ФИФА Светско првенство 2022 Состави сите тимови

ФИФА Светско првенство 2022 Состави сите тимови – Целосни тимови од 32 земји

Сите нации кои се квалификуваа за Светското првенство во ФИФА 2022 година, ги објавија списоците на тимови бидејќи крајниот рок е поставен да заврши. Ако не сте ги виделе најавите за составите на вашите омилени тимови, тогаш не грижете се бидејќи ќе ви ги претставиме сите тимови од FIFA World Cup 2022. Светското првенство во фудбал 2022 година сега е…

Прочитај повеќе