Како да го вратите повторното објавување на TikTok

Како да го вратите повторното објавување на TikTok? Важни детали и процедура

TikTok редовно додава нови функции во својата апликација и една од неодамнешните омилени на повеќето корисници е repost. Но, понекогаш по грешка, корисниците повторно објавуваат погрешна содржина и за да ви помогнеме да ја отстраните, ќе објасниме како да го вратите повторното објавување на TikTok. TikTok е најпознатата платформа за споделување видео низ целиот…

Прочитај повеќе