ANTHE Резултат 2022 година

ANTHE Резултат 2022 Преземи класа 7 до 12 – линк, датум, корисни детали

Пријавено е дека Институтот Аакаш го објавил Резултатот ANTHE 2022 за часовите од 7-ми до 12-ти преку својата веб-страница на 27 ноември и 29 ноември 2022 година. Оние кои го полагале овој испит за стипендија сега можат да ги потврдат своите резултати со посета на веб-страницата. Националниот испит за лов на таленти Аакаш (ANTHE) 2022 година беше спроведен од…

Прочитај повеќе