост, ќе ги научите сите работни кодови на Mobile Legends заедно со информациите поврзани со бесплатните награди поврзани со нив. Исто така, ќе објасниме како да ги откупите шифрите за оваа игра, така што ќе можете да ги зграпчите сите бесплатни работи без никакви проблеми.

Програмерите на MLBB Moonton обезбедуваат нови откупни кодови кои отклучуваат ставки во играта како што се кожи, дијаманти и облека. За да користат нови ставки и да добијат нови ставки, играчите обично чекаат додека не станат достапни овие алфанумерички цифри.

Со бесплатните работи што ги добивате, можете да го приспособите вашиот карактер и да стекнете корисни ресурси што можете да ги користите за да купувате предмети од продавницата во апликации. Во оваа гејмерска авантура, ова можеби е најлесниот начин да добиете бесплатни работи.

Кодовите за откупување MLBB може да се откупат за да се отклучат една или повеќе награди. За да ги добиете, едноставно треба да ги откупите. Важно е да се запамети дека долунаведените кодови за откуп може да се откупат само во ML Bang Bang, а не во ML Adventure, што е специфично продолжение на оваа игра.

Денешна листа на MLBB откупи код

Следниве се сите кодови за откупување на Mobile Legends 2023 што може да се користат за отклучување на неколку бесплатни ставки и ресурси.

Список со активни кодови

 • v399g9t35bcs22krk
 • yeagrbvvyn9q22mh9
 • tdau2xcp7nmb22k56
 • HOLAMLBB (само нови играчи)

Список со истечени шифри

 • MCC10BVIEWS
 • csfu57pb8kyp22d4u
 • 4brrwp7wqp2h22cgc
 • HAPPYMGL2000K
 • ТОМИ ПРИЈАТЕЛИ
 • MPLBRW3
 • 9bx9b584m5se22cpy
 • 2 ghbw228lqs
 • qszm29yy4cmr22bkf
 • ovs2kbc228kj
 • fswj228knvd
 • v2rsqkv227mb
 • QVWCDH8UBVM422BXU
 • NCZKYQCPCRAY22BXT
 • QJSV7J3NMBHH22BXV
 • 2zyrgf7jg
 • 90m47t7jg
 • 9eb2yhn5m8v522bxt
 • 9dw2bna5j2zz22bxu
 • 9y9y7exqkdxv22bxt
 • Продолжи така
 • 030dm77jg
 • ck3bcw9rc47622abu
 • eu3yequqx98722cb4
 • 8k2u167jg
 • qj5jl77jg
 • omvh217jg
 • p91vnj7jg
 • r3cedb7jg
 • hag62qfga78y22cgw
 • fpg6qrcj3nbb22cgv
 • rjzqsp4y9rs622cnp
 • uh9wkvzkv8av22cnq
 • 92vpan9p2tzh22bxv
 • mlbbtwitter 
 • запали
 • BESTMLBB2021
 • ingirumimusnocteetconsumimurigni
 • 00НАТАН00
 • ингирум
 • запали
 • имус
 • конзумимур
 • nocteet
 • ye5u44c34n4y22bpy
 • 6f4etqunne4s22bnv
 • Понуда за викенд
 • 515 на одборот со MasterRamen
 • txfqcedbhqva2afw – Награди: 1500 дијаманти
 • b7udgtr2sq2r22bdc
 • MLBB20210618 високи награди
 • wpfw7t3wquzz22b6q
 • e73ew6apd4zv22b66
 • 5vj8jfjddc3k22b6t
 • 7e2v4r9vcc5a22b6t
 • 79a7242gfucu22b6t
 • 7chmv3fy66kq22b6t
 • Efn84r47ny6a22b6n
 • 7d9wb7vg37hr22av6
 • eaqm29kxbnk922b6m
 • 5t8z8fth67wc22b6t
 • 4nbpwtb3uybe22ad2
 • sy389fqgyjjd22afc
 • t6k6fd2uty5s22afb
 • бестрашен
 • MLBB515 на BoardwithSkywee
 • sy389fqgyjj22afc
 • 34ws5frwwxhe229dw
 • se94be2mm2dr22afc
 • ck3bcw9rc47622abu
 • 7ztdzqz7t9e222ae3
 • wtgmc8ftreh222af7
 • phh7bkw8apzd22afc
 • ChouGift
 • те сакам
 • поддршка херој20 убиства
 • 5eqjbc423k7t229z2
 • rnrvxqrpawjg229qs
 • најбрзиот
 • usynpwgsm48a229mq
 • ctm83ncv5a22um0i1
 • 7d82zdkwy9c9229qx
 • 6 чевли
 • 5eqjbc423k7t229z2
 • fu5mrxm5j7xc229zv
 • MLBB
 • 6rhs88qbf8vh22ak9
 • 0 kill0deathwin
 • дивјак
 • gupyvk6yw2ka229wp
 • франкохаленџ
 • без тоа
 • Bsnqii3b7
 • 4epjdv78g3rj22a22
 • Рамадом
 • Селена подарок
 • fqvxmy6ewevc22a75
 • легенди
 • максмантанк
 • зима гала 2020 година
 • gupyvk6yw2ka229wp
 • rzv6wwd2uynr2285d
 • e9xcuwhd54j226cf
 • b6dk9tk2y2nm2267
 • xcm71y44mx0ki47n2
 • wvhxb8hfk6cx228vr
 • подарок за лаици
 • bsnqii3b7
 • tfc6eb3u9nc4228tw
 • ffqwdcunnpjc228vj
 • ej8zttp4tp4r22kfr
 • 6xbht9csf
 • emqfv59yq4uj22k56
 • 4tbn72x75cg922ka7
 • a46xiocsv
 • 0a5nh1c4j
 • 572tn5r8tu4t22jp4
 • 4jhdms4pea4k22jp3
 • 3b8dkxs5kqpn22jkk
 • qmyjrm6fjg7822jkm
 • zwebc2c8v
 • glw5g5c8v
 • urkipfc8v
 • h8h3c68mrpnx22jbt
 • RM0KDOC4J
 • OV00SXC4J
 • PolloCon2022
 • rek322nqnu5p22j7k
 • k2qw7m8g9b3r22hh8
 • 5p3ucs25wxf722hhf
 • o6pw0gc6c
 • phrrht6srjya22hht
 • 39x9gyvhz8uk22hhu
 • 8fzqexekescu22hj7
 • ff82yhh8k56c22hj8
 • 1i8sjqazo
 • 3pk5yqsrmfbp22gak
 • 4mr2eq3r7ybr22g52
 • 62jm6f755hmh22g4w
 • ada3786vg82922g53
 • wshfea5pn4ja22g3v
 • n2nrwoa9n
 • imxo0ha9v
 • fastpwevdmu922fuk
 • 1ztcqma9n
 • euu9pza9q
 • nq7g3mkupjbu22fza
 • atwajcaa6
 • 4xu4c7w3cxt422fzb
 • my9sk3gkw4z822fz7
 • vtwbnh7zwquf22fz6
 • 6h7p7k359mty22ftw
 • h8c2fn8zw3tx22fu4
 • ubevlj9rr
 • 49ATS258Y2ZD22FMX
 • 2rephr3g5nr422fn2
 • y667rnt24fh222ff5
 • EAKSUY228C
 • НИЕ ВЕРУВАМЕ
 • v7w9dxmcxyhm22feu
 • xfzzdxp69ja922eze
 • cek4ntye649n22fmj
 • btd2q39kn28j22fmh
 • fndv8edb2jb422ff4
 • prqmgy6x2aa422ezd
 • dzzwfs8c5q9j22ezj
 • ejrkagkar25322f47
 • uk3p25qkdksq22ezk 
 • mepjct6ewbgs22et7
 • j3gdbbsdx6x622evy
 • zmqa6n3sa3qr22et6
 • ffp788wrmwkp22evw
 • t3gq5y2ercq422edf 
 • v9dy3np45wkx22e74
 • ya5wwjzj8bmf22e73
 • c26pvj2ejdhp22e72
 • 2B37XNPPVXBM22EX8
 • vnzm6sp54x7722er6
 • x1v8m49dq 
 • 9v72xfszb4xb22eg5
 • 3t9b8yxzphxr22eg6
 • е 50058 Hz
 • gm7vca9aku2j22dty
 • nf2pxqkba5ba22dty
 • qhv8t3cze2qd22dty
 • f2tp5ht3988322cga
 • mio9cq8i0
 • 76ez9w8i4
 • axnxfb8i1
 • g6uduyqv6njx22dey
 • e9d8dg2jtzht22dg9
 • z4f9vxjetac922dg4
 • prscdrtn3am722 dew
 • СТЕВЕНХЕКСМА
 • БОЖИЌИ СРЕДБА
 • 7tmaf59eqv5n22dg5
 • naysf92zdbsj22dx6
 • r57wftehjqyb22dx4
 • vfy8dnwsjpwy22dj2
 • 85k9bhqx4brk22drj
 • my5urny6wsv822dhn
 • jf3fmsreke3922dph
 • 43g9vmtmnwhj22dj4
 • xqz6w8qcmy9822cxw
 • baut3njr234r22d77
 • 6v62gg7qhtyx22d4t
 • mlbbblackfriday
 • ypxwe83b2udw22d4r
 • mlbb11megasale

Како да ги откупите кодовите во Mobile Legends Bang Bang (MLBB)

Како да ги откупите кодовите во мобилните легенди

Следете ги упатствата дадени во чекорите подолу за да добиете награди поврзани со активните кодови.

Чекор 1

Прво, посетете ја официјалната веб-страница на Центарот за откуп на MLBB, исто така наречена Mobile Legends Code Exchange.

Чекор 2

Потоа минимизирајте го прозорецот и отворете ја апликацијата за игри каде што треба да ја пронајдете вашата сметка за лична карта и да ја копирате, таа е достапна во делот за профил на апликацијата за игри.

Чекор 3

Повторно посетете ја веб-локацијата каде што треба да го внесете копираниот ID, активниот код за откупување и кодот за верификација. Обезбедете ги сите потребни информации и продолжете. Забележете дека кодот за потврда ќе биде испратен во поштенското сандаче во играта.

Чекор 4

Кликнете/допрете на копчето Откупи на екранот откако ќе ги обезбедите точните информации што ги бара страницата за да го завршите процесот и да ги заработите приложените награди.

Треба да ги откупите активните кодови што е можно поскоро бидејќи програмерите не одредуваат датум на истекување. Понатаму, штом кодот е откупен до својот максимален број, тој повеќе нема да работи.

Можеби ќе сакате да го проверите новото Farmville 3 Codes 2023 година

Заклучок

Со списокот MLB Redeem Code Today, можете да добиете бесплатен пристап до некои корисни ставки во играта. Следењето на процесот на откуп наведен погоре е сè што е потребно за да се добијат наградите. Како што се отпишуваме засега, би ги цениле сите коментари што може да ги имате на оваа објава.

Оставете коментар