Резултат PDF од 2022 година одбор за градежништво на НР Кина

Испитот на одборот за градежништво во НР Кина за 2022 година се одржа на 1-ви и 2-ри мај 2022 година на Филипините. Сега луѓето бараат резултати PDF и списокот на минувачи. Значи, тука сме со сите детали кои се важни. Само прочитајте ја целата статија и ќе знаете сè.

По тестот, излезе резултатот од CE одборот за 2022 година и конечно можете да ги видите имињата на успешните кандидати кои го положиле испитот. Овде ви ги наведовме имињата на врвните и најдобрите изведувачи заедно со сите среќни имиња кои се најдоа на листата на успешни кандидати.

Затоа, прочитајте го целиот напис и дознајте го списокот со минувачи на резултатите од ПР на Владата на НР Кина за 2022 година. Можете да го погледнете PDF-от, како и да го преземете ако сакате бесплатно.

Испит од одборот за градежништво на НР Кина 2022 година

Овде ја имаме азбучната листа на успешни кандидати објавени од Комисијата за професионално регулирање, до која може да се пристапи од оваа страница. Резултатите беа објавени на 11-ти мај според закажаниот период од 4-7 работни дена што генерално се следи по испитот.

Според огласот, на испитот за градежниот одбор на НР Кина за 13,781 година се појавиле вкупно 2022 кандидати, од кои само 5,836 биле способни да го положат испитот со што стапката на полагање е 42.35%.

 Тестот беше спроведен во следните градови: Багуио, Кагајан де оро, Себу, Давао, Илоило, Коронадал, Легаспи, Луцена, Манила, Пагадијан, Пампанга, Росалес, Таклобан, Тугегарао и Замбоанга.

Резултат на испитот од 2022 година од одборот за градежништво на НР Кина

Резултатот од испитот на Одборот за градежништво во мај 2022 година е како подолу. Овде можете да го најдете списокот на успешните кандидати во оваа листа. Сè што треба да направите е да скролувате надолу по списокот и да го побарате името во соодветниот дел.

Број на низа и N име

1 АБАКАЈЕН, АМОНОЈ ШЕРИМЕЛ

2 АБАКАН, ТОНИ КЛОСА

3 АБАД, АДРИАН ЏЕЈК ОРДОЕЗ

4 АБАД, ОЛДРИЧ БАТИОН

5 ABAD, EUGENIO GENESIS TIOLO

6 АБАД, ГАВИНО АБЕЛА

7 АБАД, Џенис Календеј

8 АБАД, ЏОН ДОМИНИК СО

9 АБАД, КЕНТ ИРВИН ЦЕНАЛ

10 АБАД, КРИСАН МАЕ КАБАЛ

11 АБАДИЛА, КАЈЛ АДРИЕН ВЕЛУЗ

12 АБАЛАЈАН, ДАНИЕЛ АН ДУКА

13 АБАЛОС, ДОМИНИК БАЛАСЕ

14 АБАЛОС, ЕДМАР ДЕ ВЕРА

15 АБАЛОС, КАРЕН РАДОСТА ЦЕЛИ

16 АБАЛОЈАН, ЖОЗЕФ ЕНТОНИ АЛБЕРТ

17 АБАН, АЛЕН РИЧАРД САМОНТЕЗА

18 АБАНЕС, МОИРА ЖОЕРЕЛЕ РАМОС

19 АБАНТО, АНГЕЛ ГРЕЈС ВЕРГАРА

20 АБАНТО, ЧАНКА МАРИ КОРТЕЗ

21 АБАО, ГЛАИЗА ЏОЈ САЈУЛ

22 АБАО, МАРСИЈАЛ МАНИЕБО

23 АБАПО, ОРЛАНД ОКЛАРИТ

24 АБАРКА, Џерами ДУРВИН

25 АБАРИНГ, АНФЕРН КАБАТИАН

26 АБАРКЕЗ, ЏЕНИ РУЕДАС

27 АБАРКЕЗ, МАУРИН АНЏЕЛА МАЈРИНА

28 АБАРКЕЗ, РИЛ ПАРАГОСО

29 ABARY, ANGELIC BUERA

30 АБАСОЛО, АИРЕН КАПАРОСО

31 АБАТЕН, КСЕНДИЛ МЕДИНА

32 АБАЈА, ШЕН АНГЕЛ ТАБУЛА

33 АБАЈАТА, ХРИСТОФЕР ДОКТОЛЕРО

34 АБАЈГАР, КРИСТИЈАН БЕНЕДИКТ ЛИМФУЕКО

35 АББАС, САИДАМЕН ЈР ХЕНГАНИЈА

36 АББАС, САЛМАН МОХАМАД

37 АБДОН, ЏОН ЕМИЛ ТАОАН

38 АБДУЛ НАСЕР, СОРАИХ АБДУЛ КАРИМ

39 АБДУЛ РАХМАН, ХАШИМ МАЦА-АГИР

40 АБДУЛАТИП, АМИР СЕПИ

41 АБДУЛКАДИР, БАДРАИДА МОНГКАЛ

42 АБДУЛА, БЕНЏОНЕ БАКАЛ

43 АБДУРАХИМ, АБУЛКЕЈР ХАСАН

44 АБДУРАХИМ, ЕЛ-ХАФИЗ ПАЏИРИ

45 АБЕЖУЕЛА, ЏОН ЈАКОБ ГУТИЕРЕЗ

46 АБЕЛАРДО, РАЛФ КРИСТИЈАН МУЈАРГАС

47 АБЕЛА, КАРЛ ДОНДЕ КОРИГ

48 ABELLA, LAARNIE AIMEE EVIOTA

49 АБЕЛАНА, СЕДРИК ВЕН ЕНТОНИ КАБАЛЕС

50 АБЕЛАНОСА, ФЕУЛО ДИГНОС

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 3 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

51 АБЕНЕС, КУРТ РАНЗЕ ЗАБАЛА

52 АБЕНИР, МАРК ФРАНЦИСКО

53 ABENOJA, MAYCA LOREJO

54 АБЕРИЈА, МАРК ЗОРЕН ДАДО

55 АБЕРИН, АНА МИКА ОНЃОЧО

56 АБИЛОНАР, КАРЕН МАЕ ЛОРИН

57 АБИНЕС, КЕНТ ЕНТОНИ НИЕЛО

58 АБИОН, ЏИАН КЕН ЛУЦЕНА

59 АБИТ, ЏУДИ ВИЛАНУЕВА

60 АБЛЕЈ, Џошуа БАРСАНА

61 АБЛАЗА, НАТАНИЕЛ АМАДОР

62 АБОБО, ЕРВИН РЕБЕЧЕ

63 АБОГАДО, ЏИАН ЏЕЈ

64 АБОН, МАРК ЏЕЈСОН АСУНСИОН

65 АБОЈ, ПАТРИК САДО

66 АБРЕНИЦА, АУРАЛИ ДЕЛА КРУЗ

67 АБРЕНИЦА, КРИСТИН ДОРЕН

68 АБРИГО, ЏОН ФРЕДРИК ТЕНОРИА

69 АБРИО, РАШЕЛ ЕН ВИЛАРЕ

70 АБРОЏЕНА, ИВ АБЛЕС

71 АБУАН, ПАОЛО МИГЕЛ ВАЛД

72 АБУБАКАР, ЈУНАИД ТАГО

73 АБУБАКАР, РЕЗВАНИ ЛОКВИАС

74 АБУБАКАР, НАИЛА ЕБРАХИМ

75 АБУЕЛ, ЏУД РЕГИНАЛД ТАБУЛА

76 АБУХАНТАШ, МОХАМАД ИСНАНИ

77 АБУНДО, ВИРЏИЛИО ЏУН ФЕГИ

78 ABUY, ARVIN JAY SALCEDA

79 ABUZO, REGINO QUIDES

80 ACBANG, SANCHO JR HALLARE

81 ACCAD, JOSHUA NAVARRETE

82 АЦДАН, МАРИ ФЛОР МАХОР

83 АЦЕБУЧЕ, РАЈАН АДАРАЈАН

84 ACEDILA, ROZELLE ULBATA

85 АЦЕДО, ЈАНЛУХ БАРТОЛИНИ

86 ACENAS, КЕНТ ГЕРОНА

87 АСЕРО, ЏЕСИ ДАЛ

88 АЧАКОСО, КЕВИН РАМОС

89 АСИЛО, БОБИ СОРИТА

90 АЦИЛО, ДИОНИЛ БЕСИН

91 АКЛАН, ЕРЛЈАЈ ГАРСИЈА

92 АКОБЕРА, МЕРИ КОРТНИ РИОНДА

93 ACOMULAR, DONN RENZO RUTAQUIO

94 ACORDA, GILBERT LAPPAY

95 АКОСТА, АРНОЛД ГОГУА

96 АКОСТА, ЕРНАНИ АЛДРИН НАНИТ

97 АКОСТА, ЏУСТИН КЛАЈД МАКУЛАМ

98 АКОСТА, РАЕ КАЈЕ МАЕ КАБОНИТАЛА

99 АКРАМАН, МОХАМАД АШРАФ УСМАН

100 ACRUZ, ЛЕДИ СТЕФАНИ ЛОПЕЗ

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 4 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

101 ACUB, UNICA JEWELYN

102 АКУПИДО, Џошуа СИАБАБА

103 ACUÑA, SHERLEN KAYE TIMOTEO

104 ADALIA, JEYE MARK ARCEO

105 АДАМИ, АРИНА АПРИЛ ПАНТУА

106 АДАРНА, ЕЛА ТЕ

107 ADATO, SCHNN YMYLLANNA MARCO

108 АДУРУ, ЏЕРОМ КВИЛАНГ

109 АДЕА, АНГЕЛИКА КРИСТАЛИН ПЕЛЕГРИНО

110 АДИНА, БРАЈАН ДИЈАГСАЈ

111 АДИЗ, ЏОН РЕЈ САРДАÑАС

112 АДИЗОН, ЖОЗЕ АЛИСАНДРО АРНАЛДО

113 ADJOK, HADZMER REMIGIO

114 АДЛАО, РЕГИНЕ МАРИ

115 АДЛАВАН, РАЦИ АГУЕЛО

116 АДОР ДИОНИСИО, КАЛВИН ЛОЈД БЕРМОЗА

117 АДОРИО, ДЕСА ЈАНЕ МАГДАОНГ

118 АДРИАНО, ЧАРЛИ ДИН ДОРИА

119 АДРИАНО, ФРАНСИС ЏЕСИ РАЦИМО

120 АДУКАЛ, ФОН ХАРВИ АМПАРО

121 ADVIENTO, NIÑO ANGELO MAGORA

122 АДВИНКУЛА, БЕРНАР ДЕЛА КРУЗ

123 АДВИНКУЛА, КАРЛ ДОН ТУПАЗ

124 AFABLE, ШИЕЛА МАРИ МАРГЕЈТ

125 AFABLE, СЕР ЧАРЛС ЏЕИ МЕСИНА

126 АФАНТЕ, МЕТ ДАНИЕЛ АФРИКА

127 АФИДЧАО, ГЕОМАР ТОКЧО

128 АФИНИДАД, ЏОЈЕНА ДУРОН

129 AFOS, JEROME GABRIEL CORPUZ

130 АГАНА, ЕЛИЗАБЕТ КАЛМА

131 АГАПИТО, ЈУЛИЈ АЛФРЕД ПАСКУА

132 АГАПИТО, ИВАНА ЖЕРОМ САЛГУЕРО

133 АГАС, МЕРИ СИЛФ БАНЗА

134 АГБАЛОГ, КРИСТИН ЏОЈС КАСТИЛО

135 AGBAY, JAIRUS DAREN MIRAL

136 АГБАЈАНИ, ЕВАН ЏОН АКВИТАНИЈА

137 АГБИНГ, ЏОН РЕНИЕЛ АНЏЕЛЕС

138 АГКАОИЛИ, ДАН КРИСТОФЕР ГОНЗАГА

139 АГКАОИЛИ, ЕДУАРД ДЕЛА КРУЗ

140 АГКАОИЛИ, КАЈТ РОЗ ПОДАДОР

141 АГДОН, АРГЕЛО ГУТИЕРЕЗ

142 АГАЛУТ, ЏОН ДЕО ГИНТО

143 АГАРАО, МЕРИФЛОР АБАД

144 АГИЛОН, ФОНЗИ КРИСТЕЛ МАРИ ПАНОПИО

145 АГЛИАМ, ФРЕДЕРИК ЏЕЈ АГАНАН

146 АГЛУСУЛОС, ЛЕАНДРО ЏОН СИМБИ

147 AGNA, NIÑO ANGELO TAN

148 AGNGARAYNGAY, ALFRED PASION

149 АГНГАРАЈНГАЈ, ХАНЦ ЏЕРЕМИ КОРТЕЗ

150 АГНО, ЏОН ХАСТЛИ СЕГУИ

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 5 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

151 АГОР, КЛАРИС БЕНАРО

152 АГОРИЛО, МА ФИЛОМЕНА КАМИЛ СИБАЈАН

153 АГОРИТА, ЏОЕЛ ЏЕТ БУЕНСАЛИДА

154 АГПАВА, МЕЛЧОР ОБАДО

155 АГРАДЕ, МАРК ЏЕЈ ТАЛАГТАГ

156 АГРЕДА, РОМУАЛДО ГАМИАО

157 АГСАЛУД, ЏОН ДЕКСТЕР ВИРЕЈ

158 Agsunod, Mitz Anchereen Fuerte

159 АГУЕРО, ШИНА ПАТРИЦИЈА МАЈОЛА

160 АГИЛА, АРОН ЈАСПЕР ТЕД БАЈАМУНДЕ

161 АГИЛА, МЕФЕЈХУН ТОРЕС

162 АГИЛА, ПИА АДЕЛЕ

163 АГИЛАР, КРИСТИНЕ ЛОПЕЗ

164 AGUILAR, MARIECON VIENNE FEGURA

165 АГИЛАР, МЕЛВИН КВАМБАО

166 АГИЛАР, ПОЛ ЖЕРАР ПОНСЕ

167 АГИЛБА, РОЛИНА ЛУ ФУЈАГ

168 АГУИЛОС, ПАВЛО ЗАНЕ БАТАЛОНЕС

169 АГУИРАН, ВАЛТЕР АГЕТЕ

170 AGUIRRE, DIANNE MAGRAMO

171 АГУИСАНДА, ЏОН ДЕЈВ ЛИНТАН

172 AGULLO, DINN DEE ANIANO

173 АГУМ, РИЧИ ЈР ВАЛАР

174 АГУС, КРИСТИН ЈАНЕ ДАТУ

175 АГУС, ЏИАНА МА ЛОРАНЕ ЕСТЕВЕС

176 АГУСТИН, КАРЛО ДЕЛ ПРАДО

177 АГУСТИН, ГЕРОЕЛ БАУТИСТА

178 АГУСТИН, ЏЕЈСОН МЕРКАДО

179 АГУСТИН, РАЈ ЗОРА ВАР

180 AHORRO, ELWAY DALE IBON

181 АХЈОНГ, МИЛТОН КРИСТОФЕР ЈУ

182 АЏИЛУЛ, НУР-АМИН ТААЛИЛ

183 AJOC, KOBE BENZ ESPERON

184 АЛ АЛАВИ, ГАЈА РАШИД РАЕСЕС

185 АЛАБАДО, КРИС ДИАНА ВАЛЕНТЕ

186 АЛАГОН, ГРЕЈСЕЛ РЕНЦ БУСТАМАНТЕ

187 АЛАЈАР, РОНАЛД МАНГУИЈАТ

188 АЛАМА, ЕРИКСОН АСТИЛЕРО

189 АЛАМА, МАРВИН АЛИСОН БАГОЛБОЦ

190 ALAN, VINCE EXEQUIEL SUYU

191 Аланг, Јохали Кабо

192 АЛАНО, МЕТЈУ ПАТАНАО

193 АЛАО, ФЛОР АНГЕЛУ ТОРЕЈОС

194 АЛАР, ХАРИ ЏЕЈМС РОДА

195 ALARCON, KIMBERLY MAE LIME

196 АЛАРИЛА, ФРАНСИС ЈОНАТАС

197 АЛАС, МЕЛКА МАГДАЈО

198 АЛАСКА, ХАСАН ЈАЈЕН

199 АЛАУРИН, КРИС АЛВИН ТИКМАН

200 АЛАВАЗО, ЈАН Винстон МИЛАНИО

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 6 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

201 АЛБЕЈ, ЏАНЕЛА ЦИЈАН ТОРАЛБА

202 АЛБАЈАЛДЕ, МОНИКА АНДРЕА

203 АЛБЕРО, ЕЛА ПРИНЦЕЗА АПА

204 АЛБЕРТО, ФОН РАЈАН ВЕГА

205 АЛБОЛЕРА, ВАЛЕРИ МАЕ РУБИО

206 АЛБОС, МАРК КАРЛО ЏИМЕНЕЗ

207 АЛБРЕХТ, ЏОН ПОЛ НАРСИКО

208 АЛБУТРА, ПРИНЦ БОБ ПЕРАНГ

209 АЛКАЛА, ИВАН КЕНДРИК САНТОС

210 АЛКАНО, ЖОМАРИ

211 АЛКАНТАРА, АИРИШ НАДЕН МАРТИНЕЗ

212 АЛКАНТАРА, АЛБЕРТ ТАОПО

213 АЛКАНТАРА, ЕРНСТ КЕНЕТ САН ПАСКУАЛ

214 АЛКАНТАРА, ГЛАИЗАЛИН СЕЈ-А

215 АЛКАНТАРА, ЏУЛИ АН ЕЛГАРИО

216 АЛКАНТАРА, ПАТРИЦИЈА МАЕ БОКАТЕЈА

217 АЛКАРАЗ, АРЖИЕ КАСИДО

218 АЛКАРАЗ, РОНАЛД КЛИНТ МАРКИНЕЗ

219 АЛКАЈД, МАРК ЏУД БЛАНКЕЗА

220 АЛКАЗАР, ЏЕФ ЏОЕЛ БЕРМИДО

221 АЛКАЗАР, ЗЕТ КЕНАРД ТАГЛЕ

222 АЛКОБА, ЕМАНУЕЛ ФРЕДЕРИК КОРОНАДО

223 ALCONCEL, LURA DENISSE TRANQUILAN

224 ALCOREZA, VINCE JEROME MASIGLAT

225 АЛКОРИЗА, ТАКАХИРО

226 ALCOY, DREXELL ARTSON JUAN

227 ALDAVE, ШАРЛОТ МОРИРАЊЕ

228 ALDAY, JANE LYRAH SOLABO

229 АЛДЕЈ, МЕРИ ЏОЈС ГЛЕДИС АМПАРО

230 АЛДЕПОЛА, МАЈК РАЈЕН КАМИНС

231 АЛЕГРЕ, ЕЛЕАЗАР МИГЕЛ ДЕ МЕСА

232 АЛЕГРЕ, КУРТ ДОМИНИК ЈАМИНАЛ

233 АЛЕХАНДРИНО, КИМ УЈ

234 АЛЕХАНДРИНО, МАРВИН АРИБ

235 АЛЕХАНДРО, МАРК ДЕЈВИД БОРОМЕО

236 АЛЕМАН, ГЛОРЕМЕЈ АН ОКАМПО

237 АЛЕНТАЈАН, ВИК ЕШЛИ ГУНИТА

238 АЛФАРО, КАЈЕ

239 ALFARO, KIMBERLY AGUILAR

240 АЛФЕРЕЗ, НИНА ГРЕЈС МАГТАНАО

241 АЛФОНСО, ЏЕНИФЕР КАОЛБОЈ

242 ALFORQUE, JOSEPH CECILE BAID

243 АЛИ, ХАБИБ МОХАМАД

244 АЛИ, ЗАИНОДЕН МАКАСИНДИЛ

245 АЛИАС, Р-ЏЕЈ МОНТЕРАС

246 АЛИБА, ШАЛИМАР ПАНГАЈАН

247 АЛИКАНТЕ, КРИША ТЕНОРИО

248 АЛИКО, АЛВИН АДОБАС

249 АЛИКО, ПАТРИК НАБОР

250 АЛИКУДО, ЖЕРИКО ДЕ ГУЗМАН

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 7 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

251 ALIDAO, RAJEE RAINER GANAWED

252 АЛИМАСАГ, НИКОЛ СИЛВА

253 АЛИМОРОНГ, КРИШУЕЛ РАДОВАН

254 АЛИМУИН, ПАТРИК ОЕН ЕСПИРИТУ

255 АЛИНДАЈАО, ГОСПОД ДАНИЕЛ КАЕТЕ

256 АЛИНДОГАН, МЕРИ ТЕРЕЗ СИКАТ

257 АЛИНГЕЈ, ЏЕМОРЕ ГОДИО

258 АЛИНСУТ, НИЛ КРИСТИЈАН НАПОЛИ

259 АЛИОН, АИРЕЗ ФАЈЕ ХЕЧАНОВА

260 АЛИПИО, ХУАН МИГЕЛ МАГИЛА

261 АЛИТА, РАЛФ БРАЈАН ПАНГАНИБАН

262 АЛАМ, ЏЕЈ-Р БЕРНАРДО

263 АЛАПИТАН, ЛИМУЕЛ ЏАМИЛИ

264 АЛАС, АРЈЕ ЈАН ЈАВИСОН

265 АЛАС, КСАНДРАЛИН ТОРЕС

266 АЛИЕНДА, МАРВИН ЏЕЈ САДИЈАН

267 ALLOSO, LENECA BABE CANILLO

268 АЛМАЧАР, ЏУСТИН АНДРЕИ ЗАРА

269 ​​ALMANDRES, КРИСТИН ЏОЈС ЕВЕНГЕЛИСТА

270 АЛМАНЗОР, КРИСТИНА МАРИ ЏОЈ ГАРСИЈА

271 АЛМАРИО, ШАРЛИН БАЦАНИ

272 ALMARIO, LAWRENZ CARRANCEJA

273 АЛМАЗАН, МАРК АЛВИН МОРИН

274 АЛМЕДА, КРИСТИЈАН РЕЈ МАГГЕЈ

275 АЛМЕРЕЗ, ЏАРЕД МОНТЕРО

276 АЛМЕЕ, ЧАРЛС КЕВИН ГУАЛДАЛАХАРА

277 АЛМИНАЗА, КЛАРИЗ СЕРСЕДИЛО

278 ALMOCERA, DON LEO RACILES

279 ALMONGUERRA, KARL LOUIS CUSTODIO

280 АЛМОНТ, ДЕРИЛ ДЕЈВ РЕКТО

281 ALMONTE, DEX ANDREI CATOLIN

282 ALOJADO, LIEZEL ANN CERDA

283 АЛОЛИНО, МА АЛОХА ЈАРМИН

284 АЛОНТО, АХМАД ШАРИЕФ ДАТУ-РАМОС

285 АЛОНТО, РАНГИРИС II РАНГИРИС

286 АЛОНЗО, РЕГИНА ФЕРЕР

287 АЛОЈА, ЏЕСИКА КАСАПАО

288 АЛКВИЛИТА, КЛОВИ ЛУМАЈАО

289 АЛСОНАДО, ЏЕНИ ШЕЈЛ САНЧЕЗ

290 АЛТЕЗА, РОБЕРТ ЏОН ТОРЕ

291 АЛТИЧЕ, ДЕН ЛЕРИ ЗАПАТА

292 АЛТИЗО, ГЛЕН МАЈКЛ ЕНТОНИ ФРАНЦИСКО

293 АЛТОБАР, ЏОН КАРЛО НАПИЗА

294 АЛТУРА, ЏОН ЕРИК МАНГАВАНГ

295 АЛВАРАДО, МАРК БЕНЕДИКТ ДЕ ОКАМПО

296 АЛВАРАДО, НЕЛА МАРИ РЕЈС

297 АЛВАРАН, МАРИЈА АНГЕЛИКА ПОЛИН ЕКСОН

298 АЛВАРЕЗ, АЈНЕ РОДРИГЕЗ

299 АЛВАРЕЗ, АЛДРИН ЕНРИКО ПУНЗАЛАН

300 АЛВАРЕЗ, ЏЕФЕРСОН ЏУНИО

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 8 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

301 АЛВАРЕЗ, ЏОН КЕНЕДИ ВЕНТУРА

302 АЛВАРЕЗ, ХУАН МИГЕЛ НАТАНАУАН

303 АЛВАРЕЗ, ЛИЗА МАРИ ГИБАО

304 АЛВАРЕЗ, МИЦ КАТЛИН НАТИВИДАД

305 АЛВАРЕЗ, МОЈЗЕЈ РОБ МАЛИГАЈА

306 АЛВАРЕЗ, РОБЕРТ РАЈАН ДЕТАБЛАН

307 АЛВАРО, ЕХДЗЕЛ ЏУДЕ АКВИНО

308 АЛВАРО, ФРЕДЕРИК ЈР АНТАЛАН

309 АЛВЕ, ДАРВИН ВИЛАНАБА

310 ALVIAR, CHLOE ESPEDIDO

311 АЛВИАР, МИГЕЛ КАРЛО СУМИНИСТРАДО

312 АЛВИНЕЗ, КЛОДИН ФЛОРЕНО

313 АЛВИОЛА, АРЈХИЛ ВИЛАРЕАЛ

314 АЛВИС, МАРА ЈАНИНА МОНТАЛЕС

315 АЛЗАГА, ЕВРИАН ДАНДО

316 АМАДА, РЕЈНАНД ПАДУА

317 АМАДОР, БОЖЕСКИ СЕРАДОР

318 АМАНДО, ДИНИО ВАНДАС

319 АМАНДИ, ГОРАН МАНАЛО

320 AMANSEC, БРЕНДОН МАНЛАПАЗ

321 АМАНТЕ, ПАМЕЛА БИЈАНКА РАДОСТ АГБУНАГ

322 АМАР, ЈАКОБ РАЈАН ЈУПО

323 АМАРАНТЕ, ЏАСТИН ЏЕЈМС ДИЗОН

324 AMARILLO, BRYAN DAVE CARIÑO

325 AMATUS, IVY KRYSSEL DE CASTRO

326 АМБАЈЕЦ, ЏОН ВИЕЛ МОРАЛЕС

327 АМБИОН, ВИН КРИСТИЈАН КОРТЕЗ

328 АМЕНЕ, САМАНТА МЕЈ ЧАН

329 АМЕРИКА, ЏОН КРИСТОФЕР ГЕРЕРО

330 АМИЛ, НОРОДОМ II ТАНЏИЛУЛ

331 АМИЛАСАН, НУР-ОТМАН ТАОПА

332 АМИСКО, ЈАНА ЈХУСА РЕГАСПИ

333 АМИТЕН, РОМЕЛ ПОЛ ДАИСА

334 АМЈАД, АМЕР БАХАР ХАШИМ

335 АМЕН, ДЕНИС ДЕ ЛА КРУЗ

336 АМОДИА, ЛИСТЕР ГОНЗАГА

337 AMOG, LEXUS LYNDON PARANIAL

338 AMOLACION, RYAN ENCOMIO

339 AMOLAT, ROSEMARIE CAJIGAL

340 AMORES, ЕРИК АМПАРО

341 АМОРИН, МАРК ЕРЛ КОМПАС

342 AMOYOC, ШИРА МАРИ СЕНАТО

343 АМПАРО, АЛЕА ФЕЈЕ ТАЛУА

344 АМПАРО, ИРИС ДЕ ГУЗМАН

345 AMPASO, SUHAILE MASACAL

346 АМПИЛ, КАТРИНА

347 Амплео, Нико Естасио

348 АМПОНГАН, КИЕР РОБИН АНДАЛИС

349 АНАЦИО, ЏОИ АМОС

350 АНАЛИСТА, ЖАРДИНА ХЕРБИЛА

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 9 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

351 АНЧЕТА, ДЕРИЛ ДИ АЛЕМАН

352 АНЧЕТА, ФРАНСИС БЕРНАРДИНО

353 ANCHETA, MHELCRIS MANGLUGAY

354 АНЧЕТА, СУЗАНА КЛАРИС ВАЛЕРОСО

355 АНДАЛ, ЏОН ЛУИ КАПАНЗАНА

356 АНДАЛ, РАФАЕЛА МАТУЛАЦ

357 АНДАЛЕС, АДОНЕС ДОЛЕРА

358 АНДАЛИ, ХУАНА СЕЛЕСТЕ КОРВЕРА

359 АНДАМ, ЈОНА ЛИСА ГОНЗАЛЕС

360 АНДАЈА, ЖОЗЕФ ААРОН ГАЛАГАР

361 АНДАЈА, НИКИ АНЕ БАКАЈ

362 АНДЕЛАБ, ЈАЈМАР ВЕРСАНО

363 АНДИНО, АИРА МАЕ АСПИРАС

364 АНДОЈАР, КАТРИНА АНГЕЛИКА СЕЕЧУНГ

365 АНДОМАНГ, ЧАРЛС БЕЈ-АО

366 АНДОЈ, МАРИЈА АНЏЕЛИКА ФЛАВИЕР

367 АНДОЈО, ЏОН РЕЈ ИБАЕЗ

368 АНДРАДА, КРИСТИЈАН ПОЛ ГУМАЈАО

369 АНДРАДА, МОХАМАД БАТУА

370 АНДРАДЕ, ПАМЕЛА ЏОАНА ФАЛО

371 АНДРЕС, МЕРИЛ РИЖА ПАЛУТАН

372 АНДРЕС, ПАТРИЦИЈА ДИАНА КАБРЕРА

373 АНДРЕС, СТИВЕН ЏИМ ДЕ ЛА КРУЗ

374 АНДРИОН, НАПОЧИ ВЕРА РАХОН

375 АНГ, ААРОН САМУЕЛ ХО

376 АНГ, АЛБЕР МЕТЈУ ТЕРЕНСИО

377 АНГ, ХЕНРИ КВИОГ

378 ANG, HOLLY MARIE EVANGELISTA

379 АНГ, ЈОРДАН МАНУЕЛ

380 АНГ, ЛУИ ДИКСОН ЈАП

381 ANG, TYRA JHERELLE PAULINO

382 АНГАРА, НИКО О'БРАЈЕН ЛУБИГАН

383 ANGELES, БЕРНАДЕТ АЛКАРАЗ

384 АНЏЕЛИ, Џералд Џеј МАНЕС

385 ANGELES, RAZZEL JANE ORIÑAS

386 АНЏЕЛЕС, РОНАЛД ДЕЛА КРУЗ

387 АНЏЕЛЕС, РОНАЛД АМИЕЛ ДИЗОН

388 ANGGULING, МОХАМАД МАГУНАВАЛ

389 ANGOLUAN, LORETO JR UMIPIG

390 АНГОН, ЏУДИ РОУЗ ПАЛКОНЕТЕ

391 АНГУЛО, ЕМИЛ БЕРНАР АДОРИО

392 АНГУЛО, РАКЕЛ АГИЛА

393 АНГУЛУАН, ГЛЕНМАР МАКАРУБО

394 АНГУСТИЈА, КЕРЕН КАЈТ ДИ

395 АНИСТЕ, ЏОН РОЈ ДЕЛА КРУЗ

396 АНИЕВАС, ЛУИ ДАРЕЛ ВИДАНЕС

397 АНИМА, НОРЛИ ЛОГАРЕС

398 АНИТО, ЈЕЗИЛУ ЈИРЕХ ЛАСОЛА

399 ANIÑON, ANGELA JOYCE HINGANIA

400 АНАТУ, АЛИСА Никол БАТАНГАН

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 10 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

401 АНО, ЏИЛ ЏОН ЛИНАОТА

402 АНО, НИКО САНТИЛАН

403 АНОПОЛ, БЕН-АЛИ САЛВАДОР

404 АНСЕЛА, РИКАРДО ЈР ЕВАНГЕЛИСТА

405 АНТАЛАН, ДЕЈВ КАБРЕРА

406 АНТЕНЕО, ЛЕА ЈАНЕ ДЕ ВЕРА

407 ANTIG, GHANNEL BANGUIS

408 АНТИПОЛО, ЧАИРА ФРАНЧЕСКА КАНДЕЛАРИЈА

409 АНТИПУЕСТО, ЖОВЕЛИН СОБРЕМОНТЕ

410 АНТОЛИН, ФЕРЛИН АШЛЕТ СОРЕДА

411 АНТОЛИН, МАРКО ПОЛО ОСАЈАН

412 АНТОНИНО, ЈОСИЈА ДЕЈВИДСОН ПАТРИЦИО

413 АНТОНИО, ХРИСТОФЕР ИАН АНДРЕС

414 АНТОНИО, ЕДВИН РАНИЛЕ

415 АНТОНИО, ФАРАХ ФЕЈ БОКАЛ

416 ANTONIO, MARK JASON MARY

417 ANTONIO, MAUREEN KILLIP

418 АНТОНИО, РАНДЕЛЈЕБ МАГЛАЛАНГ

419 АНУАР, НОРХАНА ПАНГАГА

420 АНУЛАО, ЧЕЈЕН МЕНДОЗА

421 АНЗАНО, ЛАВ АПРИЛ ГРУСПЕ

422 АПА-АП, Алјон Хонор Лонгакит

423 АПАЛА, МАРИЕЛ ДАЈАГ

424 АПАРИЦИО, ЏОН МОРТЕЛ

425 АПЕЛАНИ, ДЕРИК МАРКО НАТИВИДАД

426 APILADO, MARY CHRIZALENE CAOILE

427 APILS, БРЕНДОН ЛИ КОЈАПИ

428 АПНО, ЏЕНЕЛИН БЕРГАДО

429 АПОЛИНАРИО, ЕДИ ДЕ ПЕДРО

430 АПРЕЦИО, ЕДЛИН АДРИАНО

431 APUAD, GIO GEORGE LEAÑO

432 АПУЛИ, РАДОСТ АБЕГАИЛ ДЕЛ АГУА

433 АПУРАДА, ЏОНИЕЛ МОНТОН

434 АПУРИЛО, ЛОИЗ ПОЛ БАЛТАЗАР

435 АПУЈАН, СТЕФЕН БРАЈАН МОНТЕРОЈО

436 AQUILIÑO, KEEN GILJON HAGONIA

437 АКВИНИ, МАРК ЕНТОНИ ДАЛДЕ

438 АКВИНО, ААРОН ГУТИЕРЕЗ

439 АКВИНО, АЛЕКСАНДРА МАРИ ДЕОЛА

440 AQUINO, ALLYSSA CLAIRE MERCIALES

441 АКВИНО, АНГЕЛИКА ЛОРИЈА

442 АКВИНО, АНА МАРИ ПАБИЛАН

443 AQUINO, ARBE RYLE QUINQUE

444 АКВИНО, АРВИН ЖОЗЕФ РОМЕРО

445 АКВИНО, КИРИЛ МАМАРАДЛО

446 АКВИНО, ЏЕРАЛД ТИГЛАО

447 АКВИНО, КЕН ЛОЈД ЕНДРИНАЛ

448 AQUINO, KHRIZZA DIANE MUÑOZ

449 AQUINO, KRISSAMAE QUINAPONDAN

450 АКВИНО, РОНИС ИРИЕЛ ТАНАКИН

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 11 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

451 AQUINO, SAMMY JR LAVARIAS

452 ARACO, ALDEN KIM EJAN

453 АРАДА, ИВОН ЕСТЕЛ АНТИПОРДА

454 АРАДИЛОС, СТЕФЕН

455 АРАГО, МАК ЏОНЕЛЕ КВИМЕНИАНО

456 АРАГОН, ДЕБИ ЏУД ЏУМАЈАО

457 АРАГОН, РОУ КРИСТИН КАБУТОТАН

458 ARAGON, TECSON LEE

459 АРАГОНЕС, ХЕНРИ МАНЕЈА

460 ARANAS, JILOURIL RASONABE

461 АРАНКАНА, РИЧАРД ГАЛОРИО

462 АРАНСИЛО, ЏОН БРАЈЕН Кејт

463 АРАНДИЈА, АЛДУС МИХАИЛ ДАВИД

464 АРАНДИЈА, КРИСТИЈАН ЏЕЈ РАМОС

465 АРАНЕТА, ЏОН БЕНЕДИКТ ЛАЛИЌ

466 АРАНЕТА, ЛАРА ГРАЦИЕЛА ЕБОЛ

467 АРАРАКАП, ЈАСПЕР БУЕЛА

468 АРАТО, ЈОЛА КХМЕР ДИГНОС

469 АРАУЛО, ЈОАНА МАРИ ГИНХАВА

470 ARAW-ARAW, ANTON NIÑO RABOR

471 АРАЈАН, САМСОН АЧИВИДА

472 АРБИЛОН, МЕРИ МАРГАРЕТ ЛАТОНИО

473 АРКАЛЕС, РАМИ ДЕЈВ ЕСТРЕЛЕС

474 АРКАНГЕЛ, АНГЕЛУ СУМИБКАЈ

475 ARCAYOS, DIEN NEL ESCARILLA

476 ARCE, XYNA MAPINOGOS

477 АРЦЕНАЛ, ЏОН КАРЛО ЕСТАНИСЛАО

478 ARCILLA, REYNALENE РАДОСТ БАКЕЛ

479 АРЦИСО, ЛОРИН ЛАРИНЕС

480 АРДЕО, КРИСТИНЕ БЕРНАЛЕС

481 АРДИЕНТЕ, КРИСТИНЕ МАЈ ДОРОНИЛА

482 АРДИЕНТЕС, ДЕКСТЕР ПАТРИЦИО

483 АРЕЛАНО, АЛАН БАТАН

484 АРЕЛАНО, ДОНАЛД АНЏЕЛО ТЕНТАТИВА

485 АРЕЛАНО, ЕМАНУЕЛА ОВОГ-ОВОГ

486 ARELLANO, JEWELL ADAM MAQUERA

487 АРЕЛАНО, КРИСТИЈАН ДАИЛЕ ДЕ ЛЕОН

488 АРЕНА, ЏИЛ-БЕА АН АМБРОЦИО

489 ARENAS, MARGAUX TERI NOBLEFRANCA

490 АРЕС, ХАРВИ III ЕСТЕБАН

491 АРЕТА, ЏОН НОЕ МАГБУ

492 АРЕВАЛО, ИАН ПАОЛО ЦИТА

493 АРГОНЗА, МАРК ЕНТОНИ МАЛИВАТ

494 АРГУЕЛ, АНГЕЛ ЏОШУА ЕРЕРА

495 АРГУЕЛ, МЕТЈ ХАЈНДРИК МИЈАРЕС

496 АРГИЛИ, ШЕРИЛ САНТИЛАНА

497 ARIBBAY, RENELZEUS LUGO

498 ARIENDA, KIMBERLY SOTELO

499 ARIENZA, MELANIE MAYLABELYN BALO

500 АРИЕТА, АПРИЛ ДАЗА

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 12 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

501 АРИОЛА, КАРЛ ЕНТОНИ МАНИНГО

502 АРИЗО, СИНДИ ВИЛАГРАЦИЈА

503 АРЛАН, ЕРВИН НАВАЛО

504 АРНАДО, МАРК ЕАРОН ТАПДАСАН

505 АРНИГО, ЕДМАРК ПОНСЕ

506 ARNIÑO, ARIANNE DENICE BALANQUIT

507 AROBO, RESTIGEN SESDUERO

508 AROKALIM, AL-QAIERR BRYLE ASARAL

509 АРОКАЛИМ, ДЕНИСОН АЛИАН

510 AROMIN, RALPH STEPHEN MEANA

511 АРОРОНГ, АЛЕН КРИСТОБАЛ

512 АРКЕРО, ДЕРИЛ ЛАГАСКА

513 АРАНГЕЗ, АЛАДИН III БУЛАН

514 ARRIBAL, ABEGAIL FABULAR

515 АРОХО, ИСЕМАН Џејмс БАСМАЈОР

516 АРОЈО, КАРЛО ДЕЛГАДО

517 АРОЈО, ДИЗНИ ЏОН РАМОС

518 АРОЈО, ЏОН ЕЛВЕР МАЛАРИ

519 АРОЈО, КРИШЕЛ ВИЛАМИН

520 ARSOLA, RICHEN TECSON

521 ARSOLON, YSA КРАЛИЦА VENETTE HUERTO

522 ARUMPAC, MOHAMMAD SALIC RAMOS

523 ARZADON, JEROME VENTILACION

524 АСААЛИ, АДЕН ДОЛЕНТЕ

525 АСАГРА, ЖОЗЕ МИГЕЛ АВИДЕС

526 АСАН, РЕЈЛЕН РУТ ХЕЧАНОВА

527 АСКАРЕЗ, ХАРОЛД КИМ БЕРМУДЕЗ

528 АСКО, ДАНИЛИН РАМИРЕЗ

529 АСКУРА, КРИСТИЈАН ЖОЗЕФ ГЕРЕРО

530 ASENTISTA, MICO COLIEN ABELLO

531 ASIS, JAHNINE IVAN KAYE GERSALIA

532 ASPE, ЏОИ АЛКАНО

533 АСТИЛО, ЏЕНИ МАРИ ТОРЕГОЗА

534 АСТО, НОРИ РОЗ МАРТИНЕЗ

535 АСТОРГА, АЛДРИХ КРИСТИЈАН БИКОЛ

536 АСТРОНОМИЈА, ВАН ЖОЗЕФ ЈУЧИНГТАТ

537 АСТУДИЛО, ЕЛЕОНОР ДИЖЛ КАЗИНИЛО

538 АСУНЦИОН, БРЕЗИРА КАСТИЛО

539 ASUNCION, CHIEENNE MANALO

540 ASUNCION, FAYE DE LEON

541 ASUNCION, HERWIN GALANGA

542 ASUNCION, JAYREN РЕАЛ

543 ASUNCION, KAREN MAE MAIGTING

544 ASUNCION, MAIVE SAPUAY

545 АСУНЦИОН, РАЛФ МАСАГКА

546 АСУНСИОН, РОБЕРТ ЏЕЈ КВАМБАО

547 АТАЈ, ИАН ВИНСЕНТ КАСТИЛО

548 АТАЈ, МАРК РОНЛИ ВЕРЗАНО

549 АТЕНЦИО, ЏОН ЕЛВИ ЈАЗМИН

550 ATENCIO, SANDREX ACEBUCHE

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 13 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

551 ATIENZA, АНТОНИО МАРТИН ДЕЛ ФИЕРО

552 ATIENZA, CORINNE JUNE MAGNAYE

553 ATIENZA, ЕРЛ ЖАРЕУ КАТАПАНГ

554 ATIENZA, JC MAE CAÑA

555 ATIENZA, JESSIE BARRERA

556 ATIENZA, RACHELLE GRACE TORRES

557 ATIGA, EDRIANNE JAY VALDEZ

558 АТИНТО, КЕНЕТ ТОЛЕНТИНО

559 ATRAZO, ERLYNE JOYCE CARAON

560 ATUGAN, JESS LONGYAPON

561 AUAYANG, AYA VANESSA RAMIREZ

562 АУРЕ, АНА МАРИ ПОКОТ

563 AURELIA, HERBERT JR MAURILLO

564 AUREUS, ELYZA JOY

565 АВСТРИЈА, АНДИСОН ГАРСИЈА

566 АВСТРИЈА, ЦЕЗАР МАРТИНЕЗ

567 АВСТРИЈА, ЈЕРИК ЏЕФЕРСОН БАЛДОНАДО

568 АВСТРИЈА, Џером Фонтанила

569 АВСТРИЈА, JESSA MAE ENCISO

570 АВСТРИЈА, РАЈЕН ЏЕЈ СОНЗА

571 AUXTERO, JULES CHRISTIAN LINGATONG

572 AVANCEÑA, КРИСТИЈАН РЕЈ ЕСТОЈ

573 АВЕНДАН, ЏЕНЕЛИ ДЕЈВИД

574 AVENDAÑO, ARIES VINNCENT DOLIENTE

575 AVENIDO, КЕВИН НЕРИ

576 АВЕРИЛА, ДИОН ДЕЛАНО ЦЕПЕ

577 АВИЛА, Џон Карл Косталес

578 AVIÑANTE, LEVI SALMITE

579 AVORQUE, ФЛОРИЈАН ЏЕЈ БАЛАГА

580 АВАЛ, КЕНЕТ ЛИТО БЕСТРЕ

581 AWAO, ALLEAH POCYAO

582 AWING, HIZON DANGIWAN

583 AWISEN, JONJIE COSENTE

584 AY-EN, ПЕТЕР ЏОН МАСЛИАН

585 АЈА, АРВИН ЏОЕЛ ДАТИНГГИНОО

586 АЈАДА, МОХАМАД АКМАД

587 АЈАЛА, ЏЕС ТОРОБА

588 АЈЕНТО, АНГЕЛ ЛИСА СЕРНА

589 Ејлс, ЕРЛ ЏОН НИК ГАБОН

590 AYONG, REYNALDO JR FAJARDO

591 АЈУБ, МОХАМАД ФАИСАЛ АЛ-ШИЕК

592 АЗУЦЕНА, АЛМА АЛАВА

593 АЗУР, ЏОН ФЕРНАН БЕЛЕН

594 АЗУСАНО, РЕНЗО АЛФАРО

595 AÑABIEZA, ДЕРИЛ ПОЛ МЕЛОРИЈА

596 AÑANO, PAUL OWEN SORIANO

597 AÑASCO, ШЕНИЛ ВАЛМОРИЈА

598 AÑORA, KIM MARTIN BELARMINO

599 BA-AWA, JUNIPHER KIAKI

600 БАБАЛКОН, НХЕЛ АЛБРЕХТ ГАБОН

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 14 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

601 BABEHIS, MONICA AIRA IÑECO

602 БАБИЛА, ЦИНДЕЛ РОВЕРТ ИСИДЕРИО

603 BABOR, SAMUEL JR BANAGUA

604 БАКАЛА, НАПОЛЕОН ЈР БАРИНГ

605 BACALSO, ALYSSA RAE ALMARIO

606 BACAOCO, KYSSIA CABAÑA

607 БАКАЈО, МАРК ГЛЕН БРИГОЛИ

608 BACCAY, РЕГИ ЖОЗЕ

609 БАЧО, ВЕРГИНИЈА КРИСАНТА ФАМИ

610 BACIERTO, RENELYN JOY LAWAAN

611 БАЦИС, РОСЛИН АН КРИС ФУГОСО

612 БАКОЛКОЛ, РОДРИГО ЈР ЈАПЗОН

613 BACOLOD, AUGIEBELLE CARORO

614 BACOMO, GARIELLE ANGELA ADOR

615 БЕКОНГАН, ЛОРЕНС ФРАНСИС ГАБОН

616 БАКУД, КРИСТИЈАН ГЛЕН МАНАБАТ

617 BACUD, KOLEEN LAPPAY

618 BACUEL, ANGIELINE КАСТРО

619 BACUETES, ГЛЕН МАРК ТИЗОН

620 БАКУГАН, АЛАН ФРОИЛАН АЛБЕРТО

621 BACULNA, Кејт ЛУИЗ ДЕСКУТИДО

622 BACUNOT, RANDY-BOY LAWIGAN

623 БАКУС, АРИС БЕНСОН МАГОС

624 BADAJOS, LEMUEL JASPER SIBBALUCA

625 БАДИЈАНГ, ЈАСОН ЛАПИНИГ

626 BADIOLA, KRIEZLER PEÑAS

627 BADONG, MA LIEZEL BAESA

628 БАДУА, НЕЛСОН НАЗАМ

629 БАДУРИЈА, МОНИКА НАЗАРО

630 БАЕЛО, ТЕОДОРА ЏОЈ ЈАМБАО

631 БАГ-АО, ЏЕСИ РЕЈ ВАЛЕНЗОНА

632 BAGA, MA CELAINE TULABING

633 БАГА, РОЗЕ ЕВИТА МАЕ КАНУ

634 БАГАДИОНГ, КЕНЕТ ТАБЛЕЈТ

635 BAGAFORO, Џон Колинс CASAL

636 БАГАФОРО, ВИКТОР БЕБОТ ФЛОРЕНСИО АЛЕХАНДРО

637 БАГАНГАН, ПРЕСИЛА САЛИПИО

638 БАГАРИНАО, МАРК ЛЕСТЕР РИЗАЛДО

639 БАГКАТИН, ЏЕЈБИРД ДИОСМАНОС

640 БАГИОХАНОН, ЕЛМАИН БИТАНГ

641 BAGON, CZARINA ROSE COSTUNA

642 BAGRO, JAMAELA YZETTE ДАГУС

643 BAGTA, JAY NGA-EW

644 BAGTAS, JAMES PAUL ROQUE

645 БАГУИ, ЖАНИН БАРТЕ

646 BAGUIN, LEO JAMES COBERO

647 БАГУИНБИН, ЏОН ДЕЈВ АНДАЛЕС

648 БАГИО, КЕНЕТ СЕРЏИО

649 BAGUNDANG, HONEY JIE SANTOS

650 BAHIA, GEROME QUIÑONES

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 15 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

651 BAID, MA BEVERLY MACALOS

652 BAINGAN, GENIE MAY CLERA

653 БАЈА, КАРЛО ПАНУЛДЕ

654 БАЈАДА, ЏОН РОДОЛФ БАЈАНДЕ

655 БАЖЕНТИНГ, ЛЕОНИЛ НЕРИ

656 БАЛАБАГ, РОЧЕСТЕР БУМАНГХАТ

657 BALACANO, KARIZA MAE MADRIAGA

658 БАЛАГ-ЕЈ, ЏЕЈ ЕЛВАС

659 BALAGBIS, IHZA MAE LEGRIA

660 БАЛАГТАС, ЛЕОНИЛАЗЕЛ МОФАН

661 БАЛАГТАС, ЛИАН МАЈЕ КОРВЕРА

662 БАЛАХИМ, НУРЈАМИЕР АЛИУДИН

663 БАЛАЈАДИЈА, ЈАНИНА АНДРЕА ТУНГОЛ

664 BALAN, NELSON JR DISCAR

665 BALANAG, JUSTINE MAE TUVERA

666 BALANAY, ЏОН ЛОЈД ТЕЈЕРО

667 БАЛАНГКАД, ЏУСТИН ПОЛ ИНИБА

668 БАЛАНТЕ, РОНАЛД ЈР БАНТАЈАН

669 BALANZA, ДЕЈВИД ПАТУНГ

670 BALANZA, SARENA ANGELIC GRANADOZIN

671 БАЛАСБАС, ЕЛАИЗА РЕКА ЛОПЕЗ

672 БАЛАСОЛА, ГЛАЈДЕЛ АН ВЕРАНО

673 BALASTIGUE, RUTH JEMIMA CONTADO

674 БАЛАТБАТ, МИКАЛ ЗАБЛАН

675 BALATERO, CARMELLE ROSE ESCANO

676 БАЛАТИКО, КРИСТИЈАН ДЕЈВ БАСБАСАН

677 БАЛАУАГ, ГИЛЕР БРУНО

678 БАЛАЈАН, КАРЛОС ЏОН ДОМИНГО

679 БАЛАЈАН, ЏОБИ РОЗ СТА РИТА

680 БАЛАЈО, ЖОЕМАР МАЈАНДЕЛ

681 БАЛБАС, АНГЕЛИКА ЈАРА

682 BALBIDO, GEONESIES CRIS NOQUERA

683 БАЛБОН, НИКОЛ ГУМАГА

684 БАЛБУЕНА, ГЛЕН МАРК ДАЛА

685 БАЛЦИТА, ШЕРВИН АГКАОИЛИ

686 BALCOS, MARLA FELICITY MALVAS

687 БАЛДАДО, ЏОН ПОЛ ВИНЛУАН

688 БАЛДЕО, БЛЕСИ ГРЕЈС ФЕНИС

689 БАЛДЕО, ЏОН ЛИОД КОКИЈА

690 БАЛДЕРА, ХАНС КРИСТИЈАН ПАКЛЕБ

691 БАЛДИКАНТОС, ЏОАНА ОБРИ КВИНТАНА

692 БАЛДИВИНО, ДАРЛЕН МИА ЕСКАНЕР

693 БАЛДИВИНО, МА СУСАНА ДЕ ГУЗМАН

694 БАЛДОМАР, КРИСТИЈАН ЏЕЈ СЛУЧАИ

695 БАЛДОНАДО, ФРАНСИС САНТОС

696 БАЛДОЗА, БЕВЕРЛИ АДУВИЗО

697 BALDRIAS, JERILYN

698 БАЛЕРОС, СЕРКИН ТОНИ АБАРСОСА

699 БАЛГОС, АРВИН ЈАРАНИЛА

700 БАЛИБАГ, АРВИН АЛВАРЕЗ

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 16 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

701 BALIGASA, IRIS MAE ANDRES

702 БАЛИЛИ, ФИБ КОСМИАНО

703 БАЛИЛИХАН, ЏУДИ ЕН ЛОНГАРЕС

704 БАЛИНГИТ, АЛДРИН ЏОН САМАДАН

705 БАЛИНО, СТИВЕН ЏЕЈ ДОРОНИО

706 БАЛИНТАД, МАРК ЛОРЕН ГАНАБАН

707 БАЛИСАЧАН, ЈАН МИКО ТАБАГ

708 БАЛИСОРО, МИКА ДЕНИЗ

709 БАЛИТА, ЈАН АЛАНИС

710 БАЛИТАНГ, АЛЕКСИС МАЕ КАБИГАТ

711 БАЛИТАН, ЕДВАРД СИМБУЛАН

712 БАЛА, ХУМАР-ФАЈЕЏ САМПАНГ

713 БАЛЕНИ, АДРИАНА ЕСМАН

714 БАЛЕРИ, РОВЕНА КВИРОЕЛ

715 BALLESTA, CEFRIC RAÑADA

716 BALLESTEROS, DAISY TUAZON

717 БАЛЕСТЕРОС, РАФАЕЛ ГУАБ

718 BALLESTEROS, RENZ ORDUÑA

719 БАЛЕСТЕРОС, ШАИРА ТУЛАГАН

720 БАЛЕТА, РИКИ ЏЕЈМС АНДЕС

721 БАЛМЕС, ЏЕФРИ РЕБАНАЛ

722 БАЛМЕС, ЏОН ПОЛ ПОЛИЦИОЗ

723 БАЛМОРЕС, НИКО АНЏЕЛО ВЕЛАСКО

724 БАЛНЕГ, АРЧИ ПАСТОР

725 БАЛОНА, КРИСТИЈАН АБЕЛ ПАЛОМА

726 БАЛОРАН, ХАРИЗЕЛ ПАЛАТАО

727 БАЛТ, АСМАРА САХАРА МАМАИНТЕ

728 БАЛТАЗАР, АЛОНДРА КЛАЈН ПАНГАНИБАН

729 Балтазар, Аниза Николе Сеага

730 БАЛТАЗАР, МА SHAIRA RUTH UCOL

731 БАЛУАРТЕ, КРИСТИЈАН ЕСТОРЕС

732 БАЛУАРТЕ, МАЈКЛ АНЏЕЛО МАЧАДО

733 БАЛУБАЛ, ЏЕФЕРД ТАМАНГ

734 BALUCA, MC REY DESPI

735 BALUYAN, GENEVIEVE PASCUA

736 BALUYOT, AL DIN DEE

737 BALUYOT, МАРК КРИСТИЈАН ПОРАС

738 BALUYUT, РАФАЕЛ ГАБРИЕЛ ИЛЕДАН

739 BALVERDE, AUBREY DAYNE DE LUNA

740 БАМБА, ВИНСЕНТ ДЕ АСИС

741 BAMBICO, JOEVHIN PATRICE ACOSTA

742 BANAC, RICA COLLEN RARA

743 БАНАДЕРА, ЏОН ФРАНСИС РИБЕРТА

744 BANAO, MERYLL ANDI JOY CUDIAMAT

745 BANAWON, Џералд Селона

746 БАНДАЈАНОН, ГАБРИЕЛ РАМОС

747 BANDERA, ELHAMNUR LAMPING

748 BANDIBAS, MARIAN AYA-AY

749 БЕНДИ, ЏЕНИФЕР ЖАН СОЛИНАП

750 БАНДИОЛА, ШЕРВИН БРАЈЕН СЕНТИНО

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 17 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

751 БАНДОНГ, АНЏЕЛИКА КЛЕР ПЛАСИДО

752 БАНДОЈ, ГЕМАРИ РИШЕЛ ЛУМАНТАО

753 БАНДОЈ, ЏО МАРК ДЕНСИНГ

754 БАНГАБАНГ, МИКАЕЛА АИРА ФАБЕЛО

755 БАНГАОИЛ, ФАТИМА ХУАН

756 БАНГАЈАН, ЕШЛИ ГОНЗАЛЕС

757 БАНГА, ЕРЈОН МАГАЈОН

758 БАНГЕЛ, ЈО ДАНИЕЛ АЛАПИТАН

759 BANGUIS, FABELLE ARMERO

760 БАНХЕХ, СТИВЕН ЧАН

761 BANIQUED, БРАЈАН МЕРКОЛИТА

762 BANIQUED, RUBY ANN CRUZ

763 БАНЛАОИ, КОРЛЕТО ДЕЛА КРУЗ

764 BANQUERIGO, ROLAND GEROMO

765 БАНСАГАЛЕ, БРАЈАН ЏЕЈ АНДРЕС

766 БАНСАГАН, МАРВИЌ ЏОН ОЛИВА

767 БАНСИ, АРГЕЛИН ПАЧЕКО

768 BANTIGUE, MARK JUNEL FAJILAN

769 БАНТИЛАН, Арон Џејмс ТАНДОГОН

770 БАНТУГАН, МАРК ЕВАН МЕЛОРИЈА

771 БАНУЕЛОС, ПРИНЦЕЗАТА НИКА БЕРНАРДИНО

772 БАНЗОН, АДРИЕЛ НАВАРО

773 БАНЗУЕЛА, МАРИВИЌ БАЈОНА

774 БАНЗУЕЛА, ВИНСЕНТ РАЈЕН ЕСПЛАНА

775 БАО-ИДАНГ, КАЛБИН ДОМИНО

776 БАПТИСТА, ДУНАМИС АНЕ ДАЛЕЈА

777 БАПТИСТА, ЛУИ ЕНДРЈ ЖАСИНТО

778 BAQUILLAS, КРИСТИЈАН ЖОЗЕФ МЕНДОЗА

779 BAQUIRAN, KRISTINE MAE SY

780 Baquiran, Randy Iturralde

781 БАРАБОНА, АПРИЛ РАДОСТ ГАБРИДО

782 БАРАЕРО, ШЕРНАН ФЛОР

783 БАРАНДА, КРИСТИЈАН ЏЕЈК РАЛА

784 БАРАНДИНО, РАДОСТ ЕСПИНА

785 BARANGCO, Џон МАРК GASOC

786 БАРАОИЛ, МАРИ ЖОУ МОЛИНА

787 БАРАСИ, ДАНИЦА ЏОЈ ЈОВЕ

788 БАРАЈУГА, НОВИЕ ЈОЈ СЕБАСТИАН

789 БАРБАЦЕНА, ИЛИЈА КАРТАЛАВА

790 БАРБАРОНА, АЛАИН МАР БАНТАЈАН

791 БАРБАРОНА, ЏИ АНА ФЕРНАНДЕЗ

792 БАРБО, ЏОН ПАТРИК МОЛО

793 BARBOSA, DEOWEE SALVACION

794 БАРБОСА, ХАРЕМ КАРЛ ВИЕРНЕС

795 БАРБОСА, ЏЕСИ

796 БАРСБАЛ, ЕЛЕЈН ЏОЈС ФЛОРЕС

797 БАРСЕБАЛ, ЏЕНИЛИН СЕРОТЕ

798 БАРСЕЛАНО, ФЕЛИКС ЏОН ХИДАЛГО

799 БАРСЕЛО, ЏЕЈСОН ВИДАЛ

800 БАРСЕЛО, ЛУИЗ ЖУЛИЕН ДЕ ГУЗМАН

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 18 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

801 БАРСЕЛОНА, АЛВИН ЈАН КОРАЧЕА

802 БАРСЕЛОНА, АНЏЕЛА ПОНСЕ

803 БАРСЕНА, LHIAM LEI VENUS

804 БАРЦЕНАС, МАЈДЕН ФАЈЕ МАРЗО

805 BARDENAS, VINCE INOC

806 БАРЕЛАНО, АЛЕН РЕЈ ДОМИНГО

807 БАРГАТ, АРИЕЛ ГОНЗАЛОС

808 БАРИЛА, ЏИМ БОКЕ

809 БАРИНГ, ДАНИЕЛ ВАЛКУРЗА

810 БАРИКВИТ, ЏУЛИА КВИЈАНО

811 БАРЛОНГО, РИЗА БАТО

812 БАРНИГО, КРИСПИН ЕНРИКЕЗ

813 БАРО, REYMART SERENCIO

814 БАРОНГ, РЕНАТО ЗАБАЛА

815 БАРА, ЏОН КЕНДИК ЈУ

816 BARRE, PATRICIA GRACE ILAGAN

817 БАРЕДО, ПРИНЦЕЗАТА СИДНЕЈ САЛВАДОР

818 БАРИНЕВО, ГАБРИЕЛО СОЛОМОН

819 BARROGA, JHOANNE MENDOZA

820 БАРОГА, ЏОН ДИТЕР АГАСИД

821 БАРСАБАЛ, КАРДИНАЛ ЕЛМАРИ

822 БАРСАТАН, МАРК ДОН РАМОС

823 BARTE, DANELLE MARIE MACARAIG

824 БАРТОЛАБА, БРИТНИ МЕЈ МАНКАО

825 БАРТОЛАТА, ШИЛА МАЕ БАУТИСТА

826 БАРТОЛЕЈ, ВИЛФРЕД АЦЕ ОРТИЗ

827 БАРТОЛИНИ, РОЗБЕЛ АБАЛОРА

828 БАРТОЛОМ, ПОЛ СИМОН СИЈАДОР

829 BARTOLOME, ZYRA MAE BUTAC

830 БАРУА, ЏОНАИР МАРАМАГ

831 БАРЗА, ИАН МЕРКАДО

832 BASA, MARICHELLE CATINDIG

833 БАСА, НАТАЛИ МЕЈ ЛАНЕС

834 БАСАБИЦА, МЕЈЛИН МОЛИНА

835 BASAYSAY, МАРК ГЕНЕЗИС ОРТЕГА

836 БАСБАС, ЈАЕ ЕМАНУЕЛ ВИЛАРДА

837 БАСКАО, ЈЕРИК САПИТУЛА

838 БАСКО, МИШЕЛ АНЕ АГЕРО

839 БАСКО, СКАПОЦИОТ ЧАРЕН САМСОН

840 БАСКОГИН, МАРК ЕНТОНИ БАРОГА

841 БАСКОН, НАПОЛЕОН II БАКВИАЛ

842 БАЗИЛИО, ЈАСМИН

843 БАЗИЛИО, ЏОНАТАН СЕГУНДО

844 БАЗИЛИО, КАРЛ АНЏЕЛО МАНИАГО

845 БАЗИЛИО, ШИЕЛО АП-АП

846 BASING-AT, FRENEY LEE PIC-IT

847 БАСИРИ, МОХАМАД ИМРАН ЈАХАРИ

848 ОСНОВА, ЏУМАРИ ЈХАН МАРТИНИТО

849 БАСИТ, ТРИЦИЈА МАРИ ХАРИНА

850 БАСИГ, ЈУСЕФ ЈАМЕСУЛА

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 19 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

851 БАСТИДА, АРВИН КАРПЕСАНО

852 БАСТО, РОМЕЛИН ОДИ

853 БАТАК, ЖАНА ЖУС БУНАНИГ

854 БАТАКАН, АРА КРИСТИНЕ КАСИЛИ

855 БАТАЛАО, ИРИНА ГРЕЈС ЕКИД

856 БАТАЛА, АЛЕК РАСЕЛ КРИСОСТОМО

857 BATALLA, MARY CHAILYN DE Grano

858 БАТАР, МА АНДРЕА МОНГ

859 БАТАРА, ХАУРИЗ КРИСТИЈАН МАУРИСИО

860 БАТАРА, РЕЈЧЕЛ ДИ АБУНГАН

861 БАТАВАНГ, РАФАЕЛ САБАВЕЈ

862 БАТЕНГА, АРТУРО ЈР БЕЛМОНТЕ

863 БАТАН, ГЕНРИ ПРЕЦИЛА

864 БАТАН, КАРЛ АНДРЕЈ КОМИА

865 БАТОНГ, РОКИ ВАСИЈАН

866 BATONGBAKAL, MELDRIN JAY GALGUERRA

867 БАТАД, АМАДА ГРЕЈС ИБАРА

868 BATTAD, ARVEE RENZ CABATU

869 BATTUNG, КРИЗАНТО МАРКЕЗ

870 БАТИ, СТИВЕН ЈАНСЕН ЛАЈОГАН

871 БАУТИСТА, АМАНДА ДЕЛА КРУЗ

872 БАУТИСТА, ЧАРЛС АЛЕН ХЕРМОЗО

873 BAUTISTA, JADE QUINOÑES

874 BAUTISTA, JAIRUS CASIO

875 БАУТИСТА, ЏЕРЕМИЈА ЏЕЈМС СТОР КАРГАНИЛА

876 BAUTISTA, JIREH SHADRACH DELOS REYES

877 БАУТИСТА, ЏОН РЕГИН ЛАВАРИАС

878 БАУТИСТА, КАТЛИН МАДРИД

879 BAUTISTA, KURT DHYRELL NAVARRO

880 BAUTISTA, LHEANNA MARIE ISIP

881 БАУТИСТА, МАРК ЛЕОНЕЛ ДОКТОР

882 БАУТИСТА, ШИЛА КАБАУАТАН

883 BAUTISTA, WESLIE MADUCDOC

884 BAUTISTA, WINCEL ISMAEL

885 БАЈАЛАС, ОГРИН КРИСТОФЕР ПЕЕ

886 БАЈАН, АРАФАТ ГАРИДО

887 БАЈАТАН, РИАНА ЏОЈС БУГАЈОНГ

888 БАЈАТО, КРИСТИНА ЏОЈ СЕВЕРА

889 BAYAUA, LEXAR LEOSALA

890 БАЈЛОН, КАРЛ АНТОН РОНКАЛ

891 BAYO, RAYMART PIMENTEL

892 БАЈОНА, КЕНИ ЏОНСОН МАБАЈАН

893 БАЈОС, ЛОЈД ВЕРАНО

894 БАЈОТАС, ДОМИНИК НИЕТО КАИНТО

895 BAYUDAN, DENZEL QUERIJERO

896 БАЈУДАН, РЕЈЛИН СОРИАНО

897 БААГА, ЏОН МАРК АГАПИНАН

898 BAÑARES, DANICA JOYCE

899 BAÑARES, ELLE LYZZA GORE

900 BAÑAS, DENTON JHON CASILAO

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 20 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

901 BAÑES, ЧАРЛИ БАРУЕЛО

902 BAÑEZ, JHUN CARL SUERTE

903 Беа, Маријан Изабел Барамеда

904 BEATO, MARVIN SOLTES

905 BECHER, FELIX MUÑOZ

906 BECIOS, MARIEL CORDER

907 BEDAÑA, БУЧ ИНОВЕЈАС

908 БЕДИС, ЏОН РОБЕРТ Хејл

909 БЕДРО, Џејмс Мајкл Веларде

910 БЕЖЕРАНО, ХАЈДИ ЛИН АБРАНТЕС

911 BEJOC, BRYAN ANUNCIADO

912 БЕЈОСАНО, ФРАНС ЖЕРАЛД МЕКУА

913 БЕЛАНДРЕС, МАЈЕН РУТ КАПИНПИН

914 БЕЛАРМИНО, Џошуа АСПЕ

915 BELARMINO, RIZZA CASTILLANES

916 BELAURO, IANTHE MARIE KRIZIA BONCAG

917 БЕЛДАД, ЖОЗЕ ЛУИС КАПИСТРАНО

918 БЕЛДЕРОЛ, ЏОН МАЈКЛ КУИЗОН

919 BELEN, ANGELA ABIGAIL CITRA

920 БЕЛЕН, КЕН ОЛИВЕР ОРСУА

921 BELLEN, MA ВАБИЛИЗ ДАМАСО

922 BELLEZA, CHRISTINE OLIVE LECHOCO

923 BELMONTE, BENZ BEN-RU SAKAY

924 БЕЛМОНТЕ, ПАТРИК МАРКЕЗ

925 BELTRAN, ARC MAYENARD BACALANGCO

926 BELTRAN, JERALYN CABUNGAN

927 BELTRAN, Џош WALLEN DEL PILAR

928 BELTRAN, MARK JOSEPH SUSI

929 BELTRAN, RANIELLE ALFRED AGLUGUB

930 BELTRAN, SIGRID ФРАНЦИЈА РАМИРЕЗ

931 BELVIS, ANGELIE TUYOR

932 БЕН-УСМАН, АМИН МАСАНГИЛА

933 БЕНАВЕНТЕ, РОАНА ЏЕНЕСИС БОРЛАЗА

934 БЕНДОЈ, ШЕРВИН КАЗИЈАНО

935 БЕНЕДИКТО, ЕНТОНИ ТРИСТАН ДИМАС

936 БЕНЕДИКТО, ЏОН РЕЈ АЛМОЈАЛАС

937 БЕНЕДИКТО, КАРЛ БЕНЏАМИН СИЈ

938 БЕНЕМЕРИТО, БОЖЕСКА БЛАГОДАТНА КАЛАЈОН

939 БЕНГ-АД, ИРСКА МОНИК БАЛАЈАДИЈА

940 БЕНГИЛ, РОНАЛД ЈР АПЛАОН

941 БЕНИДО, ЛЕОДЕЛ ПЕАРАНДА

942 БЕНИТЕЗ, ПЕТЕР ПОЛ

943 БЕНИТО, КАЈЛ ЈЕКО ЕРОЛИН

944 БЕНОСА, ЈАН БЕНЕДИКТ ДЕ КАСТРО

945 БЕНТИЛО, ХУЛИОС МАЗА

946 БЕНВИЌ, АЛЕКСАНДАР ФАЛЕС

947 БЕРАМЕ, МЕТУСЕЛА ГЕН РАМОС

948 BERENGUEL, FRENZE ADRIKKE AVENILLA

949 БЕРГАНИО, РОНЕ ЛЕМУЕЛ ДЕЛА КРУЗ

950 БЕРИНА, ЕУНИЦА РОНКИЛА

TheSummitExpress.com

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 21 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

951 БЕРИНГА, ЏОН ЈОЗЕФ СЛУЧАИ

952 БЕРМАС, МИШЕЛ МОНТАЛБО

953 BERMEJO, ALVIN JAYELLE ARIÑO

954 BERMUDEZ, LEA ANGELIKA MAE PABLO

955 БЕРНАБАТ, ЛЕА МАЕ АЗУЦЕНА

956 БЕРНАБЕ, МАЈКЛ ЕРИКО АЛВИЕНТО

957 БЕРНАЛ, САИРА МАРИ ЛАГРИМАС

958 БЕРНАЛДЕЗ, МИЛЕЈОН ДОНАИРЕ

959 БЕРНАЛЕС, ЖОЗЕФ ЈР РАМОС

960 БЕРНАРДИНО, БЕРНАР ЏЕФ ИДОНГ

961 БЕРНАРДИНО, ДАРИЛ АНЏЕЛО ГОНЗАЛВО

962 БЕРНАРДИНО, ЕАРВИН ЈАН ДИОЛА

963 БЕРНАРДИНО, РАФАЕЛ ЛУИЗ ФЕРЕР

964 БЕРНАРДО, АНЏЕЛ ЏО ОЛИВАР

965 БЕРНАРДО, ЏЕЈСОН ЕСПИНО

966 БЕРНАРДО, ЛАНС ЈУТЕР ТУАЗОН

967 БЕРНАРДО, ЛЕА РИШЕЛ МИКО

968 БЕРНАРДО, РЕНЦ ЧАРЛС МАНГУБАТ

969 БЕРНИЛА, ЈАМАЈКА MANLANGIT

970 БЕРО, ДИНО ПАТРОЦЕНИО

971 BERONGOY, MIRASOL OQUIAS

972 БЕРОНИЛА, ЛЕН ЛЕН ДОНАТО

973 BEROS, JERCEL APELADO

974 BERROYA, LORENZ CEDRIC SUNICO

975 БЕСАНА, ЖАДЕ ПОЛ ДАПИТАН

976 БЕСАС, ЛИСТЕР БРИКС ЛИВАГ

977 БЕСМОНТЕ, ХАНА ЛУ ВАЛДЕЗ

978 BETAÑA, NHELJANE KIETH RABASTO

979 BETOS, AUREEN RESHA URBINO

980 BIAG, MARIA LOUDEL PARAGAS

981 БИАНАН, МАРК ХЕЗРОН МАГНО

982 BIBAY, МИЛА РАДОСТ ФЕРНАНДЕЗ

983 BICO, CARL STEVEN LARONG

984 BICOY, НИЛ ВИНСЕНТ ГАНДИЈА

985 BIGWAS, CHISLEU JAIR PATANGAN

986 БИХАГ, МАЕ КРИСТИНЕ ААНА

987 БИЛАВАН, ГЕРАЛД НОЛОРА

988 БИЛА, ХИСАМ БОРНГО

989 BILOG, DENVER BAWAAN

990 BIMBO, CHERRY MAE EMPON

991 БИНАРАО, ЏЕФРИ ЈР ВИЛАНУЕВА

992 БИНАС-О, ДЕРИЛ АЛЕН НАТИВИДАД

993 БИНГКАНГ, ЈАНСЕН ДАЈАО

994 BINGCOY, KOJI IAN

995 BINWAG, MAY ANN DIMMAR

996 BIOCO, LOUIE JAY PEÑAFLOR

997 БИОРЕ, ЕЛЕОНОРФЕ РАМОС

998 БИРОТ, МА ЈКАТРИНА АВИЛА

999 BITANCOR, ZIPPORAH CECILEA JANIOLA

1000 БИТАСОЛО, АИВЕН СЕДЕРО

Листа на успешни испитаници во

ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Одржано на 1 И 2 ​​МАЈ 2022 Страна: 22 од 118

Објавено на 11 МАЈ 2022 година

Сек. Нема име

1001 BITAYSAR, КАРЛО КВИМПАН

1002 БИАС, ЏЕЈМОН ФРАНЦИСКО

1003 БЛАСТИК, ЖОЗЕФ ААРОН ДЕЛА ТОРЕ

1004 БЛАЗА, ЏОЕЛ МАДРИАГА

1005 Bo-O, Jane Marife Belencion

1006 БОБАДИЛА, ХЕМФРИ ВАН СОРОНГОН

1007 БОБИЛЕС, АНЏЕЛИКА ДЕЛОС САНТОС

1008 БОБИС, БЕН ЏОН ПОЗИС

1009 БОКАЛА, РОНАЛД КАБАНГАЛ

1010 БОГАДОР, ЈАН ЈАФЕТ СОБРЕДИЛА

1011 BOHOL, CRIS JOHN SONEJA

1012 БОЛАДО, БЕРИЛ ЖАН ПАРДО

1013 БОЛАТА, ГАБРИЕЛ АЛЕН ВАЛДЕПЕА

1014 BOLAÑOS, КРИСТИЈАН ЛОМАВОН

1015 BOLAÑOS, DELL SHERWIN SO

1016 BOLESTANA, ISSA MARJORIE SEROHIJOS

1017 BOLINTO, DHEBIE LYN EBASCO

1018 БОЛИВАР, ЕРИКА МАЕ КОЛОМА

1019 BOLO, Џејмс КАРАБАЛО

1020 БОМБАЈ, МАРК НИЛ КАБУХАТ

1021 БОНДАКО, КРАЛ РАФЕ ЕДОМБИНГО

1022 БОНДОК, ЕМЕР ЏОН ТАНЧИЈАТКО

1023 БОНДОК, ИАН РАФАЕЛ МАГАРО

1024 Бондок, aysејсон Бакасен

1025 BONDOC, KIER BRANDO DE GUZMAN

1026 BONGANAY, NIKKO BEJINO

Погледнете ги преостанатите имиња во датотеката достапна за преземање подолу.

Што е следно со наведените имиња на Резултатот од испитот на Одборот за градежништво за 2022 година

Следен чекор за нив е регистрацијата и полагањето заклетва. Од 8-ми до 10-ти јуни, од 13-ти до 17-ти јуни и од 20-ти до 21-ви јуни 2022 година ќе се врши пријавувањето за Професионална лична карта (ЛК) и потврда за регистрација. Сето ова ќе се направи онлајн.

За ова ќе мора да отидете на https: / / online.prc.gov.ph/ еднаш овде, само следете ги упатствата за првичната регистрација. Значи, од вас ќе се бараат следниве работи, ако вашето име е на списокот на НР Кина, НР Кина, НР Р.

  1. Формуларот за заклетва преземен од страницата
  2. Известување за прием (за идентификација)
  3. 2X фотографии со големина на пасош (обоена и бела позадина со ознака со вашето име)
  4. 2 комплети документарни марки
  5. 1 парче кафеав плик

Кандидатот мора лично да се регистрира и да се потпише во списокот на пријавениот професионалец.

Слика на испитот на одборот за градежништво во НР Кина 2022 година

Слично на тоа, проверката на оценките, т.е. минувачи, неминувачи и отстранување може да се врши онлајн. За ова, ќе мора да ја посетите услугата „Потврда на рејтингот“ на НР Кина и да ги внесете потребните информации за да го добиете вашиот идентитет.

Ве молиме имајте предвид дека оваа опција ќе биде достапна на интернет по објавувањето на списокот на минувачи од испитот за Резултат од 2022 година од Одборот за градежништво. 

Испитот ги опфаќа следните главни предмети: геодетско и транспортно инженерство, математика (35%), геотехничко инженерство и хидраулика (30%) и градежно и конструктивно инженерство (35%).

Резултати од испитот на CE одборот 2022 година, PDF приказот ќе ви овозможи да ги видите имињата на сите испитаници кои поминале низ тестот.

Ова се сите потребни информации за вас. Резултатот од испитот на одборот за градежништво за 2022 година на списокот на минувачи може да се направи лесно од овде. Само допрете го копчето овде и сте подготвени да одите.

Заклучок

Резултатите од испитот на одборот за градежништво во НР Кина за 2022 година се овде. Така, можете да го побарате користејќи ја листата на минувачи дадени овде или само со преземање на резултатот PDF. Резултатот од испитот на одборот CE во 2022 година излезе на 1 мајst 2022 година и содржи вкупно 5836 имиња.

Оставете коментар