5 букви зборови со KIS во нив – индиции за проблеми со пет букви

Овде можете да најдете зборови со пет букви што треба да ги откриете за загатката Wordle на која работите или која било друга загатка со зборови што ја решавате. Презентирана подолу е листа од 5 зборови со букви со KIS во нив што може да ви помогнат да го погодите одговорот на денешниот Wordle.

Потребно е сеопфатно разбирање на англискиот јазик за да се решат секојдневните предизвици на Wordle. Има една загатка која играчите мора да ја решаваат секој ден. Имаат шест шанси да го решат.

Ќе има нов предизвик по 24 часа, за време на кој можете да се обидете да ја решите загатката во секое време. Не е невообичаено загатките да бидат многу тешки, а понекогаш е неопходна помош за нивно решавање. Ве охрабруваме да ја посетите нашата страница секогаш кога ви треба помош.

Што се 5 букви зборови со KIS во нив

Оваа објава ќе ви даде листа на сите зборови од 5 букви што содржат KIS на која било позиција. Постои едно дневно решение кое сите играчи се обидуваат да го решат во шест обиди. Во компилацијата има мистериозни зборови со пет букви кои можете да ги користите ако имате проблем да ги погодите.

Играчите на Вордле мразат да губат, па најчесто ги објавуваат резултатите од секојдневните предизвици заедно со победничката серија. Како резултат на влијанието на социјалните медиуми, многу играчи сега учествуваат во играта и има многу дискусии на интернет.

Ќе забележите дека бојата на одредена кутија се менува откако ќе се внесе азбука во мрежата. Ќе има или зелена, жолта или сива боја. Во секоја боја, ќе можете да дознаете повеќе за одговорот и колку сте блиски до него.

Зелената кутија покажува дека буквата е точна и на вистинското место, жолтата кутија покажува дека е во одговорот, но не на вистинското место, а сивата кутија покажува дека не припаѓа таму. Освен ова, нема да има други индиции кои ќе ви помогнат да ја завршите задачата во играта.

Слика од екранот од 5 букви зборови со KIS во нив

Список на 5 букви зборови со KIS во нив

Следната листа на зборови ги има сите 5 зборови со букви кои имаат K, I и S насекаде во нив.

 • аскои
 • баикс
 • велосипеди
 • билки
 • ковчези
 • бики
 • бискови
 • тули
 • брз
 • буикс
 • муда
 • Dicks
 • дикас
 • насипи
 • динки
 • дирки
 • дискови
 • фаиците
 • фикси
 • филмови
 • финки
 • фиркови
 • фикси
 • флиск
 • треска
 • џинкови
 • глиск
 • хаиците
 • Хикс
 • скокање
 • куки
 • хоки
 • ikans
 • икати
 • икони
 • џинки
 • кадис
 • каиди
 • kaies
 • каифови
 • каикови
 • каилови
 • каими
 • каинс
 • какис
 • кали
 • камис
 • Кетис
 • казис
 • кеирс
 • кепис
 • кирси
 • киасу
 • кибеси
 • клоци
 • кифли
 • сака
 • киевите
 • кикс
 • убива
 • печки
 • килограми
 • килпс
 • килтови
 • кинас
 • видови
 • Кинези
 • кралеви
 • kinks
 • кино
 • киоск
 • кипас
 • кипес
 • кипс
 • кипси
 • киркс
 • кирнс
 • kisan
 • бакнеж
 • кисти
 • змејови
 • китови
 • кива
 • киви
 • кликови
 • книже
 • плетени
 • коџии
 • корис
 • краис
 • куфи
 • куиас
 • мустаќи
 • курис
 • кусти
 • кутис
 • лаикс
 • лиже
 • Допаѓања
 • линкови
 • лирки
 • ликови
 • мајки
 • макис
 • микс
 • миксови
 • микос
 • млеко
 • minks
 • мрзи
 • непријатен
 • мокис
 • наики
 • нески
 • никови
 • nkosi
 • oicks
 • мастила
 • во ред
 • коска
 • пајкс
 • зема
 • пикаси
 • пикови
 • пикис
 • штипки
 • пирки
 • писки
 • раики
 • ракис
 • ракси
 • реикови
 • рики
 • лизгалишта
 • ризици
 • ризично
 • вреќа
 • Сакаи
 • сакија
 • сакис
 • сакти
 • шеик
 • шиок
 • ширк
 • штик
 • болен
 • болни
 • болен
 • сикас
 • сикер
 • сики
 • свила
 • свилен
 • тоне
 • потоне
 • ситка
 • скијање
 • ковчег
 • лизгање
 • скија
 • скијач
 • небо
 • небески
 • скиф
 • вештина
 • скимо
 • икономисвам
 • обезмастени
 • скинк
 • кожи
 • скит
 • скии
 • прескокнува
 • вилица
 • скир
 • здолниште
 • скит
 • скици
 • скијам
 • скиви
 • тенок
 • скрик
 • масна
 • slink
 • smaik
 • smeik
 • насмеан
 • насмевка
 • шмизла
 • шилец
 • Спајк
 • шилци
 • шилест
 • шило
 • стеик
 • стап
 • смрдеа
 • мрсе
 • сукис
 • замижува
 • такис
 • крлежи
 • тикас
 • тикови
 • тикис
 • тинкс
 • размахване
 • фитили
 • викија
 • намигнува
 • дамки
 • јиркс
 • зикр

Со тоа завршува оваа специфична збирка зборови, се надеваме дека може да биде клучот за решавање на денешниот предизвик на Wordle.

Проверете исто така 5 букви зборови со DLO во нив

Заклучок

За многу играчи, Wordle стана составен дел од нивната секојдневна рутина, бидејќи тие играат редовно и се трудат секој пат да го дадат точниот одговор. Нашата веб-локација е секогаш отворена за вас за да добиете помош како што направивме со зборовите од 5 букви со KIS во нив.

Оставете коментар