Приемна картичка на ICAR AIEEA 2022 година

Приемна картичка на ICAR AIEEA 2022 година, линк за преземање, датуми, фини поени

Националната агенција за тестирање (NTA) е подготвена да ја објави ICAR AIEEA Admit Card 2022 денес, 5 септември 2022 година, според многу веродостојни извештаи. Кандидатите кои успешно се пријавиле за овој приемен испит можат да го преземат од веб-страницата. Индискиот совет за земјоделско истражување на сите индиски приемни испити во земјоделството (ICAR…

Прочитај повеќе