Кодови на Светот на воените бродови 2022: Добијте неверојатни бесплатни пари

World of Warships (WOWs) е популарна онлајн игра со повеќе играчи со тематска поморска војна достапна за уредите Microsoft Windows, iOS и Android. Денеска сме тука со најновиот World of Warships Кодови 2022 година што на играчите може да им донесе многу бесплатни награди.

Тоа е бесплатна апликација за игри, произведена и објавена од Wargaming и развиена од нејзината подружница Lesta Studio. За прв пат беше објавен во 2015 година само за Microsoft Window, но сега е достапен на различни платформи како PS4, Android и неколку други.

Нуди тактичка игра со бавно темпо со шутер каде играчите градат различни стратегии за да ги нападнат непријателите и да ги поразат. Постојат три типа на вооружување за играчите Артилерија на брод, торпеда и авиони.

Кодови на Светот на воените бродови 2022 година

Во оваа објава, ќе ги наведеме Работните шифри на воени бродови 2022 година кои можат да ви ги добијат некои од најдобрите ставки и ресурси во апликацијата. Оваа фасцинантна авантура има огромна база на фанови кои ги бараат овие можности да се здобијат со бесплатни пари.

Играта доаѓа со структура за бесплатно играње, така што може да се постигне важен напредок без да се купуваат работи во играта, но за да добијат пристап до елитните нивоа на игра и напредните воени бродови, играчите ќе мора да ги трошат своите пари.

Ова е местото каде што овие алфанумерички купони ќе ви помогнат бидејќи можете да набавите работи што може да бидат скапи бесплатно, како што се валута во апликација и неколку други корисни материјали. Овие купони се обезбедени од развивачот на гејмерската авантура.

Светот на Воени бродови

Ако сте играч на оваа привлечна игра и ја играте редовно, тогаш никогаш не треба да ги пропуштите овие шанси да добиете бесплатни награди бидејќи може да ви помогне на повеќе начини како да ви помогне да купите предмети од продавницата во апликации и да го зголемите нивото на играчот карактер.

Список на кодови на Светот на воените бродови 2022 година

Овде ќе ја претставиме листата на активни кодирани купони за ова конкретно искуство со игри. Ќе дознаете и за неодамна истечените и застарени купони. Забележете дека е потребно да ги откупите на време за да стекнете бесплатни надоместоци.

Активни кодирани купони

 • ИНСПИРИРАНИ ОД ВАС
 • SOVBB21
 • БРЗИ И БЕСНИ
 • OGH2311BF
 • SAVEFUSOFOREVER
 • PRESENTFROMNEMO
 • HAVEFUNIN0110

Во моментов, ова се единствените активни алфанумерички купони достапни за откупување плодни награди.

Истечени кодирани купони

 • IROSGFBYRYMPWUH
 • PRESENTFROMNEMO
 • HMTOASTER
 • PLAYLANGLEY2019
 • АБОРТЕН НАПАД
 • БИТВАЈУТЛАНЏКА
 • CAPTA1NMIKESP
 • БЕЗБЕДНО НА СТОЈНО
 • ONLYSIX
 • ОВРТХКЛ
 • РУМПЕЛСТИЛЦЕН
 • ПОДМОРНИОТ БОНУС
 • Подводна вода
 • USNAVY
 • 7OZ1V3RSUS
 • НАВАЛТОРСКЛЕГЕНД
 • ШУМСКИ ПОЖАРИ НЕШЕГА
 • АВИОНИ ПОДМОРНИЦА ЌЕ ПОБЕДИ
 • 5TBKDE4AGR6EW8
 • X4YS9CT8VNOH
 • W2PBM-7492B-W2YZ7
 • W2PBX-TX6CN-48M22
 • КОТВИЧКА
 • РУМПЕЛСТИЛЦЕН
 • БИТВАЈУТЛАНЏКА
 • CAPTA1NMIKESP
 • WDLZ3YTFESTIVE

Ова е списокот на неодамна истечени кодови за оваа гејмерска авантура, затоа не трошете го вашето драгоцено време на нив.

Како да ги откупите кодовите во World of Warships

Како да ги откупите кодовите во World of Warships

Овде ќе научите чекор-по-чекор процедура за откупување на активните кодови и стекнување на понудените награди. Само следете ги чекорите и извршете ги за да уживате во неверојатните гратис.  

Чекор 1

Прво, посетете ја официјалната веб-страница на оваа игра. Кликнете/допрете овде WOWs за да отидете на почетната страница.

Чекор 2

На почетната страница, ќе видите опција за најавување, па кликнете/допрете на неа и продолжете.

Чекор 3

Најавете се со акредитациите на вашата сметка на WOWs Legend.

Чекор 4

Сега одете во продавницата и посетете го делот за откупување кодови достапен на екранот.

Чекор 5

Овде треба да ги внесете активните купони, па напишете ги или користете ја функцијата copy-paste за да ги внесете во полето.  

Чекор 6

На крајот, само притиснете го копчето Откупи за да ја завршите процедурата и стартувајте ја апликацијата за игри за да ги добиете понудените бесплати.

На овој начин, играчите можат да откупат код во WOW и да добијат корисни награди. Вреди да се запамети дека важноста на кодовите е временски ограничена и ќе истече кога ќе истече временскиот рок. Купонот исто така не работи кога ќе го достигне својот максимален број на откупувања.

Исто така прочитајте [🔥 🔵 Ажурирање] Blox Fruits Codes 2022 година

Последни мисли

Па, ги претставивме сите најнови кодови на World of Warships 2022 што можат да освојат некои од најдобрите ставки и ресурси во играта. Со тоа ја научивте и постапката за откуп на овие бесплатни алфанумерички купони.

Оставете коментар