Убиство Мистерии 3 кодови 2023 година (јануари и февруари) Добијте добри награди

Дали сте ги барале работните шифри за мистерија за убиство 3? Потоа останете овде бидејќи составивме збирка од најновите кодови за Murder Mystery 3 Roblox. Играчите можат да добијат оружје, опрема и други грст предмети без да потрошат денар.

Murder Mystery 3 (MM3) е популарно искуство за игри развиено од AP SocialSoft. Играта ќе ги тестира вашите вештини за истражување и ќе ви даде шанса да бидете врвен детектив. Станува збор за продолжение на добро познатата игра на Roblox, Murder Mystery 2: A Criminal Case.

Во оваа авантура на Roblox, играчите можат да играат како шерифи, убијци и невини. Ако играте како убиец, ќе треба да ги елиминирате сите други играчи. Ако играте како шериф, ќе треба да го елиминирате убиецот. Оние кои играат како невини треба да се кријат и да избегнат да бидат убиени од убиецот.

Кои се шифрите за мистерија за убиство 3

Во оваа статија, ќе научите за сите работни шифри за мистерија за убиство 3 2023 година со информации поврзани со поврзаните награди. Новите кодови MM3 можат да ви ги добијат најдобрите ресурси и ставки во играта, како што се Chroma Kinetic Staff, Heart Axe, Icebreaker, Дедо Мраз мачка, итн.

Откупувањето на кодовите ви овозможуваат пристап до бесплатните ресурси и ставки во играта. Алфа-нумерички код за откуп е обезбеден од развивачот и се состои од алфа и нумерички цифри. Креаторите на играта ја објавуваат преку социјалните медиуми користејќи ги рачките на играта од време на време.

Тоа е продолжение на популарната игра со нов број на крајот со голем број карактеристики кои ја прават задолжителна за секој гејмер. Продолжувајќи во криминалниот свет, ќе ги истражите сите можни сценарија на местото на злосторството.

Се чини дека речиси секоја игра нуди награди за завршување на мисии и нивоа, а оваа игра не е исклучок. Но, со кодовите, можете да добиете некои ставки во играта бесплатно. Додека ја играте играта, можете да ги користите наградите за да ја подобрите вашата севкупна игра.

Убиство Мистерии 3 кодови 2023 година (јануари и февруари)

Еве ги сите MM3 кодови 2023 заедно со наградите поврзани со секој од нив.

Список со активни кодови

 • R3TURN - Откупете го кодот за нож за сечење кутии
 • B0X - Откупете го кодот за нож за сечење кутии
 • P1ZZ4 – бесплатни награди
 • FR33 - ТЕАЛ СКИР
 • P0T4T0 - Нож за компири
 • UPD4T3 – бесплатни награди
 • !$СРЕЌА$! – комплет ножеви
 • S1L – бесплатни награди
 • LUG3R – Син Лугер
 • $!C3LT1C!$ – Келтски меч
 • !T3N! – Нож од 10 М
 • INF3RN10 – Пеколна секира
 • INF3RN4L – Пеколни секири и ножеви за душа
 • M1DN1GHT – Полноќен режа
 • $!BL4Z3$! – Змејски блаже нож
 • LUCK3Y – Луси Акс
 • $!CR1MS0N!$ – Crimson Trident
 • ATHZEAISCOOL – Купидоновиот убиец
 • D4RK!ED – Темно челик нож
 • P1ZZ4 - Пица меч
 • PH4R40H – Фароновиот убиец
 • !R3D!! – Црвен отров
 • SK311! - бесплатни награди
 • GH05T – бесплатни награди
 • @[заштитена по е-пошта] - бесплатни награди
 • c4rd1s – Палуба од карти
 • PR1S0N3D - Крвен скит
 • CHR0M4 – бесплатни награди
 • V4P0R – бесплатни награди
 • 3DG3D – Празнина режа
 • CH40Z – Работ на хаосот на Атезеа
 • !D4G! – Кама од димензии
 • Y3P! – Пегаз Пет
 • N00B3Y – Уф ефект
 • [заштитена по е-пошта]@ – Админ пиштол
 • ЗИМА – Бонбони дух нож
 • ПДЈ – ПДЈ нож
 • S3N – Сен нож
 • R41N - Сет Виножито
 • MM3RETURN – Балон со зелено срце
 • TH0R – Торовиот чекан
 • H3LH4MM2R3D – бесплатни награди
 • TURK3Y – Мисиркино нож
 • FR33C0D3 – Chroma Kinetic Staff
 • 3MP – Chroma Kinetic Staff
 • JR – Chroma Kinetic Staff
 • W1Z4D – Chroma Kinetic Staff
 • FR33C0D3 – Chroma Kinetic Staff
 • V4L3N - Срцева секира
 • !ПАТКА! – Кожа од нож од патка
 • LOLPOP – бесплатни награди
 • D34TH – бесплатни награди
 • P1ZZ4! - бесплатни награди
 • 4000 - Chroma
 • ПИНК – Мразокршач
 • CHROMA4U - хромизиран скапоцен камен
 • !H0LID4Y! – Божиќно стапче
 • H0L1D4Y – милениче од мачката на Дедо Мраз
 • TH4NK5! – Chroma Initiate
 • БАГЕТ – Багет
 • EDW4RD – комплет големи ножици
 • !CHR0M4LIF3! – Хроматски меч
 • !F0R3V3RUSA! – САД нож
 • G4L4XY! – Galaxy Sabre
 • UEY743 - милениче на мачката на Дедо Мраз
 • OM837B - Нож за милост
 • !SH4RK! – Нож за милост
 • UEY743 - Нож за милост
 • NU47H7 - Нож за милост
 • IMASBN37 – Милост
 • FR33! – Нож за милост
 • DR4G0N5 – бесплатни награди
 • T1NY – Пинк мини чекан
 • SK00L – бесплатни награди
 • S0RR0W - Блејд на тагата
 • CH13F - Главен Гавел
 • SL1C3R0 – бесплатни награди
 • H1DD3N – Скриено милениче во времето на искра
 • C01L - Хромна калем

Список со истечени шифри

 • ТАЈНА
 • БОЖИЌ
 • ПОДАРОК
 • БЛОКСКИН
 • MINT

Како да ги откупите шифрите за мистерија за убиство 3

Како да ги откупите шифрите за мистерија за убиство 3

Еве како да ги откупите кодовите во оваа фасцинантна игра.

Чекор 1

Отворете го Murder Mystery 3 на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете на иконата Twitter на страната на екранот.

Чекор 3

Потоа внесете код во полето за текст „Внеси код“ или копирајте го од горната листа и ставете го таму.

Чекор 4

На крајот, притиснете го копчето Enter на вашата тастатура за да го завршите процесот и да ги добиете бесплатните.

Постои временско ограничување на валидноста на овие шифри за мистерија за убиство 3, и штом ќе истече временскиот рок, тие ќе истечат. По одреден број откупи, алфанумеричкиот код повеќе не може да се откупи. Затоа е важно да ги користите што е можно поскоро.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите новото Главните шифри за симулатор за удирање

Заклучок

Во колекцијата Urder Mystery 3 Codes, ќе најдете неверојатни награди во апликацијата што можете да ги добиете со следење на чекорите споменати погоре. Како играч, тоа ќе го подобри вашето искуство и ќе го забрза процесот на израмнување.

Оставете коментар