Pixel Gun 3d промотивни кодови ноември 2023 година - Добијте корисни награди

Pixel Gun 3d е интензивно искуство со игри со многу фасцинантни карактеристики и огромна колекција на работи достапни во неговата продавница за користење во играта. Значи, ако ги сакате овие ставки бесплатно, тогаш треба да ги откупите промотивните кодови на Pixel Gun 3d.

Можете да купите неверојатни ставки кои вообичаено чинат многу готовина и валута во играта што ги купувате користејќи пари од реалниот живот. Ова е популарна игра која се игра низ целиот свет со голем интерес и доаѓа со купена колекција на предмети.

Како и разни други гејмерски авантури, нуди многу можности за бесплатно освојување награди и овие секвенци за кодирање даваат шанса да се искористат многу награди како што се фустани, кожи, кожи од оружје и способности кои го зајакнуваат карактерот на играчот.

Кои се промотивните кодови на Pixel Gun 3d

Во оваа статија, ќе ги наведеме промотивните кодови кои работат 100% и со нивно откупување можете да добиете подароци како бесплатни монети, скапоцени камења, кожи и уште многу други артикли. Овие купони му помагаат на играчот на различни начини и се корисни при купување предмети.

Pixel Gun 3d промо кодови 2023 ноември

Значи, овде ќе наведеме важечки и работни кодови достапни за употреба во авантурата за игри Pixel Gun 3d.

 • ВРАЌАЊЕ 1 – Бесплатни монети и скапоцени камења
 • G4QOFNGL – 200 монети и 100 скапоцени камења
 • ND3PIBAD – 200 монети и 100 скапоцени камења
 • SHE05YLV – 200 монети и 200 скапоцени камења
 • REQ8W6F4 – 50 монети и 50 скапоцени камења
 • magicknup – 50 монети, 750 клучеви, 100 скапоцени камења и 600 карти
 • ПОШТЕНСКО сандаче – 50 монети и 50 скапоцени камења

Ова е единствената активна секвенца за кодирање достапна за откупување монети и скапоцени камења. Монетите и скапоцените камења се валути во играта за купување разни работи.

Ова е списокот на неодамна истечени кодови:

 • STPAT
 • 9GCDL0MQ
 • CKDCQSB7
 • GXBBLXAV

Кодот истекува кога ќе го достигне максималниот број на откупувања што е 100 пати во повеќето случаи. Значи, ги спомнавме работните промотивни шифри за пиксели 3d и истечените, затоа едноставно одете и откупете ги активните.

Како да ги откупите промотивните кодови на Pixel Gun 3d

Во овој дел од статијата, ќе ги наведеме начините како да ги добиете овие кодови и да ги откупиме. Затоа внимателно прочитајте го овој дел и следете ги чекорите доколку сакате да освоите неверојатни награди.

Како до промотивни кодови?

Прво, отворете ја играта и побарајте ги промотивните кодови. Можете да го пребарувате горенаведениот активен код со едноставно користење на дејството за копирање и залепување. Сега кликнете/допрете на копчето и залепете ја низата за кодирање.

Како да ги откупите кодовите?

Сега кликнете/допрете го копчето за потврда за да ги откупите промотивните кодови. Одете во делот каде што собирате подароци во играта и отворете ги наградите.

Процесот е многу едноставен, затоа играчите треба да се обидат да добијат многу одлични бесплатни ставки. За да останете ажурирани за секвенцата на кодирање, само следете ги официјалните сметки на играта на различни платформи за социјални медиуми и не пропуштајте никакви шанси да освоите подароци.

Што е Pixel Gun 3D?

Пиксел пиштол 3D

Тоа е многу популарно искуство за играње со шутер во прво лице кое има глобална база на фанови и се игра низ целиот свет. Тој нуди конкурентна платформа за игри каде што можете да уживате играјќи заедно со повеќе пријатели.

Оваа игра доаѓа со неверојатна блокада графика и многу интензивна игра која бара стратешки вештини. Приказните се фасцинантни, во најмала рака, а бројните возбудливи режими ја прават оваа гејмерска авантура задолжителна.

Оваа авантура е мешавина од три од најпознатите игри досега, кои вклучуваат Roblox, Fortnite и Minecraft бидејќи Pixel Gun 3D ги дава вибрациите на сите три епски игри. Креативната природа и разновидноста на авантурата од врвна класа е огромна.

Ова 3D искуство со снимање доаѓа со некои огромни карактеристики што ја прават оваа авантура повозбудлива и попријатна.

Главни карактеристики

 • Оваа апликација за игри е бесплатна и прифатлива за корисниците
 • Достапен е и за уреди со Android и iOS
 • Десетици режими за уживање кои вклучуваат режим на измамник, Battle Royale, Deathmatch и многу повеќе
 • Достапни се и бројни мини-игри за играње
 • Многу скинови за да го промените изгледот на карактерот и елементите во играта
 • Играчите можат да создадат нови кланови кои се состојат од пријатели
 • Повеќе од 800 оружја достапни за употреба
 • Над 40 плодни гаџети и алатки
 • Повеќе од 100 мапи за истражување кои ќе се ротираат во текот на годината
 • Специјална кампања за преживување зомби за играње
 • Постојано се ажурира со нови теми и предизвици
 • Освојте многу големи награди со освојување игри и со завршување на мисии
 • Опции за приспособливи знаци
 • Опции за еден и мултиплеер
 • Многу повеќе

Оваа гејмерска авантура нуди секакви возбудливи функции и алатки за користење и максимално уживање во гејмерското искуство.

Проверете го и новото Промо кодови на Raid Shadow Legends

Конечната пресуда

Па, откупливите Pixel Gun 3d Promo Codes 2023 им помагаат на играчите да освојат многу брилијантни награди и подароци што може да се искористат за да ги добијат најдобрите ставки достапни во продавницата на оваа неверојатна игра со пукање.

Оставете коментар