Marvel VS Naruto Codes декември 2022 година - Добијте корисни награди

Добредојдовте лисици, собравме неколку Marvel VS Naruto кодови за вас, за да можете да добиете неколку корисни бесплатни понуди. Новите кодови за Marvel VS Naruto Roblox ќе ви помогнат да ја откупите валутата во играта позната како готовина и неколку други практични награди.

Marvel VS Naruto е неодамна објавена игра на платформата Roblox развиена од BaofuBaoshou2. Во играта може да се најдат ликови и од универзумот на Марвел и од универзумот на Наруто. Без оглед на тоа кој ќе го изберете, ќе мора да се борите со непријателите.

Целта на играта е да ги израмни ликовите што ги користите и да ги направи посилни победувајќи ги непријателите. Ќе се борат против разни непријатели во различни фази и мора да бидат уништени од играчите. Ќе треба да ги уништите сите пречки пред вас за да владеете со овој свет како играч.

Што се Marvel VS Naruto Codes

Во оваа статија ќе претставиме компилација од викито Marvel VS Naruto Codes кое ги содржи сите работни кодови за оваа фасцинантна игра. За да го поедноставиме процесот на стекнување бесплатни награди, ќе објасниме и како да ги откупиме.

Кодот за откупување во основа е алфанумерички ваучер објавен од развивачот на апликацијата за игри. Секој код може да се користи за да се добијат единечни или повеќекратни награди. Играчите мора да го применат процесот на откупување за да ги добијат добрите што се нудат.

Бесплатите поврзани со нив може да бидат корисни на различни начини. Ставките што ги добивате може да се користат за приспособување на вашиот лик во играта. Можете исто така да купите други ставки од продавницата во апликации користејќи ресурси како што се готовина.

Во повеќето случаи, играчите мора да завршат мисии или да достигнат одредени нивоа за да отклучат награди. Оттука, откупените алфанумерички ваучери се најлесниот начин да добиете бесплатни плаќања. Ова е вашата шанса да заработите некои корисни награди ако редовно ја играте оваа игра Roblox.

Слика од екранот на Marvel VS Naruto Codes

Roblox Marvel VS Naruto Codes 2022 (декември)

Следната листа ги содржи сите работни шифри на Marvel VS Naruto, заедно со бесплатите поврзани со нив.

Список со активни кодови

  • HERORO - Откупете го кодот за 555 готовина, мраз, Spider-Man, Swordsman или Soundrel
  • OKSLEP – Откупете го кодот за 1,000 готовина
  • SLEEPDOG – добијте 888 готовина
  • 1KMEMBERS – добијте 5,000 готовина
  • ОХОХ - добијте 666 готовина
  • СЛЕПОК – добијте 666 готовина
  • ABCCBA - добијте 5,000 готовина

Список со истечени шифри

  • Во моментов нема истечени кодови за ова искуство со Roblox.

Како да ги откупите кодовите во Marvel VS Naruto

Како да ги откупите кодовите во Marvel VS Naruto

Многумина од вас можеби никогаш не откупиле код за оваа игра бидејќи е сосема нова на платформата Roblox. Затоа, ќе обезбедиме чекор-по-чекор процедура која ќе ве води во добивањето откуп. Само следете ги упатствата за да ги добиете сите бесплатни работи што се нудат.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го Marvel VS Naruto на вашиот уред користејќи ја веб-страницата на Roblox или нејзината апликација.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, допрете/кликнете на копчето Подарок на горниот дел од екранот.

Чекор 3

Сега на вашиот екран ќе се отвори прозорецот за откуп, овде внесете код во полето за текст. Можете да ја користите командата copy-paste за да ја ставите и во полето.

Чекор 4

Конечно, допрете/кликнете на копчето ОК достапно на прозорецот за да го завршите процесот и поврзаните бесплати автоматски ќе бидат примени.

Запомнете дека овие ваучери се временски ограничени и ќе истечат на крајот од периодот на важност. Кога кодот ќе го достигне својот максимален број на откупувања, тој повеќе нема да работи, па затоа е важно да го користите што е можно побрзо. Само обележете го нашиот Бесплатни откупи кодови страницата и редовно посетувајте ја за да бидете во тек со најновите кодови на Roblox.

Можеби ќе ве интересира и да знаете за најновото Кодови за симулатор на кликер

Конечната пресуда

Marvel VS Naruto Codes може да се откупат за различни неверојатни награди, затоа искористете ја оваа можност за да го подобрите вашето искуство со игри. Во ред, тоа е сè за овој, и се надеваме дека ќе уживате во овие бесплатни пари.  

Оставете коментар