Кодови за боксерски симулатори мај 2023 година - Добијте корисни предмети и ресурси

Дали сакате да знаете за најновите шифри за боксерски симулатор? Потоа го сметате овој пост корисен бидејќи ги содржи сите нови кодови за Boxing Simulator Roblox. Играчите можат да добијат бесплатни награди како скапоцени камења, монети, сила и други работи во играта со нивно откупување.

Boxing Simulator е Roblox искуство развиено од Tetra Games за оваа платформа. Таа е една од популарните боксерски игри на оваа платформа и вашата цел е да станете врвен борец. Можете да тренирате, а потоа да доминирате со вашите пријатели со тоа што ќе ги скршите.

Исто така, играчите можат да истражуваат различни острови, да се борат со противниците, да тренираат и да купуваат нова опрема за да им помогнат подобро да се борат. Главната цел е да ги скршите вашите противници и да ја преземете одговорноста за овој свет.

Кои се шифрите за симулатор за бокс

Направивме вики за шифри за боксерски симулатори во кое ќе ги најдете сите работни кодови за авантурата на Roblox заедно со информации за награди. Исто така, ќе го научите процесот на откуп што треба да го спроведете за да ги добиете бесплатните.

Тоа е развивачот на играта кој издава алфанумерички комбинации, вообичаено наречени кодови. Нема ограничување за тоа колку бесплатни плаќања може да се откупат со користење на секој код. Ресурсите и ставките од продавницата во апликации обично се ваши награди.

Меѓу бесплатните ставки што можете да ги откупите се валута во играта, засилувачи, опрема и облека за вашите ликови. Други артикли, исто така, може да се купат од продавницата користејќи ја валутата во играта, која може да се откупи за готовина во играта. Така, бесплатните можат позитивно да влијаат на вашата игра.

Од клучно значење е да ги максимизирате способностите на вашиот карактер и да добиете ресурси за да доминирате на топ листите на таблата на водачи. Можно е да се постигне таа цел со шифрите што ги откупувате за оваа игра. Откако ќе ги откупите, ќе можете да стекнете дополнителни способности и засилувања.

Кодови на симулатор за бокс Roblox 2023 мај

Еве список на сите работни шифри за Boxing Simulator со наградите поврзани со секој од нив.

Список со активни кодови

 • sub2gamingdan – Откупете го кодот за скапоцени камења и монети
 • sub2telanthric – Откупете го кодот за скапоцени камења и монети
 • sub2planetmilo – Откупете го кодот за 50 скапоцени камења и 500 монети
 • 30 кликнете - 450 скапоцени камења
 • 20 клика – 50 скапоцени камења и 500 монети
 • 10 клика – 50 скапоцени камења и 500 монети
 • Ксивон – Јачина 2,000
 • Тргување – 100 скапоцени камења
 • sub2cookie – 50 скапоцени камења и 1,000 монети
 • ослободување – 100 монети
 • нови – 100 монети
 • Сос – 50 скапоцени камења и 1,000 монети
 • 1 м – 50 скапоцени камења и 500 монети
 • RazorFishGaming – 50 скапоцени камења и 500 монети
 • Gwkfamily - 100 скапоцени камења, 2,000 монети и 1,000 сила
 • Моќ - 20 скапоцени камења и 500 сила
 • ReleaseHype – 100 скапоцени камења
 • 275 клика – скапоцени камења и монети
 • Бесконечност - скапоцени камења и монети
 • 85 клика – скапоцени камења и монети
 • 75 клика – скапоцени камења и монети
 • 50 клика – скапоцени камења и монети

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечени за оваа игра

Како да ги откупите кодовите во шифрите на симулатор за бокс

Како да ги откупите кодовите во шифрите на симулатор за бокс

Следете ги упатствата дадени во чекорите за да ги добиете понудувачите.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте Boxing Simulator на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако играта ќе се вчита, допрете/кликнете на иконата Twitter на страната на екранот.

Чекор 3

Сега на вашиот екран ќе се појави прозорец за откуп каде што треба да внесете работен код.

Чекор 4

Значи, внесете код во препорачаното поле за текст. Можете да ја користите командата copy-paste за да ја ставите и во полето.

Чекор 5

Конечно, допрете/кликнете на копчето Откупи за да го завршите процесот и да ги добиете наградите прикачени на нив.

Програмерите не одредуваат датум на истекување на нивните кодови, па затоа треба да ги откупите што е можно поскоро. Дополнително, кодовите веќе нема да работат откако ќе го достигнат својот максимален број на откуп.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите најновото Шифри за симулатор на армијата на мравките

Крајна Линија

Working Boxing Simulator Codes 2023 ќе ви донесе врвни награди. За да ги добиете гратисите, едноставно треба да ги откупите. Горенаведената постапка може да се следи за да се добијат откупи. Кажете ни ако имате други прашања со користење на полето за коментари подолу.

Оставете коментар