Кодови на Wings of Glory февруари 2023 година - зграпчете корисни награди

Имаме компилација од Wings of Glory Codes кои прават чуда за вас додека ја играте оваа игра Roblox и ви помагаат да земете добар број добрите. Новите шифри за Wings of Glory Roblox може да се користат за откупување на врвни бесплатни понуди како Spitfire MKllb Plane, P-400 Airacobra авион, монети и многу повеќе.

Wings of Glory е фантастична игра на Roblox која нуди искуство од типот на Battle Royale за корисниците на платформата. Создаден е од развивач наречен Nextrium Interactive и првпат беше објавен во јануари 2016 година. Оттогаш го играат милиони корисници и пристоен број од нив го доживуваат редовно.

Во ова искуство со Roblox, играчот оди на небото во воздушна борба. Додека се борите против другите играчи, ќе ги здружите силите со вашите колеги пилоти. Како што победувате повеќе противници, вашиот омилен авион станува достапен. Постојат различни уникатни способности на секој авион што ви овозможува да го прилагодите вашиот стил на игра.

Што се Wings of Glory Codes

Овде ќе видите вики со кодови на Wings of Glory во кое ќе ги споменеме сите работни кодови за оваа игра заедно со информации поврзани со наградите. Исто така, ќе научите како да ги откупите овие алфанумерички комбинации обезбедени од развивачот на играта.

Можете брзо да напредувате во играта со бројни засилувања и ставки што ги добивате преку бесплатните награди што ги добивате во играта. Развивачот Nextrium Interactive редовно дистрибуира алфанумерички кодови преку нивните официјални страници на социјалните медиуми.

Roblox Games обично ги наградуваат играчите кога завршуваат мисии и нивоа, а оваа игра не се разликува. Сепак, можете да добиете некои ставки во играта бесплатно со шифрите. Со користење на наградите, можете да ја подобрите вашата севкупна игра во текот на играта.

Играта веќе прими повеќе од 31,569,910 посетители кога последен пат проверивме на платформата Roblox. Над 336,940 од овие посетители го зачувале ова привлечно гејмерско искуство во нивните омилени. Таа е исто така една од најстарите апликации за игри на оваа платформа.

Roblox Wings of Glory Codes 2023 февруари

Следната листа ги има сите Wings of Glory Codes 2023 кои моментално работат заедно со детали во врска со добрите поврзани со нив.

Список со активни кодови

  • FREEPLANE – Откупете го кодот бесплатно Spitfire MKllb авион
  • NEWYEAR2023 - Откупете го кодот за 300 монети
  • YT.TAMI_DE – 150 илјади монети
  • YT.LUCIFUR – 150 илјади монети
  • YT.Patron – 150 илјади монети
  • GETP400 – бесплатен авион P-400 Airacobra
  • YT.MR_TEROXI – 150 илјади монети

Список со истечени шифри

  • БЕСПЛАТНИ МОНЕТИ 50 – 50 монети
  • 8E7FW79G – 150 медали
  • SPECIALCODE40 – Бесплатни награди

Како да ги откупите кодовите во Wings of Glory

Како да ги откупите кодовите во Wings of Glory

Еве ги чекорите кои ќе ве водат во добивањето откупи и стекнувањето на бесплатни надоместоци.

Чекор 1

Прво, отворете го Wings of Glory на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на „ВНЕСИ КОД“ на дното на екранот.

Чекор 3

На екранот ќе се појави поле, внесете код во препорачаното поле за текст или копирајте го од нашата листа и залепете го во полето за текст.

Чекор 4

На крај, притиснете го копчето Откупи за да го завршите процесот и да ги добиете наградите прикачени на нив.

Треба да имате на ум дека секој код за откуп што го дава програмерот е валиден само за одреден временски период, па откупете го што е можно поскоро. Кодовите што може да се откупат исто така престануваат да работат откако ќе го достигнат својот максимален откуп, па за да не пропуштите ниту една ставка, откупете ги што е можно поскоро.

Можеби ќе сакате да го проверите и следново:

Кодови на Pixel Piece 2023 година

Ултра нефер кодови

Завршни зборови

Користењето на Wings of Glory шифрите 2023 ќе ви овозможи брзо да напредувате во оваа игра и да стекнете некои основни работи. Споделете ги вашите прашања во врска со оваа игра во делот за коментари доколку ви треба повеќе насоки.

Оставете коментар